Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Herşey ortada zaten normal mi diye sormanıza inansmadım
Resmen sevgili gibiler.. söyleyecek söz var mı?

Hayır herifi ben aldatmışım gibi bide bana tavır takınıyor ne insanlar var ya
Eşiniz kaç yıldır birlikte çalışıyor,yani tuhaf bir samimiyet var,eşiniz oncelikle suçlu ama bu kızları da anlamıyorum ne diye böyle abuk sabuk konuşurlar elalemin evli barkli adamiyla

Eşiniz kaç yıldır birlikte çalışıyor,yani tuhaf bir samimiyet var,eşiniz oncelikle suçlu ama bu kızları da anlamıyorum ne diye böyle abuk sabuk konuşurlar elalemin evli barkli adamiyla
Valla ben de biraz araştırdım sadece mayıs 2018den beri tanışıyorlar yani sadece ve sadece 1,5 yıldır şaka gibi..1,5 yılda gelişen cıvıklığa bak, ilginç olan da bi başkası yapsa neler neler derdi, görünce midem kalkıyor onu görmeye tahammülüm yok.. bu tarz kızlar aranıyo ve buluyolar da, böylesi salak adamlar da karısından sakladığı ilgiyi böyle o...u lara veriyor kısaca bu olay. "Al benii", alsın seni şimdi benim elimden

Son düzenleme:
Hayıır bide kıza toz kondurmuyo ya ona şaşıyorum, yok o benim diğer erkek arkadaşlarım kadar yakın da samimi de.. toz konduramıyosan benimle açıkça konuş, ve deki seninle olmuyo onu seviyorum de, nerde görülmüş evli bi adamın bekar bi bayanla yakın ve samimi olup, yediği, içtiği, s.çtığı ayrı gitmediği..

Bu konuşmaları arkadaşça olduğunu mu soruyorsunuz yani bize pes yani tuvalete bile biikte giriyorlar hakikatten çok masum konuşmuşlar

Eminimki esinin bu kadinla arkadasligi normal boyutta olsa, burda sana sacmalama abartiyorsun ya da gereksiz kiskanclik yapiyorsun diyecek bir cok arkadas var. Esin sana yaptigi ahlaksizligi normallestirmeye calisiyor, yaptigi kesinlikle normal degil ve o kiza karsi duygulari var, malesef cok belli bu. Ne yapmayi düsünüyorsunuz?

Hayatı ona zehir etmeyi..

Canım allah yardımcın olsun

Haftanın 4 günü söylemesine göre fransızca kursuna gidiyo, tabi oraya da o kızla gidiyomuş konuşmalardan anladığım kadarıyla, gel gidelim hadi çıkalım al beni, arkaya gidelim, çıkalım saat veriyorum bla bla, onun dışında evde. Kızı da hiç tanımıyorum, yüzünü bile görmedim. Ama ne olduğu ortada KEVAŞE! Evdeki de YAVŞAK!
İKİSİ de birbirini bulmuş..

İşte kapıda birbirlerini bekliyorlar heralde, bensiz gitme, al beni, alcam seni ayağına. Yapışmışlar birbirlerine..

Şokdayım resmen peşinden gitmek istiyooor yahu bu erkekler öyle karılarda ne buluyolar bu karılar nasıl beceriyo pes yaa...

Şokdayım resmen peşinden gitmek istiyooor yahu bu erkekler öyle karılarda ne buluyolar bu karılar nasıl beceriyo pes yaa...
Bisey buldugundan degil. Konu sahibi bu adami terketse bu sefer de karisinin pesinden kosar, elde olmayan tatli geliyor. Bazi adamlar öyle. Ne biliym allah islah etsin.

Peki evdeyken ne yapiyor, elinde sürekli telefon mu var telefonunda sifre mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…