- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
bazılarınızdan iyi senaryocu olur değerlendirin derim.tepkiden mepkiden korkmuyorum.yazdım çıktım sadece.bütün gün kim ne cevp vermiş diyede pc başında da oturmuyorum.bende suç özür dilerim yazma gafletinde bulundum buraya kusura bakmayın.
ama içiniz rahat olsun.benim kimseyi ayarladığım.kimsenin ilgisinden hoşlandığım yok.çok bilmiş ablalar var bu forumda iyi senaryo yazıyor sonra da yazdığı senaryoya inanıyor.bilip bilmeden saldırıyor.neyse unutun konuyu.kocişlerinizle size mutluluk dilerim.
bende biliyorum herşeyi günahını sevaabını ahını.benmi istedim sanki bana ilgi göstersin diye hemen beni suçluyorsunuz.
aman siz erkeklerinize laf söyletmeyin.hemen kızları kadınları suçlayın.bu kişi benim yengemin abisi olur.kendisine abi gözüyle bakmaktan başka da bişi yapmadım.zaten öyle yılışık bir kız hayatımda olmadım.bu salak adam sürekli benle ilgileniyor.gözümün içine içine bakıyor.bunu hissediyorum ama durduk yere de adama sen bana neden bakıyorsun mu diyeyim.bir harektte bulunursa tabiki yaparım gerekeni.
yeni gelin gibi süzüleceğine baştan içeriğini yazsaydın böyle tepki almazdın
Bana evli bir adam bir kere birsey bahane ederekten pazar günü telefon acmisti. Uzun uzun anlatmak istedi derdini, bende kusura bakmayin cok isim var, ben bunu sonra haniminizla görüssem dedim.
O su anda yok zaten bir yere gitti, ben ilgileniyorum bu konuda dedi. Öyleyse lütfen patronumu arayin, esinizede cok selam söyleyin benden dedim. Kadini daha önce bir kere görmüstüm sadece, bu adam her Allahin günü isyerimize geliyordu, biraksam icime düsecek gibiydi.
Sonra bir kac kez daha aradi, ben asla geri dönmedim, cikmadimda telefona. Is yerine yine ugrayinca "aramistim sizi" dedi, bende evet gördüm, ama dönemedim müsait degildim, patronumun anlattigi kadariyla siz halletmisiniz isinizi zaten dedim. Birde size danisacaktim demisti. Ay ölürmüsün öldürürmüsün. Esiniz begendigine göre cok iyi olmustur, ona cok selam söyleyin benden bir ara ugrarsa yine sevinirim dedim.
Yani laf arasinda ha bire esini dile getiriyordum. Eside böyle sakin bir kadindi, ama adami böyle milletin icinde terslemisti, ama ne olursa olsun karisi.
Eminim biraz yüz versem karisinin nekadar kötü oldugunu, bosanmak üzere olduklarini vs anlatirdi.
Ayrica benimde evli oldugum belli, yüzügüm var parmagimda, ama kimin umrunda, adam kafasina göre ariyor cepten.
Senin birde yengenin abisi, dügün vs olmadigi sürece cok sIklIkla karsilasabilecegin birisi degil herhalde, birseyleri bahane edip yengene fazla gidip gelmessin, yada telefon acip ilk önce ögrenirsin ordami, ordaysa gitmessin. Sen ordayken gelirse, hemen benim isim vardi diye cikarsin.
Evli adamdan insana hayirmi gelir, aman derim sakin hosuna gitmesin.
Seninle adi anilsa bile sen ortalik .....su olursun, adam kacamak yapmis olur, sen kandirmis olursun, sen evli adami bastan cikartan yilan olursun, o geri karisina döner, yine affedilir, herkes oturur yine onla cay kahve esliginde muhabbet eder, ama seni ömrün boyunca kötü kiz ilan ederler.
Birde sana yiyecek gibi bakiyorsa bunu kesin baskalarida fark eder, böyle ortamlardan kacman gerekir bence. Basina bela alma...
Böyle kızlara gerceten cok kızıyorum hıc mı vıcdsnın sızlamıyor nasıl böyle bırse düsüne bılırsınku??????o adam evlı ıyı bırı olsa zaten karısını aldatmaz vede sen bı bayan olarak basıl bu kadar genıssss ola bılıyorsun anlamıyorum,sen aynı durumda olsan ne yaparsın,cok güzel bı durummu sence???
