Evli erkeğe aşık olmak

Klişe bir savunma gelebilir mi? Hesap benim değil, işyerinden arkadaşımın, ablamın, komşumun, kuzenim açmış ???

Linç yemeyi seviyorsunuz

Yaşadıklarını ki yaşadı ise asla ne kınarım ne de eleştiririm. insanoğlu inanı nneler yaşayacağını bilemiyor. Sorun daha önceki açtığı hesap ile açtığı konuların bununla çelişmesi.

kimse masum değil yoksa ...

Klişe bir savunma gelebilir mi? Hesap benim değil, işyerinden arkadaşımın, ablamın, komşumun, kuzenim açmış ???

bence erkek.
sevgilisinin sevişme serbestliğini kendisine bildirmesinin dürüstlük bizimde buna şaşırmamızı cahillik ve eğitimsizlik olarak nitelendirebilen kadın yok olamaz

Yahu saf mısınız nesiniz anlamıyorum ki. Bu saflıkla nasıl tutunup da hayatta kalıyorsunuz onu hiç anlamıyorum.

Adam size yalan söylemiş, kandırmış, evli olduğunu gizlemiş. Hâlâ nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz?
Kaç yıllık sevgilimin bugün bir yalanını yakalasam buz gibi olurum. 4 aylık adama nasıl bu kadar bağlanabiliyorsunuz, hiç mi sevilmediniz?

Arkadaşınızın yaptığına da bir şey denir ama söyleyip banlanmak istemiyorum.
İkisinin de ağzını yırtmanız gerekirken hâlâ bir savunma çabası. Mahşerin 4 atlısının üçü sizsiniz galiba.

Gurur ve -bazı durumlarda- önyargı sizi hayatta tutar, tavsiye ederim. Buradan bakınca sonunuz pek hayırlı görünmüyor çünkü.

umurunuzda olmayacağı kesin ama size çaldığınız vaktim ve yorduğunuz beynim için hakkımı helal etmiyorum. Sahte konular açıp insanları germek bir tür fantezi mi?

Boşansın o halde .. O zamn konuş . Boşanana kadar selam dahı verme ..

Şuan ki pozisyonunuz Metres gibi ..

Konu sahte bile olsa artık beyindeki ilişkilerde iğrenç olmuş yahu!

Ben geçen size bi fikir sordum bana etmediğiniz hakaret kalmadı sanki yasak bi aşk yaşamışım gibi aşağıladınız
Çogunuz evlisiniz ben de sizin damarınıza basmak istedim

İnanmayın ve uzak durun öyle erkeklerden doğru olsa bile bugün karısına yapan yarında sana yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…