evli erkeğin ilgisi :S

1- Bugün sana gözü gönlü kayan yarın senle birlikteyken başkasına gözü gönlü kayar

2- Yuva yıkanın yuvası olmaz .

3- ''Mazlumun bedduasını almaktan kork. Zira Allah'la bu beddua arasında perde mevcut değildir.''

Doğru yolu bulacağına gönülden inanıyorum

Bana evli bir adam bir kere birsey bahane ederekten pazar günü telefon acmisti. Uzun uzun anlatmak istedi derdini, bende kusura bakmayin cok isim var, ben bunu sonra haniminizla görüssem dedim.
O su anda yok zaten bir yere gitti, ben ilgileniyorum bu konuda dedi. Öyleyse lütfen patronumu arayin, esinizede cok selam söyleyin benden dedim. Kadini daha önce bir kere görmüstüm sadece, bu adam her Allahin günü isyerimize geliyordu, biraksam icime düsecek gibiydi.
Sonra bir kac kez daha aradi, ben asla geri dönmedim, cikmadimda telefona. Is yerine yine ugrayinca "aramistim sizi" dedi, bende evet gördüm, ama dönemedim müsait degildim, patronumun anlattigi kadariyla siz halletmisiniz isinizi zaten dedim. Birde size danisacaktim demisti. Ay ölürmüsün öldürürmüsün. Esiniz begendigine göre cok iyi olmustur, ona cok selam söyleyin benden bir ara ugrarsa yine sevinirim dedim.

Yani laf arasinda ha bire esini dile getiriyordum. Eside böyle sakin bir kadindi, ama adami böyle milletin icinde terslemisti, ama ne olursa olsun karisi.
Eminim biraz yüz versem karisinin nekadar kötü oldugunu, bosanmak üzere olduklarini vs anlatirdi.
Ayrica benimde evli oldugum belli, yüzügüm var parmagimda, ama kimin umrunda, adam kafasina göre ariyor cepten.

Senin birde yengenin abisi, dügün vs olmadigi sürece cok sIklIkla karsilasabilecegin birisi degil herhalde, birseyleri bahane edip yengene fazla gidip gelmessin, yada telefon acip ilk önce ögrenirsin ordami, ordaysa gitmessin. Sen ordayken gelirse, hemen benim isim vardi diye cikarsin.
Evli adamdan insana hayirmi gelir, aman derim sakin hosuna gitmesin.
Seninle adi anilsa bile sen ortalik .....su olursun, adam kacamak yapmis olur, sen kandirmis olursun, sen evli adami bastan cikartan yilan olursun, o geri karisina döner, yine affedilir, herkes oturur yine onla cay kahve esliginde muhabbet eder, ama seni ömrün boyunca kötü kiz ilan ederler.

Birde sana yiyecek gibi bakiyorsa bunu kesin baskalarida fark eder, böyle ortamlardan kacman gerekir bence. Basina bela alma...

Son düzenleme:
Sakın, sakın. Düşün bak yarın bir gün sen de evleneceksin, bir eşin olacak. O yoldan çıksa bile karşısındaki kadının gururu olsun istersin değil mi? Aynı şeyi şimdi sen yapmalısın.

adam zaten karaktersizmiş sende karaktersizsen yeşil ışık yak,burda ne bekliyorsunki bizden yani anlamadım tersliycen tabiki başka ne yapıcan

konuya nasıl gireceğimide bilmiyorum ne anlatmam gerektiğini de ama böyle birşeyle karşı karşıyayım.

tabiki uzak dur yuva yıkanın yuvası oLmaz. seni okadar çok istiyosa zaten kafasında evliliğini bitirp boşnaır gelirdi. yapacağı şey belli adamın senle gönül eğlicek yine eşine dönücek

bence arkadas ortaya bi laf attı tepkimizi ölçtü sonrada konuyu değiştirdi baktı ki tepki alacak...şimdide ben öyle mi dedim deyip üste çıkıyor...hey yarabbim boş insanlar var!...

