Bana evli bir adam bir kere birsey bahane ederekten pazar günü telefon acmisti. Uzun uzun anlatmak istedi derdini, bende kusura bakmayin cok isim var, ben bunu sonra haniminizla görüssem dedim.
O su anda yok zaten bir yere gitti, ben ilgileniyorum bu konuda dedi. Öyleyse lütfen patronumu arayin, esinizede cok selam söyleyin benden dedim. Kadini daha önce bir kere görmüstüm sadece, bu adam her Allahin günü isyerimize geliyordu, biraksam icime düsecek gibiydi.
Sonra bir kac kez daha aradi, ben asla geri dönmedim, cikmadimda telefona. Is yerine yine ugrayinca "aramistim sizi" dedi, bende evet gördüm, ama dönemedim müsait degildim, patronumun anlattigi kadariyla siz halletmisiniz isinizi zaten dedim. Birde size danisacaktim demisti. Ay ölürmüsün öldürürmüsün. Esiniz begendigine göre cok iyi olmustur, ona cok selam söyleyin benden bir ara ugrarsa yine sevinirim dedim.
Yani laf arasinda ha bire esini dile getiriyordum. Eside böyle sakin bir kadindi, ama adami böyle milletin icinde terslemisti, ama ne olursa olsun karisi.
Eminim biraz yüz versem karisinin nekadar kötü oldugunu, bosanmak üzere olduklarini vs anlatirdi.
Ayrica benimde evli oldugum belli, yüzügüm var parmagimda, ama kimin umrunda, adam kafasina göre ariyor cepten.
Senin birde yengenin abisi, dügün vs olmadigi sürece cok sIklIkla karsilasabilecegin birisi degil herhalde, birseyleri bahane edip yengene fazla gidip gelmessin, yada telefon acip ilk önce ögrenirsin ordami, ordaysa gitmessin. Sen ordayken gelirse, hemen benim isim vardi diye cikarsin.
Evli adamdan insana hayirmi gelir, aman derim sakin hosuna gitmesin.
Seninle adi anilsa bile sen ortalik .....su olursun, adam kacamak yapmis olur, sen kandirmis olursun, sen evli adami bastan cikartan yilan olursun, o geri karisina döner, yine affedilir, herkes oturur yine onla cay kahve esliginde muhabbet eder, ama seni ömrün boyunca kötü kiz ilan ederler.
Birde sana yiyecek gibi bakiyorsa bunu kesin baskalarida fark eder, böyle ortamlardan kacman gerekir bence. Basina bela alma...