Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Konu sahibi son durumun nedir?
-baskalarina bebis diyen adam bana bugüne kadar güzel bir laf demedi diyorsun
-kizla yemek yemek icin kirk takla atan adam beni yemege cikarmadi diyorsun.
-bu yazismalara ragmen seni kiskanclikla sucluyor
Sen inaniyormusun bu adamin seni mutlu edecegine?
Sirf evlendin diye o evliligi sürdürceksin diye bir zorunlulugun yok. Insan hayati güzel olsun, hayati sevdigi insanla paylassin diye evlenir. Sen mutlu degilsin, bir seyler yapmazsan olmicaksinda...

Biliyor evli olduğunu. Biraz büyüsün kızıma da göstericem mesajları, görsün nasıl bi babası olduğunu...
O kadın da kuyruk sallıyor o zaman.Normalde hiç sevmem bu tabiri ama bazı hemcinslerim hakediyor.Normalde nasıl baba?Göstermenizi tavsiye etmem iyi bir babaysa erkekler bazen iyi baba olup da iyi bir eş olamıyor.Eşinizin aklı o kadında ve belli ki sevmiş ben yapamazdım böyle bir adamla.

Ne vıcık vıcık konusmalar

Ben sadece kadın arkadaşlarıma bu şekilde konuşurum. Eğer bir erkek iş arkadaşımla yemek yiyeceksek organize olmak adına ‘ben çıkıyorum geliyor musun?’ vs denir. Gereksiz samimiyet...

Esin olacak adamin kir boynuzunu terbiyesiz herif.
Agzinin icine de gireymis kizin, yavsama da level atlamis ikisi de.
Gercekten cok sinir bozucu.
Resmen oynasmislar.

Evli erkek arkadaşımla samimiydik bazen 24 saat irtibatta olmamız gerekirdi iş gereği gece yarısı arayıp konuşmamız gerekirdi. Beraber yemekhaneye giderdik oturup yerdik sigara içmeye beraber çıkardık, işim olsa arabasıyla götürürdü filan ama hitaplarımıza hep dikkat ederdik . Samimi olmak iyi anlaşmak başka bir şey cıvıklık başka.

Kimse kusura bakmasın ama bazı kisilerde iş yeri arkadaşları ile konulması gereken mesafeyi koymuyor hem cinsi ile bile bazen mesafeli olunmalı !

Siz en iyisini yapıyorsun uz

Benzer bisey yasadim civik konusma yapmis esim eski bir yabanci srkdasyla konularima bakabilirsin.seninki surekli beraber galiba bu kizla konusmalar 20lik bekar gibi ama onlara oyle gelmiyor farkinda degiller

Adam civik. Is arkadasiyla nasil konusacagini, nasil hitap edecegini bilmiyor. Aldatti mi bilemem ama tum aldanlar gibi inkar etmesine de sasirmadim hatta karisini kiskanclikla suclamasina da.
Sen ise gidiyorum diye cik evden, karindan bir guzel sozu esirge ama elalemin kadinlarina yavruuu, baby de, cikma mi teklif ediyorsun falan diye yavsak yavsak konus. Sonra da kiskanlikla sucla karini. Boyle karakterden baska da bir davranis beklenmezdi. Aldatti ya da aldatmadi bilemem ama ben boyle yavsak bir adamla evli kalmak istemezdim. Adam adam degil ya. Gevsek. Her kaba sigacak cinsten.
Guven evliligin temelidir. Guven tek kullanimliktir bir de. Bir kez sarsildi mi bir daha yeribe gelmez. Guven bitmisse evlilik de bitmistir. Gerisi sadece uzatmalari oynamaktir.
Boylesi tipler o kadin baska yere gitse yavru diyecegi kendi gibi baska bir civik daha bulur. Karaktersizlik bu, baska birsey degil.
Mevalanin bir sozu var ya:
Guvendigin dagalara karlar yagdiginda
En guzel care dağ ile karı basbasa birakmaktir.
Gun gelip karlar eridiginde
Dag yolunuzu gozleyince
En guzel cevap baska bir dagdan sekam yollamaktir.

Konu sahibi adami evrene salin gitsin. Sizi hak etmiyor. Ne hali varsa gorsun.

Eski iş yerimde vardı böyle konuşan bir y.v.ş.k... Tersleyince de cephe almıştı gerzek. Evliydi de üstelik.

İki iş arkadaşın arasında asla geçmemesi gereken konuşmalar. Artı olarak o kızın şehrine gitmek istiyor çünkü sanırım aşık olmuş...

Kapılmış o kıza .Şimdi de ardından gitmek istiyor . Dert yok tasa yok gönül eğlemişler .
Edepsiz seviyesizler .
Kişilik meselesi .
Hadi ben farketmedim işyerindekilerden de mi utanmadın deyin .
Herkes farkında oluyor bu durumların .

Eşiniz tabiki kıza ilgisi olduğunu söylemeyecek inkar edecek. Kıza da telefon açıp iki laf etseniz iyice havalara girip bir de üste çıkar, çünkü gerçekten de suç kıza o rahatlığı verip gevşek şekilde konuşan kocanızda.

Ama illa içim rahat etmez kocam da hiçbir soruma cevap vermiyor diyorsanız , kızı arayıp kocamla boşanıyorum farklı şeylerini yakaladım zaten ama tesadüfen senle konuşmalarını da yakaladım. Sana da mı asıldı bu gibisinden ılımlı konuşarak cevap alabilirsiniz belki. Çünkü kız belki de rahat davranan tiplerden, kocan ise farklı beklentiye girip açılmış bile olabilir kıza. Kız da reddedip şehir değiştirmiş olabilir. Yani kızı direkt olarak suçlarsan ters tepebilir ama böyle onunla aynı taraftaymış gibi konuşursan ve tüm konuşmalarınızı okudum eşim bayağı yürümüş sana dersen belki dökülür. Bunu yapmak içinde tüm gemileri yakman gerekiyor, ucunda eşinle hepten aranız bozulabilir çünkü.

Aynı şeyi siz yapın bakalım tepkisi ne olacak? Bebişler okişler mebişler hayırdır yani. Aldatma değil denmiş ama bana göre ihanet illa biriyle ilişki yaşamak demek değil. Çok sinir bozucu bir durum kesinlikle tepkinizi koymalısınız. Tepkinin boyutu size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…