Arkadaşım aman diyim, bulaşma yanarsın... Sende rahatsız olduğunu dile getirmişsin madem, Uzak dur. Kesinlikle aynı ortama girme.

kusura bakma ama o adam ilgini cekmese buraya baslık atmazdın dimi... aslında ılgını cektı etkılendın ne yapıcanı şaşırdın kk ne bı sorayım ne önerırler mı dedın kusura bakma ama bole bır baslıga kımsenın artı cvp verıcenı sanmıyorum ayrıca sen o kiişiye bakmasan nasıl baktıgınıda görmezdın konunun sacmalıgına ragmen verıcegım cevap tabıkıde uzak dur yoksa alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste yuva yıkanında yuvası olmaz kusura bakma ...

daha erkekmi yok böle demeniz bile çok ayıp günah, bakarsın baksın siz ona bakmadıktan sonra ne yapabilirki :26:

Böyle kızlara gerceten cok kızıyorum hıc mı vıcdsnın sızlamıyor nasıl böyle bırse düsüne bılırsınku??????o adam evlı ıyı bırı olsa zaten karısını aldatmaz vede sen bı bayan olarak basıl bu kadar genıssss ola bılıyorsun anlamıyorum,sen aynı durumda olsan ne yaparsın,cok güzel bı durummu sence???

Dikkat et ve hata yapma Olabildiğin kadar uzak dur.Sonra çok canlar yanar birde akrabaymışsınız

Bı erkek karsı tarafdan yüz bulmasa kesınlıkle havlamaz kusura bakmada

Bı erkek karsı tarafdan yüz bulmasa kesınlıkle havlamaz kusura bakmada

Yok canım ne yaptın sende hemcinslerimiz bu kadar kötü olup erkekleri bu kadar ak kaşık modelinde düşünmeyin ne yüzsüz arsız erkekler var suratına tükürüyosun da genede yarabbi şükür diyip yapacağını yapmaya çalışıyor. arkadaşın başta anlatmamasını burdaki tepkileri ölçüp ondan sonra konuyu açmak olduğunu düşünüyorum zaten de sesi çıkmıyor tepkileri okudukça :) ya normal bir durum değil bu arkadaş ne olursa olsun asla bu duruma yoğunlaşma gerçekten ne ekersen onu biçersin evliyken sana bakan başkalarına da bakıyordur emin ol sadece sana ilgisi yoktur yani.

evli erkeklerle ilikiden uzak durun çünkü mutsuz olan siz olursunuz
eşini sevseydi ahlar vahlar geçiyorum bu konuları saplantılı yaklaşımlar bunlar
evlilik aşk ilişkisinin dışında bi olay
size aşık olabilir bu çok ayrı
ama üzüleceğiniz nokta şu olur
eşi her zaman bir numara siz iki numara olursunuz
tatiller bayramlar seyranlar onların olur
siz arada kaçamak olursunuz

bazılarınızdan iyi senaryocu olur değerlendirin derim.tepkiden mepkiden korkmuyorum.yazdım çıktım sadece.bütün gün kim ne cevp vermiş diyede pc başında da oturmuyorum.bende suç özür dilerim yazma gafletinde bulundum buraya kusura bakmayın.
ama içiniz rahat olsun.benim kimseyi ayarladığım.kimsenin ilgisinden hoşlandığım yok.çok bilmiş ablalar var bu forumda iyi senaryo yazıyor sonra da yazdığı senaryoya inanıyor.bilip bilmeden saldırıyor.neyse unutun konuyu.kocişlerinizle size mutluluk dilerim.

ben bekarken
evli olupta benimle ilgilnene cok erkek oldu
hic düsünmedim bile
ne ilgilerinden hoslandim ne kendilerinden
zira o kadar bekar erkek var memlekette

hiçbir evli erkek karısını boşayıp seninle evlenmez arkadaşım,seninle gönül eğlendirmek istiyodur.aklını kullan,ha sende onu eğlendirmek istiyosan o başka..

Son düzenleme:
- Eger ki sizinle dalga gecmesine, eglenmesine izin vermek istiyorsaniz kesinlikle ilgisine karsilik verin!
- Eger ki metres hayati yasamak istiyorsaniz yine kesinlikle ilgisine karsilik verin!
- Eger ki dini nikahli iki numarali kadin olarak kuma gitmek istiyorsaniz bu sefer de ilgisine karsilik verin!
- Vb.

Umarim yardimci olabilmisimdir... :=) Eger derhal bu duruma tepkinizi dürüstce ve sertce göstermezseniz geleceginiz bu rezil seceneklerden baska birsey sunmaz size.
Kaderiniz kendi ellerinizde... :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…