- 21 Ekim 2025
- 21
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi blackgirlllk
-
Ne yapmayı düşünüyorsunuz,Arkadaşlar eşimin telefonunda çıplak kadın fotolarının atıldığı bi gruba girdiğini gördüm telefonu sinirden fırlattım inkar etti aldı sildi yok öyle bir şey dedi ama çok zoruma gitti severek evlendik bide yalan söyledi hiç güvenim yok soğudum
Bilmiyorum 3 aylık evliyiz daha zaten saçma konulardan saçma konulardan kavga ediyoruz hepNe yapmayı düşünüyorsunuz,
3ü 5i yok adam sapıkBilmiyorum 3 aylık evliyiz daha zaten saçma konulardan saçma konulardan kavga ediyoruz hep
Çıplak kadın fotoları için grup kurulmaz onu netten de bulabilir orası ifşa grubudur yani insanların rızası olmadan çekilenler eşiniz sapık sapıkArkadaşlar eşimin telefonunda çıplak kadın fotolarının atıldığı bi gruba girdiğini gördüm telefonu sinirden fırlattım inkar etti aldı sildi yok öyle bir şey dedi ama çok zoruma gitti severek evlendik bide yalan söyledi hiç güvenim yok soğudum
Bu saçma bir konu değil tabi ki de ondan önce buna benzer hareketleri var mıydıBilmiyorum 3 aylık evliyiz daha zaten saçma konulardan saçma konulardan kavga ediyoruz hep
Zaten öncesinde 5 yıllık beraberliğimiz var tanıdım sandım ama büyük konuşmayın hiç bir şey için başınıza gelir fln gelmez demeyin geliyorDaha 3 aylık evlisin, adam sapık, sürekli kavga ediyosunuz ama sen de peşinde atlı kovalar gibi gebelik testli yumurtlama kovala aferin. Evliliğinizin oturmasını bekleseniz olmuyor çünkü sonra ay çocuk var kocam aldattı napıcam diyosunuz
27Ergendir. Kaç yaşında?
3 ayda bunu yapan ilerde neler yapar siz düşününBilmiyorum 3 aylık evliyiz daha zaten saçma konulardan saçma konulardan kavga ediyoruz hep
Evet ifşa grubuydu telegrm uygulaması pek bilmiyorumÇıplak kadın fotoları için grup kurulmaz onu netten de bulabilir orası ifşa grubudur yani insanların rızası olmadan çekilenler eşiniz sapık sapık
Hayır ilk kez yakaladım bu şekildeBu saçma bir konu değil tabi ki de ondan önce buna benzer hareketleri var mıydı
Asıl dert etmen gereken çıplak fotodan ziyade gördüğün halde inkar edebilecek kadar hasta ruhlu olması.Arkadaşlar eşimin telefonunda çıplak kadın fotolarının atıldığı bi gruba girdiğini gördüm telefonu sinirden fırlattım inkar etti aldı sildi yok öyle bir şey dedi ama çok zoruma gitti severek evlendik bide yalan söyledi hiç güvenim yok soğudum
Ay Vala sapık bebek falan sakın boşa gitsinEvet ifşa grubuydu telegrm uygulaması pek bilmiyorum
Çok büyük yemin etti ölüyüm ki yok falan öl geber dedim psikoloğa git diyorum zaten istemiyorAsıl dert etmen gereken çıplak fotodan ziyade gördüğün halde inkar edebilecek kadar hasta ruhlu olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?