• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek

şuanda çok gençsin(bilmiyorum belkide güzelsin)22yaşında sıfır hayat tecrübenle
kolay lokma olmamak için keşke hayatta bazı prensiplerin olsaydı...(evli erkeklerden uzak durmak gibi)

gençliğine yazık etme bence...7 yaşında bir çocuğun sevilmeyen üvey annesi olmak yerine,

senin gibi tertemiz bir geçmişi olan biriyle evlenip ondan çocuk sahibi olman gerekir..

hayatı yeterince tanımıyorsun...kalbinin sesini dinlersen üzülürsün..

şuanki sevgilin (diyorum)kalbinden çok mantığını kullanıyor,senin gibi tazelerle oda kendini genç hissediyor belkide...

ama bir 8 sene sonra sende 30uzuna geleceksin...bunuda düşün..

yoksa dün esra erolda çıkan kızdan etkilenerekmi yazdı bunları? aynı hikaye giden adam gözü yaşlı kalmış 18 yaşında bir taze, kucağında 2 aylık kız bebek...

Evli erkeklerin klasik bahanesi karımı sevmiyorum zaten boşanıcam yiyorsa boşansın elinde mahkeme belgesiyle gelsin yanına bak boşandım diye amaaa gelmez hiç biri kandırmayın kendinizi aynı yaştayız bu yaşta bula bula ayrıca evli adamı mı buldunuz?

Durum gercekten cok karisik. Onun ailesi onu kuzeniyle evlendirdiler. Yani o bosaninca ailenden kimseyi konusmayacak onunla. Onun icin diyor bu birden bire bitirilmez. Sabirli olmami istiyor, ona zaman vermemim istiyor. Hem benim icin bosanmayacak, ben olmasadam bosanirdi.

Durum gercekten cok karisik. Onun ailesi onu kuzeniyle evlendirdiler. Yani o bosaninca ailenden kimseyi konusmayacak onunla. Onun icin diyor bu birden bire bitirilmez. Sabirli olmami istiyor, ona zaman vermemim istiyor. Hem benim icin bosanmayacak, ben olmasadam bosanirdi.

Öyle mi vicdanınızı rahatlatıyorsunuz? Bu zamana kadar hiç bir yerde görmedim duymadım da evli bir adamın karısı bırakıp da diğer kadınla evlendiğini sonuçta üzülen siz oalcaksınız bunu göze alıyorsanız sorun yok.

bu siteye üye olur olmaz hemen "evli birisine aşık oldum" ya da "cinsellikle...vajinamla sorunlarım var" vari başlıklar açanlar genellikle kadın olduğunu iddia eden erkeklerdir.

umarım konuyu açan sn.üye de sahte kadınlardan biri değildir ;)
gerçekten kadın ise ve gerçekten yazdıkalrı doğruysa, saygı duyuyorum ve özür diliyorum..

erkek ise lütfen diğer erkek arkadaşlarıyla buluşup kadın araba ve futbol konuşmaya devam etsin..

Rabbim akıl fikir versin ne diim
ha bi de fake falan değilsen söylediğin gerçekse şayet

kesin cinsel ilişki de vardır yok dersen şaşarımm çünkü yoksa ne demeye senle görüşsün ki o adam ....

evli kadın ve erkek genellikle birlikte yaşar :D
madem sevmiyor adam neden çocuk dünyaya getirmişler merak ettim, ben olsam sevmedğim kadınla birlikte olmam.
karısını aldatan her erkek karımı sevmiyorum cart curt der
son olarak aynası iştir kişinin lafa bakılmaz !
madem sevmiyor ayrılacak ayrılsın da öyle gelsin sana hiç mi acımıyor
senin evli bir adamla görüşmen çevrenden nasıl bir tepki alır
alem adam karsından ayrıldı demez şu kız kadının yuvasını yıktı der
benden söylemesi ne yapacaksa yapsın sana öyle gelsin
aşk güzel bir duygu heyecan verici ama aşka sığınıp kendini zor durumlara düşürme :)

o adama nasıl inanırsın yalanlarla kandırmış seni çoçunu karısını bırakan yarın senide bırakır bir çoçukkla iyi düşün kendine gel

Bu kızlarımız deli gibi aşık(?) oldukları evli erkeklere; tamm madem beni seviyorsun bir ayın var boşan gel, dese alacakları cevabı biliyorlar işte ama işlerine gelmiyor.

Beni çok seviyor, benim için ölüyor, akraba olduğu için boşanması çok zor yalanlarıyla kendilerini kandırıyorlar işte. Yazık :24:

valla hiçbir evli erkek karısından boşanıp sevgilisiyle evlenmez.benimde vardı evli bir erkek arkadaşım.ne oldu biliyor musunuz?iş yerinde müdürüm(bekar) teklif etti bende erkek arkadaşıma söyledim.tabi çık onula tanış amacını öğren dedi.bir ay sonrada müdürüm evlenme teklifi etti.bu sefer ne dedi; bende hep ikinci olacaksın evlen tabii.iki haftadır arıyo ağlıyo telde sensiz yapamıyorum ya o ya ben seçimini yap die.
Ben ne yaptım tabiki müdürümü seçtim.Şuan mutluğum hemde çoookkk....

konu sahibine diyecek tek lafım var daha beter şekilde terkedilsin bakalım ne duruma düşecek 8 yıl ya birde çocuk var o kadın o yuvayı ayakta tutmak için belkide nelerden vazgeçti ama sende nerde bunu anlayacak kafa:47:

daha dün gazetede evli erkeklerin kızları kandırırken kullandıkları yazıyı okudum aynı karımı sevmiyorum çocugum için aslında ssenle mutluyum eve gidesim gelmiyor senleyken falan yazıyordu
hem evli erkeklerde boşanacak cesaret yoktur senin gibi kızları kullanıp atarlar köşeye kanma sakın asla boşanmıcak bi adamı sevmediği bi kadınla 8 yıl gecirmesi imkansız hemen boşar öle dayanmaz çocuk için falan hem babalar anneler gibi çocugum büyün aman die hiç bişi sineye çekmez iyi kandırılıosunuz

Son düzenleme:
konu gerçekse eğer valla bravo, 8 yıldır kadını kandırıyorsunuz öyle mi? nasıl başardınız saklamayı anlamadım, büyük başarı gerçekten. allah akıl fikir versin, biraz da korku ve vicdan.

Birde karısıyla birlikte yaşıyormuş ilginç evliler birlikte yaşamaz değil mi hey allahım yarabbim kendini nasılda meşrulaştırıyor ,adam tabiki karısıyla birlikte yaşayacak sanki sevgilisiyle birlikte yaşıyormuş gibi söylemiş ,yok yok bütün iyi niyetimi bir kenara bırakarak sizin gibileri alacaksın ele yer misin yemez misin eşşeği suya bağlayacaksın 3 gün 3 gece dayak atacaksın ,bu nedir ya böyle 22 yaşında bu kadar entrikayı nerden öğreniyorsunuz hayret babanız da mı gelmiyor gözünüzün önüne sizi terketseydi başka birisi için ,ha böyle bir durumda varsa sizin aileniz yuvasını yıkmış diye başkalarıda yuva yıkacak değil ya hayret bişey ,böyle entrikalarla koca arayışlarına gireceğinize daha genceciksiniz kendinizi geliştirin okuyun ,öğrenin neler yapabilirim kendi adıma bunları yapın ...

Söyleyecek çok şey ama daha yaşın genç susuyorum...

Back
X