• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek

bebegımın dogumundan hemen sonra
eşim baska bır kadın ıcın bızı terk ettı

Aşktan öldüğümüz yok güzelim evli erkeğive kadının kimsenin sevmeye hakkı yok
donup gideceksin cok adice

Bu kızlarımız deli gibi aşık(?) oldukları evli erkeklere; tamm madem beni seviyorsun bir ayın var boşan gel, dese alacakları cevabı biliyorlar işte ama işlerine gelmiyor.

Beni çok seviyor, benim için ölüyor, akraba olduğu için boşanması çok zor yalanlarıyla kendilerini kandırıyorlar işte. Yazık :24:

o kadar çok duyduk gördük ki bu pozisyonu..
daha hiç :''ben eşimle çok severek evlendim..zaten birbirimizi çok sevdiğimiz için bir çocuk dünyaya getirdik.. eşimin kapısında az ağlamadım..'' diyen bir delikanlı yiğit yok heralde bu pozisyonda..
hepsi eşini hiç sevmemiş.. hepsi zorla evlendirilmiş.. hepsi çocuğu için çekiyormuş bu evliliği.. -insan sevmediği insandan çocuk yaparmı diye akıl eden yok mu?
yaa gerçekten bu numaralara kanıyorlar mı hala yaaa... biraz gerçekçi olunsa şu pembe gözlükler takılmasa artık:47::47:

karımı sevmiyorum,zaten kardeş gibiyiz aynı evde,çocuk için katlanıyorum ,zorla evlendirildim....vs klasik evli erkek yalanları :33:aptal değil ya karımı seviyorum desin !!!!!emin ol karısını seviyor ama kendince macera arıyor :34:senide böyle kandırıyor....zamanla herşeyi halledicem demesi seni boşanıcam diye oyalıycam taki senden sıkılana kadar anlamına geliyor:52:hergün seni görmeye geliyor ama gece gidip karısına sarılıp mışıl mışıl uyuyor :47:
tabi sana yanlış yapma desem fayda etmiycek nasılsa seni kandırmnın yolunu bir şekilde bulacak evli erkek! sende 2. kadın olarak toz pembe bakıcaksın herşeye ....hayırlı olsun ne diyeyim sonunda perişan olacak olan sensin böyle gelmiş böyle gider bu işler harcatmayın kendinizi :45:

bazen kocama ne kadar guvenırsem guveneyım böyle kızlar oldukca korkuyorum :S ne kadar aciz bı durumdasınız yazık degılmı evde onu bekleyen kadına yazık degılmı o evlada yazık degılmı verdıgı 8 yıla yazık değilmi böyle bir erkeğe gönül veremeye... bosanmayacak ben dıyeyım bosansada öyle bır gecer zamankı varya onu ızle... YUVA ÜSTÜNE ASLA YUVA KURULUP MUTLU OLUNMUYOR....

adam aksam evine gidip esiyle oluyo
siz bunu nasil kaldirabiliyosunuz
en güzeli yipranmadan ayrilin
22 yasindasiniz ayrilsa bile onun coluguyla cocuguylami ugrasicaksiniz
zaten ayrilmaz niye ayrilsin
sadece kendien macera ariyo

valla hiçbir evli erkek karısından boşanıp sevgilisiyle evlenmez.benimde vardı evli bir erkek arkadaşım.ne oldu biliyor musunuz?iş yerinde müdürüm(bekar) teklif etti bende erkek arkadaşıma söyledim.tabi çık onula tanış amacını öğren dedi.bir ay sonrada müdürüm evlenme teklifi etti.bu sefer ne dedi; bende hep ikinci olacaksın evlen tabii.iki haftadır arıyo ağlıyo telde sensiz yapamıyorum ya o ya ben seçimini yap die.
Ben ne yaptım tabiki müdürümü seçtim.Şuan mutluğum hemde çoookkk....

sizde ayri bir sorun gibi duruyorsunuz :1:

valla hiçbir evli erkek karısından boşanıp sevgilisiyle evlenmez.benimde vardı evli bir erkek arkadaşım.ne oldu biliyor musunuz?iş yerinde müdürüm(bekar) teklif etti bende erkek arkadaşıma söyledim.tabi çık onula tanış amacını öğren dedi.bir ay sonrada müdürüm evlenme teklifi etti.bu sefer ne dedi; bende hep ikinci olacaksın evlen tabii.iki haftadır arıyo ağlıyo telde sensiz yapamıyorum ya o ya ben seçimini yap die.
Ben ne yaptım tabiki müdürümü seçtim.Şuan mutluğum hemde çoookkk....

