- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi comeback06
-
Allah askina ne alaka...Yabancıların kimliklerinde medeni durum yazıyor muydu acaba.. Hani "Avrupai" olmaya çalışıyoruz ya, belki o yüzden böyle bir şey yapmışlardır.
Canım eskiden de eski kimliğini kullanıyordu yapmak isteyenValla bu yeni kimlikler başa bela jersey gizli saklı arkadaş ya, hakikaten neden öyle ki.
Ne bileym aklıma başka bir sey gelmedi :))Allah askina ne alaka...
Evet almam imkansızaz once kcasinin daha once bir evlilik yaptigini ogrenen uyenin konusunu okudum. sanirim o e devletten tc numarasiyla bakti ama bilemiyorum. Birde o esi ,sen sevgilinin numarasini sifresini falan nasil alacaksin ?
yapana değil de canım öğrenmek isteyene sıkıntı :)Canım eskiden de eski kimliğini kullanıyordu yapmak isteyen
Bende bşy soracağım yeni kimliklerde misal nüfusa Kayıtlı olduğu il falan da yazmıyor . Onun için bankalarda vs işlem yaptığımızda bilgilerimizi görebiliyor mu bankalar ?Canım nüfus memuruyum. En az bin tane yazdım yeni kimlik
Üzerinde yazmıyor ama çipin içinde kayıtlı bilgiler. Eski kimliği yanınızda taşırsanız o bilgilere de ulaşabilirsiniz anında. Ya da eski kimlik yoksa nüfus kayıt örneği alabilirsiniz.Bende bşy soracağım yeni kimliklerde misal nüfusa Kayıtlı olduğu il falan da yazmıyor . Onun için bankalarda vs işlem yaptığımızda bilgilerimizi görebiliyor mu bankalar ?
Çipin içinde mesela hangi tarihte evlendiğim falan gizli mi ? Onlar görünüyor mu ?Üzerinde yazmıyor ama çipin içinde kayıtlı bilgiler. Eski kimliği yanınızda taşırsanız o bilgilere de ulaşabilirsiniz anında. Ya da eski kimlik yoksa nüfus kayıt örneği alabilirsiniz.
Yok o bilgiler sadece eski kimlikteki bilgiler var.Çipin içinde mesela hangi tarihte evlendiğim falan gizli mi ? Onlar görünüyor mu ?
O zaman nüfusa Kayıtlı olduğu il ilçe falanYok o bilgiler sadece eski kimlikteki bilgiler var.
Onlar eski kimlikte var ya onlar var. Ama içinde.O zaman nüfusa Kayıtlı olduğu il ilçe falan
Hm anladım . Misal kaç çocuğu var eşi kim vs onlar görünmüyor yani sadece kişisel bilgiler var o zamanOnlar eski kimlikte var ya onlar var. Ama içinde.
Evet, aynı eski kimlik gibi. Evli misin evlisin ama kiminle evlisin ne zaman evlendin vs yok. O bilgiler için nüfus kayıt örneği lazım.Hm anladım . Misal kaç çocuğu var eşi kim vs onlar görünmüyor yani sadece kişisel bilgiler var o zaman
Anladım . Çok tesekkür ederimEvet, aynı eski kimlik gibi. Evli misin evlisin ama kiminle evlisin ne zaman evlendin vs yok. O bilgiler için nüfus kayıt örneği lazım.
Bu yeni kimlikte isim soyad yazıyor mu ondan da şüpheye düştüm.Yeni kimliklerde yazmıyor medeni durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?