evli erkeğin ilgisi :S

Böyle bir durumda ne yapmanız gerektiği açık değil mi?
Tartışılcak fikir alınacak bir tarafı yok ki, cevabı net.
Olmaz, olamaz.
İlgisini size açıklamamış okuduğum kadarıyla, siz hissetmişsiniz,
uzak durup muhatap olmayacaksınız olup bitecek.
Yengenizin abisiymiş, dıdının dıdısı yani, hayatınızda olmak zorunda değil bu insan.

Kimse erkek paşadır yapar demedi ki
Burada muhatabımız sensin diye sana ondan ne köy olur ne kasaba mesajı verildi
Tanımadığımız adama bu kızdan uzak dur diyemeyiz değil mi ?

Sen iki cümle yazmışsın
Sonra da gelip genele atar yapmışsın
Madem çok biliyorsun, neden konu açıyorsun
İlgisi hoşuna gitmemişse neden üstünde duruyorsun
Oralı olma olsun bitsin

Bi sana evli erkekler bakmıyo ya, karaktersiz insan çok piyasada
Kendinden eminse insanlar duracağı yeri nasılsa bildiririm deyip geçiyo
Kafaya takıpta gelip buraya iki satır yazıp bundan bahsetmiyo, eğer fikir istemiyorsa

Bizim işyerinde de var bi tane böyle adi
Üstelik ben evliyim
Sıkar biraz açılması tabi ama hissettiriyo
İş ortamı olmazsa ben bunu çoktan parçalardım da neyse burda yeniyim birden atar yapmak istemiyorum
Zaten sürekli iş alışverişi yaptığım biri değil
Görünce tüylerim bile diken dike oluyo bu yüzden
Herkesle selam sabahım vardır ama ona günaydın bile demiyorum

Gerisi de beni enterese etmiyo, o O'nun sorunu değil mi

Son düzenleme:
canım benim her insan ilgiden hoşlanır hepimizin hoşuna gider beğenilmek ama böyle bi durumda egona yenik düşmemeni tavsiye ederim. uzun vadede sana hiç bi hayır getirmez çünkü bu garip durum. o yüzden hiç düşünme bile bu konu üzerinde bence. sevgiler...

10 numara yorum vallahi!
kutluyorum seni arkadasim.
bu bayanherseyi özetlemis, alnindan öpülecek kadinsin, gurursun!

Aeo

Yorumlar fazla sert, sanki arkadaş evli bir erkekle beraberim, ya da onun ilgisine karşılık boş değilim veya ilgisi hoşuma gidiyor demiş! Böyle bir durumda vereceğim cevapları bilsem bile durumun iğrençliğinden dolayı anlatıp rahatlamak isterim, illa buraya konu açmam boş olmadığım anlamına gelmez! Aslında boş olmayıpta pişman olmayan insan konu açmaz bence!

Allah ıslah etsin böylelerini, ne denir ki başka?
Bazen öyle durumlar oluyor gerçekten, dik dik bakışından anlıyorsun ya da ne bileyim seninle konuşmaya çalışmak için bahane aramalarından, kadınlar hisseder zaten, tek çare uzak durmak, terslemek başka yolu yok bunun.

Bı erkek karsı tarafdan yüz bulmasa kesınlıkle havlamaz kusura bakmada

Sen bir yavaş gel arkadaşım, kız sanki evli bir erkekle beraberim demiş gibi vicdandan girip genişliğinden çıkmışsın, hele son yorumuna ne demeli?
Erkekler sütten çıkma ak kaşık da kadın şeytan zaten, nerden geliyor bu kesinlik Allah aşkına?
Boşuna dememişler kadının düşmanı yine kadın diye, adam karısını aldatır, suç karşı tarafta olur ayarttı kuyruk salladı ya, tabii erkekler akıl noksanı olarak yaratıldığı için el makhum koşa koşa giderler, karrşılık vermemek doğalarına aykırı da biz çok şey istiyoruz işte.

kiz geldi sanki buraya evli adama asigim yazdi

Bı erkek karsı tarafdan yüz bulmasa kesınlıkle havlamaz kusura bakmada

erkekler hep masumdur demi

hiçbir evli erkek karısını boşayıp seninle evlenmez arkadaşım,seninle gönül eğlendirmek istiyodur.aklını kullan,ha sende onu eğlendirmek istiyosan o başka..