Bı erkek karsı tarafdan yüz bulmasa kesınlıkle havlamaz kusura bakmada
Böyle kızlara gerceten cok kızıyorum hıc mı vıcdsnın sızlamıyor nasıl böyle bırse düsüne bılırsınku??????o adam evlı ıyı bırı olsa zaten karısını aldatmaz vede sen bı bayan olarak basıl bu kadar genıssss ola bılıyorsun anlamıyorum,sen aynı durumda olsan ne yaparsın,cok güzel bı durummu sence???
Bı erkek karsı tarafdan yüz bulmasa kesınlıkle havlamaz kusura bakmada
hiçbir evli erkek karısını boşayıp seninle evlenmez arkadaşım,seninle gönül eğlendirmek istiyodur.aklını kullan,ha sende onu eğlendirmek istiyosan o başka..
bazılarınızdan iyi senaryocu olur değerlendirin derim.tepkiden mepkiden korkmuyorum.yazdım çıktım sadece.bütün gün kim ne cevp vermiş diyede pc başında da oturmuyorum.bende suç özür dilerim yazma gafletinde bulundum buraya kusura bakmayın.
ama içiniz rahat olsun.benim kimseyi ayarladığım.kimsenin ilgisinden hoşlandığım yok.çok bilmiş ablalar var bu forumda iyi senaryo yazıyor sonra da yazdığı senaryoya inanıyor.bilip bilmeden saldırıyor.neyse unutun konuyu.kocişlerinizle size mutluluk dilerim.
allah razı olsun senden.bu yazılanları erkeklere toz kondurmayan her suçu bayanlarda arayanlar tekrar tekrar okusun.kadının düşmanı kesinlikle kadın.Sen bir yavaş gel arkadaşım, kız sanki evli bir erkekle beraberim demiş gibi vicdandan girip genişliğinden çıkmışsın, hele son yorumuna ne demeli?
Erkekler sütten çıkma ak kaşık da kadın şeytan zaten, nerden geliyor bu kesinlik Allah aşkına?
Boşuna dememişler kadının düşmanı yine kadın diye, adam karısını aldatır, suç karşı tarafta olur ayarttı kuyruk salladı ya, tabii erkekler akıl noksanı olarak yaratıldığı için el makhum koşa koşa giderler, karrşılık vermemek doğalarına aykırı da biz çok şey istiyoruz işte.
yeni üye sayılırım.konu kapatmayı bilmiyorum suçmu yani.hem gel buraya iki satır yazıp konuyu tam anlatmadan git
sonra da insanlara senaryocu de
ayrıca madem takip etmiceksin niye konu açıyosun da insanların vaktini alıyosun
takip etmiceksen bi zahmet kapattırıp öyle git
normalde böle tartışmalara girmem, biliyorum ki herkes kim nederse desin kendi bildiğini yapacak doğrusuyla yanlışıyla, sizi ve size asıldığını bakışlarıyla(!) iddia ettiğiniz adamla ilgili yanınızda bulunmadığım kısıtlı anlatımınızdan bişey anlamadığımdan yorum yapmıycam. fakatttttt KOCİŞLERİNİZLE SİZE MUTLULUKLAR ne alaka hani size ne milletin kocasıyla mutluluğundan burdaki bayanların kocalarıdamı size ilgi gösteriyo;; ne demek ya takmışınız milletin kocasına sanki hepsi harama göz dikmiş sizde bilmiş bilmiş KOCİŞLERİNİZLE mutluluklar anlamadım ya, de ki böle böle değil ben o adamdan iğrendim kimseye anlatamadım buraya içimi dökeyim dedim de haksız olduklarını dile getir sana ne milletin KOCİŞLERİNDEN sankın deme ben sadece mutlu olmalarını diledim diye yazdım yaptığın manidar ve açık
allah razı olsun senden.bu yazılanları erkeklere toz kondurmayan her suçu bayanlarda arayanlar tekrar tekrar okusun.kadının düşmanı kesinlikle kadın.
yeni üye sayılırım.konu kapatmayı bilmiyorum suçmu yani.
ama konu açıp takip etmeyince de insanlar kendini salak gibi hissediyo
açıyosun yarım saat sonra kayboluyosun
insanlar kendi kendine yazıyo yazıyo arada da gelip insanlara kızıyosun
o zaman en azından açtığın zaman biraz başında dur da yanlış anlayanlara gerekli açıklamayı yap
forum kurallarını okuyup öğreneceksin o zaman
bilmiyosan da editörlere mesaj at kapatsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?