- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kızlarımız deli gibi aşık(?) oldukları evli erkeklere; tamm madem beni seviyorsun bir ayın var boşan gel, dese alacakları cevabı biliyorlar işte ama işlerine gelmiyor.
Beni çok seviyor, benim için ölüyor, akraba olduğu için boşanması çok zor yalanlarıyla kendilerini kandırıyorlar işte. Yazık![]()
valla hiçbir evli erkek karısından boşanıp sevgilisiyle evlenmez.benimde vardı evli bir erkek arkadaşım.ne oldu biliyor musunuz?iş yerinde müdürüm(bekar) teklif etti bende erkek arkadaşıma söyledim.tabi çık onula tanış amacını öğren dedi.bir ay sonrada müdürüm evlenme teklifi etti.bu sefer ne dedi; bende hep ikinci olacaksın evlen tabii.iki haftadır arıyo ağlıyo telde sensiz yapamıyorum ya o ya ben seçimini yap die.
Ben ne yaptım tabiki müdürümü seçtim.Şuan mutluğum hemde çoookkk....
valla hiçbir evli erkek karısından boşanıp sevgilisiyle evlenmez.benimde vardı evli bir erkek arkadaşım.ne oldu biliyor musunuz?iş yerinde müdürüm(bekar) teklif etti bende erkek arkadaşıma söyledim.tabi çık onula tanış amacını öğren dedi.bir ay sonrada müdürüm evlenme teklifi etti.bu sefer ne dedi; bende hep ikinci olacaksın evlen tabii.iki haftadır arıyo ağlıyo telde sensiz yapamıyorum ya o ya ben seçimini yap die.
Ben ne yaptım tabiki müdürümü seçtim.Şuan mutluğum hemde çoookkk....
^Canim celiskelerin olabilir,
Yeni uyedir veya degildir, bu aslinda bizi fazla ilgilendirmemeli.
Belki sorun bile yoktur uydurulmusta olabilir,
ama belki ayni durumda olan bir kiz yazilanlari okuyodur,
ve yazilan cevaplar dogruluntusunda hareket ederse,
ne mutlu bizlere.
Allah korusun ya, esimizi dostumuzu,
yalancilardan, yuva yikanlardan.
Merhaba, ben 22 yasindayim ve evli bir erkegi seviyorum. 8 yildir karisiyla beraber yasiyor. Cocugu da var 7 yasinda. Karisiyi sevmedigini söylüyor ve artik bosanacagini diyor. Zorla evlendirdiler ve karisi hic sevmedigini söylüyor. Hemen hemen hergün beni görmeye geliyor ve beni sevdigini benimle bir gelecegi düsündügünü diyor. Annesi de aramis ve bosanacagini dedi. Artik hersey yavas yavas halledecegini diyor. Ne yapmayalim sizce?
Simdiden tskler
Bu tür konu açanlara üyeler çok yüklenince zaman zaman kızardım ama arkadaş ne kadar da normal anlatmış durumunu.Bazen okuyorum, konu açıyorlar ama yanlış yaptığımın farkındayım söz geçiremedim kendime falan diyorlar.Ne bilemiy yazılanlardan utandıkları,pişman oldukları anlaşılıyor.Konu sahibi arkadaşta en ufak bir pişmanlık yada utanç belirtisi göremedim maşallah(!) Benim asıl dikkatimi çeken bu oldu. Durumun yanlışlığı beni ilgilendirmez fakat merak ettiğim; bu adam doğru söylüyorsa , eşinden ayrılıp sizinle evlenmek istediğini söylese aileniz müsade edecek mi ? 22 yaşında bir genç kız neden çocuklu bir adamın 2. eşi olmak ister ki..
bence uydurma bu senaryo, inanamıyorum ya, yok olmaz, arkadaşlar uydurma da olsa bu durumda olan kadınlarımızı uyarmak için yazıyoruz demişler de, böyle kadınların olacağını da sanmıyorum, yani kim halihazırda evlenmiş barklanmış çoluğu çocuğu olan bir adamı eşinden çocuğundan ayırmaya çalışır ki, şeytanla anlaşma imzalamış olmalı, ruhunu şeytana satmış olmalı, çok ekstrem bir durum, hiçbir kadın bu duruma düşmez, düşmek istemez.. silah zoruyla bile yaptıramazsın.
haa şu olur tamam derim, çevremde de çok duydum gördüm, adam evlidir, saklar, kandırır. öyle olur ya da adam ayrılmıştır zaten, boşanma davasını gününü bekliyordur, o ara tanışmışlardır, normaldir.