öyle acimasiz yorumlar varki,sanki kiz evli erkegi ayartiyormus gibi

Son düzenleme:
kızlar sadece bu başlığa özel değil hemen hemen her 5 başlıktan 1inde bu tarz anlaşmazlıklar oluyor. bu forumda bayanlar kafalarına takılan şeyleri yazıyor, soruyor, hiç tanımadığı insanların yorumlarını almak istiyor. burda konu açmanın en büyük nedeni de kimsenin birbirni tanımıyor oluşu. birbirmizi tanıyor olsak hiçbirimiz özelimizi bu kadar rahat dökmeyiz değil mi?

buraya anlatıp rahatlayıp üstümüzdeki yükü atmak için geliyoruz aslında. bi terapi gibi düşünerek yazıyoruz hayatımızda olup bitenleri. ama birbirimize karşı o kadar hoşgörüsüz o kadar tahammülsüz olmuşuz ki artık her konuda birbirimize düşüp duruyoruz. bunu bu başlıktaki veya diğer başlıktaki hiç bi arkadaş için yazmadım. yalnızca genel gözlemlerimi aktarıyorum.

bu arkadaşımız evli bi erkekle ilişki yaşıyorum yazmamış evli bi erkeğin ilgisi var demiş ama evli bi erkekle ilişkim var da diyebilirdi. kimseyi yargılamak kimseye düşmez. demekki kafasında soru işaretleri yaratan bi durum var bizimle paylaşıyor. onu o adamın kollarına itmekte o adamdan uzaklaştırmakta bence büyük ölçüde bizim elimizde.

yıkıcı değil yapıcı şekilde birbirimize yaklaşıp sorunları çözebiliriz ancak. kadın dayanışmasının en üst seviyede olması gereken şu zamanda birbirimize bu kadar tahammülsüz olmamız geleceğimiz için atılan olumsuz adımlar bana kalırsa.

Son düzenleme:
kusura bakmayın da dil pabuç kadar buradaki herkese laf yetiştirmeyi biliyorsun da niye gidip seni süzen adama lafını yapıştırmıyorsun. madem korkusuzsun bu kadar buraya yazdıklarına bakaraktan yazıyorum. o cesurluluğunu kararlılığını onada göster derim. benim yorumum bakmassan görmessin di hala da aynı şeyi söylüyorum BAKMA KAFANA TAKMA OLMAMIŞ GİBİ DAVRAN ÇOK AYNI ORTAMA GİRMEK ZORUNDA KALIRSAN YOKMUŞ GİBİ DAVRAN bak ozaman ne sıkıntın kalır ne dersin.

normalde böle tartışmalara girmem, biliyorum ki herkes kim nederse desin kendi bildiğini yapacak doğrusuyla yanlışıyla, sizi ve size asıldığını bakışlarıyla(!) iddia ettiğiniz adamla ilgili yanınızda bulunmadığım kısıtlı anlatımınızdan bişey anlamadığımdan yorum yapmıycam. fakatttttt KOCİŞLERİNİZLE SİZE MUTLULUKLAR ne alaka hani size ne milletin kocasıyla mutluluğundan burdaki bayanların kocalarıdamı size ilgi gösteriyo;; ne demek ya takmışınız milletin kocasına sanki hepsi harama göz dikmiş sizde bilmiş bilmiş KOCİŞLERİNİZLE mutluluklar anlamadım ya deki böle böle değil ben o adamdan iğrendim kimseye anlatamadım buraya içimi dökeyim dedim de haksız olduklarını dile getir sana ne milletin KOCİŞLERİNDEN sankın deme ben sadece mutlu olmalarını diledim diye yazdım yaptığın manidar ve açık

