rabia01 Guru Kayıtlı Üye 16 Ocak 2009 19.755 11.162 498 13 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nosugar #81 nosugar .!.: yeni üye sayılırım.konu kapatmayı bilmiyorum suçmu yani. Genişletmek için tıkla... konunu bence kapattir bacim yoksa daha cok tepki toplarsin,kadin kadinin düsmani oldu müddetce zaten biri saldiri yaptimi arkasida gelir birde yeni üyeysen vay haline Mune hanima, ben yazayim istersen konunun kapanmasi icin
nosugar .!.: yeni üye sayılırım.konu kapatmayı bilmiyorum suçmu yani. Genişletmek için tıkla... konunu bence kapattir bacim yoksa daha cok tepki toplarsin,kadin kadinin düsmani oldu müddetce zaten biri saldiri yaptimi arkasida gelir birde yeni üyeysen vay haline Mune hanima, ben yazayim istersen konunun kapanmasi icin
Beren <3 Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 11.067 197 413 Ankara 13 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nosugar #82 benden sana tavsiye böyle konuları sakın kadınlara anlatma seni topa tutarlar ister masum ol ister suçlu farketmez yanş
benden sana tavsiye böyle konuları sakın kadınlara anlatma seni topa tutarlar ister masum ol ister suçlu farketmez yanş