Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Parcalardim benimki baska bir kizla ve ya kadinla her neyse boyle konusacak watsapinda Kadin bile yok ayy allah sabir versin kaldirilacak birsey deil dupeduz FLörtlesiyorlar ve kesin birliktelerbokmu var bu evli erkeklerde nedir bu yuva yikma derdi

Ben bu konusmanin altinin bos oldugunu düsünmüyorum. Bu resmen bir flört. Esiniz es olamamis malesef. Sen git madem orda calismak istiyorsan de esine.

Kendimi sizin yerinize koyup objektif bakmaya calisiyorum. Benim icin bu adam biterdi, asla ona güvenim kalmazdi. Her gün bu adam is yerinde ne yapiyor diye kendimi tüketmektense onsuz yasardim. Ne sebeple yazilmis olursa olsun. Tuvalete gidelim mi diye bir mesaj var. Midem kaldirmazdi. Aci ama gercek bu.

Bu konuşma sadece flört içermiyo bence...hiç kimse sadece cilveleştigi kisiye bunları yazmaz...yavru,beybisi,obje,tuvalete gidelim...kusura bakmayın ama cinsel anlamda birseyler yaşadıkları net..ister inkar etsin ister yırtsın kendini ki...evet ben seni aldattım deyip inkar etmeyen erkek!...onların kalıbında yok bu,hep inkar hep inkar...bide kalkıp o s..tüğün bulundugu sehre gidelim demek...onu burda az kullandım oraya gidip,senide ayakta uyutup,alacağımı almaya devam etmek istiyorum demektir...allah böylelerinin kadınlı erkekli belasını versin

O değilde sen bunları okudun ve iş yerini basmadın he helall valla ben olsam coktan yıkmıştım o iş yerini başlarına apacık sulanıyorlar birbirlerine ve arkalarda ne yapıyorlarsa artık bu arada evi terkettiniz mi bari

Kız rahat biri ama kanka takılıyor, eşin bu samimiyetten bize ekmek çıkar mı diye kıza yavşıyor, benim konuşmalardan çıkarımım bu. Ben de rahat bi insanımdır samimi arkadaşlarıma canım da derim beybi de derim ama kimseye bana çıkma mı teklif ediyosun diye espiri de yapmam yani. konuşma bana bile çok değişik geldi açıkçası.. Hele bir de kızın gittiği şehre gitmek istemek falan aşırı anormal.

valla eskiden bir ev arkadaşım vardı anneannesine dedesine bile yavru derdi.. Şimdi başka şehirde çoluğa çocuğa karıştı bazen yazar bana naber yavru diye.. Ama o kıza yakışan bişey yani ben söylesem tuhaf durabilir belki ama onda acayip kaçmıyor. Ama burda eşi diyor yavru diye insan eşinin hitabetini az da olsa bilir yani kadın şoka girmiş baksana

Her arkadaşına beybi mi.diyormuş?
Bana cıkma mı teklif ediosun cok klasik bi yazılma lafıdır...kız buna kanka gibi davranıo henüz ama eşin onun peşinde...yemeğe de cıkacaklar dışarı yakında...
Senin kıskanclık krizlerinle uğraşamazmış oyle mi? Bu lafın üstüne yeri göğü yıkardım yeminle..
Ama işyerinde olan ilişkiler sen ne yaparsan yap devam ediyor, orda sen yoksan herif istediği gibi hareket ediyor ... kızda da biraz utanma olsa evli biriyle cıkmaz yemeğe ama ofislerde çok böyle evlilerle bekarlar cok takılır, dısarıya kanka gibi yansıtırlar ama arka planını bilemez dısardakiler hiç...

Sen şimdi atıyorum kızı uyarmaya kalksan baya hava girer o da...esas suç eşinde, suclu hissedecegine normal karsılamanı bekliyor bir de...

Aynen yapsın bunu haketmiş

Yazışmaları kayıt altına alın mümkünse mobil uygulamadan da (eşiniz uyurken vs) telefon dökümlerini indirin. Olabildiğince kanıt toparlayın, bir şey bulursanız da boşanma davanızı açın. Yazışmalar bana hiç normal gelmedi. Böyle sınırını bilmeyen Kadın ve erkeklere uyuz oluyorum. Hiç öyle ifşa vs etmeyin hukuken onları haklı çıkaracak bir adım atmayın.

Kız şehir dışına çıksa ne yazar beyfendi belli flörtöz ve evli olduğunu unutuyor.
Aynen kizla ilgili bir durum degilki bu. Esinin karakteri bu. Kizin gitmesi bir seyi degistirmez ki adamin akli hala orda pesinden gitmek istiyor. Ayrica kizin gitmesi yasanilanlari degistirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…