- 15 Ekim 2016
- 7.102
- 12.732
- 248
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Parcalardim benimki baska bir kizla ve ya kadinla her neyse boyle konusacak watsapinda Kadin bile yok ayy allah sabir versin kaldirilacak birsey deil dupeduz FLörtlesiyorlar ve kesin birlikteler7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Bir avukatla konus belki o surtuge dava açabilir sin ve esinede dava acPeki boşanma davası açsam, bu mesajlar kanıt sayılabilir mi?
Yavru demesi yeter agzini burnunu kirip gotune tekmeyi baymayaEşim başka kadına yavru diyecek
Kız rahat biri ama kanka takılıyor, eşin bu samimiyetten bize ekmek çıkar mı diye kıza yavşıyor, benim konuşmalardan çıkarımım bu. Ben de rahat bi insanımdır samimi arkadaşlarıma canım da derim beybi de derim ama kimseye bana çıkma mı teklif ediyosun diye espiri de yapmam yani. konuşma bana bile çok değişik geldi açıkçası.. Hele bir de kızın gittiği şehre gitmek istemek falan aşırı anormal.7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
E ok.. arkaya
E ok al beni
E pişşşt
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
E ok arkadan çıkalım
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
valla eskiden bir ev arkadaşım vardı anneannesine dedesine bile yavru derdi.. Şimdi başka şehirde çoluğa çocuğa karıştı bazen yazar bana naber yavru diye.. Ama o kıza yakışan bişey yani ben söylesem tuhaf durabilir belki ama onda acayip kaçmıyor. Ama burda eşi diyor yavru diye insan eşinin hitabetini az da olsa bilir yani kadın şoka girmiş baksanaBir kac kisi biliyorun, yavru sozunu normal hitap olarak kullabiyorlar, bana cok garip geliyor ama o kisilerde garip durmuyor cunku cok normal sekilde kullaniyorlar. Biraz bu yonden degerlebdirilebilir belki.
Onun disinda kiz tasinmis, niyeti farkli olsa tasinmazfi diye dusundum. Esinizin ilgisi tek yonlu gibi.
Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..
Ohaaa kolay kolay bunu yazmam ama ı ı boşanbana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor.
cüssss bu resmen flört bee valla kocana sustuysan cok yanlıs yapıyosun bence o görüsmeleri insagramda hem o kızı etiketle hemde seninkini sayfanıda herkeze ac emin ol bugun yalan diyen 3 ay sonra baska sekilde yakalarsın ben hayatımda yavru bebis diyen görmedim o telefonu kocanon agızna sok valla
Benimle de konuşmuyor normalde demekki konuştuğu birileri var diyeymiş..
Yazışmaları kayıt altına alın mümkünse mobil uygulamadan da (eşiniz uyurken vs) telefon dökümlerini indirin. Olabildiğince kanıt toparlayın, bir şey bulursanız da boşanma davanızı açın. Yazışmalar bana hiç normal gelmedi. Böyle sınırını bilmeyen Kadın ve erkeklere uyuz oluyorum. Hiç öyle ifşa vs etmeyin hukuken onları haklı çıkaracak bir adım atmayın.7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
E ok.. arkaya
E ok al beni
E pişşşt
E ok beybi
E ok arkadan çıkalım
Aynen kizla ilgili bir durum degilki bu. Esinin karakteri bu. Kizin gitmesi bir seyi degistirmez ki adamin akli hala orda pesinden gitmek istiyor. Ayrica kizin gitmesi yasanilanlari degistirmez.Kız şehir dışına çıksa ne yazar beyfendi belli flörtöz ve evli olduğunu unutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?