normalde böle tartışmalara girmem, biliyorum ki herkes kim nederse desin kendi bildiğini yapacak doğrusuyla yanlışıyla, sizi ve size asıldığını bakışlarıyla(!) iddia ettiğiniz adamla ilgili yanınızda bulunmadığım kısıtlı anlatımınızdan bişey anlamadığımdan yorum yapmıycam. fakatttttt KOCİŞLERİNİZLE SİZE MUTLULUKLAR ne alaka hani size ne milletin kocasıyla mutluluğundan burdaki bayanların kocalarıdamı size ilgi gösteriyo;; ne demek ya takmışınız milletin kocasına sanki hepsi harama göz dikmiş sizde bilmiş bilmiş KOCİŞLERİNİZLE mutluluklar anlamadım ya, de ki böle böle değil ben o adamdan iğrendim kimseye anlatamadım buraya içimi dökeyim dedim de haksız olduklarını dile getir sana ne milletin KOCİŞLERİNDEN sankın deme ben sadece mutlu olmalarını diledim diye yazdım yaptığın manidar ve açık

Son düzenleme:

hem gel buraya iki satır yazıp konuyu tam anlatmadan git
sonra da insanlara senaryocu de
ayrıca madem takip etmiceksin niye konu açıyosun da insanların vaktini alıyosun
takip etmiceksen bi zahmet kapattırıp öyle git

allah razı olsun senden.bu yazılanları erkeklere toz kondurmayan her suçu bayanlarda arayanlar tekrar tekrar okusun.kadının düşmanı kesinlikle kadın.

hem gel buraya iki satır yazıp konuyu tam anlatmadan git
sonra da insanlara senaryocu de
ayrıca madem takip etmiceksin niye konu açıyosun da insanların vaktini alıyosun
takip etmiceksen bi zahmet kapattırıp öyle git
yeni üye sayılırım.konu kapatmayı bilmiyorum suçmu yani.

kocişleriniz burda okuduğum ve komiğime gittiği için söylediğim bişeydi.ben senin kastettiğin gibi bir manada söylemedim.çok şüphecisiniz siz.bu konuyu yazdım suçlu oldum.seviyorum bu adamı aşığım deseydim eminim daha olumlu yazanlar olurdu neyse.

allah razı olsun senden.bu yazılanları erkeklere toz kondurmayan her suçu bayanlarda arayanlar tekrar tekrar okusun.kadının düşmanı kesinlikle kadın.

Yazdığın kadarıyla bu adamın ilgisini fark etmişsin, hissediyorsun eğer deseydin hoşlanıyorum, benimde takdir edersin ki yorumum çok daha farklı olurdu..
Ama kalkıp her suçu kadına yüklemesi gerçekten hoş değil..
Bir kadın yine bir kadını zan altında bırakıyor.
Bu gibi durumlarda tek taraflı suçlu yoktur..
Gerçi Türk kadınının aldatma olayında verdiği cevap; benim kocam yapmazdı! Yaparsa da kesin başkasıdır suçlu, ne yapsın dişi köpek kuyruk sallayınca gidecek tabii.

yeni üye sayılırım.konu kapatmayı bilmiyorum suçmu yani.

ama konu açıp takip etmeyince de insanlar kendini salak gibi hissediyo
açıyosun yarım saat sonra kayboluyosun
insanlar kendi kendine yazıyo yazıyo arada da gelip insanlara kızıyosun
o zaman en azından açtığın zaman biraz başında dur da yanlış anlayanlara gerekli açıklamayı yap
forum kurallarını okuyup öğreneceksin o zaman
bilmiyosan da editörlere mesaj at kapatsınlar

tamam.özür dilerim sert çıkışlarım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…