- 14 Eylül 2025
- 861
- 1.930
- 28
- Konu Sahibi blackgirlllk
-
Ha bir de yemin ediyor ikinizin de bildiği şey için. Psikolog napsin ona? Bu telefon değil ki al tamir et diyesin.Çok büyük yemin etti ölüyüm ki yok falan öl geber dedim psikoloğa git diyorum zaten istemiyor
YapmayacağımSakın çocuk yapma !
E biliyosun işte artık her yer çıplak kadın dümdüz çıplak kadın görmek için niye bu kadar çaba harcasın bal gibi biliyosun da barışasın var bilmek istemiyorsunEvet ifşa grubuydu telegrm uygulaması pek bilmiyorum
E biliyosun işte artık her yer çıplak kadın dümdüz çıplak kadın görmek için niye bu kadar çaba harcasın bal gibi biliyosun da barışasın var bilmek istemiyorsun
Adam öylesine çıplak kadın görünce bakmamış.İnsanların gizli çekilen fotolarının olduğu telegram grubuna kaydolmuş Sapık ve tehlikeli ..Dikkat edin sizide ifşalar, grupta elden ele fotoğrafınız gezer.Bu adama güvenip ayrılmam derseniz.Bu saatten sonra tek gözünüz açık uyuyun.Düşman koynunuzda....Hayır uygulamayı biliyorum zaten kullanmam girince arşiv göründü pek bildiğim uygulama değil bakmam da ben başka bi erkeğe vs onu diyorum
Bu heriften çocuk yapmayacaksın İnşallah? Internette cıbil foto dolu ama senin sapık kocan ifşa gruplarında girmiş. Yahu istediği kadar inkar etsin sen gözünle görmedin mi neye yemin ediyor?Çok büyük yemin etti ölüyüm ki yok falan öl geber dedim psikoloğa git diyorum zaten istemiyor
Yok zaten şu saatten sonra yapmam ama 5 yıllık uzun ilişkimiz vardı 3 ay önce evlendikBu heriften çocuk yapmayacaksın İnşallah? Internette cıbil foto dolu ama senin sapık kocan ifşa gruplarında girmiş. Yahu istediği kadar inkar etsin sen gözünle görmedin mi neye yemin ediyor?
3 aylık evlisin ne acelen var çocuk için bak işte adamı yeni tanıyorsun
5 sene 5 sene diyip durmuşsun da bir erkeği asıl aynı evde yaşarken tanırsın sende o süreçtesin millet o yüzden sana çocuk yapma hemen diyor. 3 ayda ne bok olduğunu görmüşsün zaten gerçi yorumlarına bakacak olursak görüp(görmemezlikten) gelme gibisin ama neyseYok zaten şu saatten sonra yapmam ama 5 yıllık uzun ilişkimiz vardı 3 ay önce evlendik
Valla açıklama yapsa sorun etmeyin diyeceğim ama silip size deli muamelesi yapıp yokn öyle birşey demedi çok ürkütücüArkadaşlar 5 yıllık ilişkim oldu 3 ay önce evlendiğim eşimin telefonunda çıplak kadın fotolarının atıldığı bi gruba girdiğini gördüm telefonu sinirden fırlattım inkar etti aldı sildi yok öyle bir şey dedi ama çok zoruma gitti severek evlendik bide yalan söyledi hiç güvenim yok soğudum sevgiliyken çok romantikti hediyeler sevgi sözleri vs şimdi hiç öyle değil
Oha rızası olmadan çekilen kadınların resimleri mı? Eğer öyleyse Grubu bir şekilde ihbar etmelisiniz korkunç umarım yanlış anlamisimdirEvet ifşa grubuydu telegrm uygulaması pek bilmiyorum
Inkar eder tabiArkadaşlar 5 yıllık ilişkim oldu 3 ay önce evlendiğim eşimin telefonunda çıplak kadın fotolarının atıldığı bi gruba girdiğini gördüm telefonu sinirden fırlattım inkar etti aldı sildi yok öyle bir şey dedi ama çok zoruma gitti severek evlendik bide yalan söyledi hiç güvenim yok soğudum sevgiliyken çok romantikti hediyeler sevgi sözleri vs şimdi hiç öyle değil
Sapık yani. Boşanın.Evet ifşa grubuydu telegrm uygulaması pek bilmiyorum
Nasıl bir grup bu bayanlar da var mı yani sohbet ediyorlar mı bildiğimiz normal whatsapp mı?bekarlıktan kalan alışkanlıktır olabilir mi ?telefonu sinirden falan fırlatmak yerine oturup konuşsanız ya neden onlara bakıyormuş hala.Arkadaşlar 5 yıllık ilişkim oldu 3 ay önce evlendiğim eşimin telefonunda çıplak kadın fotolarının atıldığı bi gruba girdiğini gördüm telefonu sinirden fırlattım inkar etti aldı sildi yok öyle bir şey dedi ama çok zoruma gitti severek evlendik bide yalan söyledi hiç güvenim yok soğudum sevgiliyken çok romantikti hediyeler sevgi sözleri vs şimdi hiç öyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?