Evli erkegin pesine dusen kadin

Madem paylasimlarini takip ediyor. Sizde oyle laf sokan paylasimlar yapinki kendini bilsin

Kocasina mesaj yazin acik acik adini vererek ne yaptigini vs sonra o mesajin ekran fotosunu alsin paylassin ablan. Kadinda takipte zaten basindan asagi kaynar sular dokulur.

Biri benim kocamın peşine düşecek ve ben sadece gönderme yapacağım öylemi?
Çok soğukkanlıymış ablanız , ben direk sen kim köpek diyerek dalardım olaya en azından fake hesapla öğrenmeye çalışırdım sonrası kolay

bi kadın erkekten yüz bulmazsa kolay kolay adamın peşine düşmez;bence adama dikkat edin derim..o izin vermese cesaret edemezdi kadın

Ablam ve esinin aile ici mutlumu mutsuzmu1 ogrenmeye calisiyor ... Denk gelsek yuzyuze laf atmayi dusunmeyiz zaten ... Kadin mutlularmi mutsuzlarmi diye takip ediyor resmen KADIN ENISTEMJN ESKI SEVGILISI

Ohaaa eniştenin bittiği andır..
Söyle ablana ağzını gözünü patlatsın eski sevgilinin..

Doğru polise arkadaşım
Ortalık manyak kaynıyor
Takip ve taciz ediliyorum diye
Belkide tek anını kolluyodur takip etmesinde ne amaç olabilir ki

Bence ablanizin esine gonderme yapin. Kasi gozu oynarsa direkt olarak doveceginizi falan soyleyin

Ayol deli misiniz ne sosyal medya göndermesi? Allah korusun kezzap mezzap atar zarar verir bir şey olur, evinizi falan da biliyor mu? Arabayla takip ettiğine göre evinizi falan da biliyordur. Plakasını aldınız umarım, ablanız eşine söylesin hemen polise, mahkemeye neyse artık başvurun. Ne yapar ne eder belli değil.

Kadinin adini soyadini ifsa edin dijat sapik diye ekleyin.
sosyal medyadan en rezil oldugu an

Ya beni yanlış anlamayinda böyle ciddi bi durum var. Eşi birsey yapmıyor ablan birsey yapmıyor . Eşi açıklama yapmıyor. Kadin sizi resmen taciz düzeyinde takip ediyor. Ve siz burda laf sokacam yardım edin diyorsunuz. Ya siz cok genç ve tecrübesiz siniz yada sizinkilerin sizden hatta birbirlerinden gizlediği şeyler var..

Kimse kusura bakmasın ama evli insanlar başkalarına bu denli ssaplantıli olamazlar.

Ammaaaa

Ortada bi ilişki söz konusu olduysa . aldatma olduysa herhalde kadin takip eder.

Bence enişte beye bi sorun siz..

Polise gidin.

Ama siz değil. Enişte ve ablan.

Ama size olacakları soyliyim. Ortada delil yoksa kadin pekala orda bi arkadaşım tanıdığım oturuyor. Veya ev arıyorum kiralık yada satilik yahut başka bi bahane ile sıyrılır. Kanıt var mi kanıt.

Enişte ye sorun

Ne göndermesi yapacaksınız çıkın karşısına rezil edin direk amacı neymiş sorun hatta enistebeyle birlikte yapın.bu cesaret i nereden alıyor acaba yussuzlugunde böylesi yani.sonrada polise verin...

Evli adamın peşine düşerek utanmıyor, sizin paylaşımınızdan ne kadar utanabilir ki bu kadın ! Gönderme yerine gidin rezil edin

Evli adamın pesıne düşende utanma varmıdır ki ?? Azını burnunu kırın

Ablanızda ekli değilse takip ettiğini nasıl anlıyorsunuz ki ayrıca neden eşine sormuyor böyle bir kadın var beni takip ediyor diye hem eşinin peşinde olduğunu nereden çıkarmış ablanız onu da anlamadım başka bir yerden takıntısı olan biri de olabiliir kim bu yani işyerinden falan mı anlayamadım. Nasıl bir ispat var eşiyle ilgili olduğunun.

Ablanızın eşinin peşine düştüğünü nasıl anladınız? Onu yazmamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…