:44::44::44::44::44::44:

bu konuyla ilgili söylenecek tek söz ,klasik olsa da tek gerçek sonuç şudur güzelim, YUVA YIKANIN YUVASI OL-MAZ!!! olmasın da zaten...

^Canim celiskelerin olabilir,
Yeni uyedir veya degildir, bu aslinda bizi fazla ilgilendirmemeli.
Belki sorun bile yoktur uydurulmusta olabilir,
ama belki ayni durumda olan bir kiz yazilanlari okuyodur,
ve yazilan cevaplar dogruluntusunda hareket ederse,
ne mutlu bizlere.

Allah korusun ya, esimizi dostumuzu,
yalancilardan, yuva yikanlardan.

kesinlikle katılıyorum yeni üye eski üye farketmez belkide bu durumda olan baska genç kızlar okuyup akıllanabilir

Merhaba, ben 22 yasindayim ve evli bir erkegi seviyorum. 8 yildir karisiyla beraber yasiyor. Cocugu da var 7 yasinda. Karisiyi sevmedigini söylüyor ve artik bosanacagini diyor. Zorla evlendirdiler ve karisi hic sevmedigini söylüyor. Hemen hemen hergün beni görmeye geliyor ve beni sevdigini benimle bir gelecegi düsündügünü diyor. Annesi de aramis ve bosanacagini dedi. Artik hersey yavas yavas halledecegini diyor. Ne yapmayalim sizce?

Simdiden tskler

yuva yıkanın yuvası olmaz canım hem onun nerden baksan 8 yıllık evliliği var yane senden en az 8 yas büyüktür... kendine acımıyorsan o kadınla evladına acı aynı durumda senin annen ve sende olabilirdiniz....ve sen olmasanda boşanacaklardı yalanına inanma sen olmasan boşanmayacaklardır o çocuk için evlilik devam edecekti

tüm yaptıklarını erkekliklerine verdik.
sanki bir hastalıkmış normal bişiymiş gibi erkektir yapar,erkektir söyler,zaten hepsi aynı gibi kavramlarla büyüdük nerdeyse.
ben inanmıyorum ki herşeyi mükemmeliyetle yaratan RAB böyle uçk... bağımlısı acizlikler yaratmış.
hepsi bunun altına sığınan zavallılar,hak hukuk bi,lmezler,doyumsuzlar.
ama öyle kadınlarda görüyorum ki bunlar varken erkek ne yapsın demeden duramıyorum.
kadın olarak tabiii doğru kadınlardan olarak hep bu durumlara katlanmak zorundayıs.
yani hep hayatımızda...
malesef ki onlara dur durak yok...

tekrar yorum yazmak istedim çünkü belkide bir genç kız burdaki yorumlarla kaderini belirlicek neyse gelelim söze bak güzelim 22 yasındasın gençsin güzelsin sanırım bir aşka kapıldın belki bilmiyodun evli oldugunu ilk başta sonra öğrendin her neyse sevdin aşık oldun onu bırakmak istemedin ama gerçeklere dönmek zorundasın 8 yıldır evlililer bence evlilik bitmez.. sen daha gencecik bir kızsın o adam senin yanında kendini genç hissediyor o yüzden belkide gerçekten aşık sana bilemem ama gerçek şu ki olmaz olamaz neden biliyomusun hadi boşandı senle evlendi nolcak her gün eski eşi arıcak çocukları gelicek size sen bunlara dayanabilcekmisin hayır. peki eski eşi çocukları sana dayanabilcekmi hayır yani hep kavga hep sorun yapma yol yakınken dön kendine senin gibi bekar çocugu olmayan tertemiz sayfası olan birini bul ..

Bu tür konu açanlara üyeler çok yüklenince zaman zaman kızardım ama arkadaş ne kadar da normal anlatmış durumunu.Bazen okuyorum, konu açıyorlar ama yanlış yaptığımın farkındayım söz geçiremedim kendime falan diyorlar.Ne bilemiy yazılanlardan utandıkları,pişman oldukları anlaşılıyor.Konu sahibi arkadaşta en ufak bir pişmanlık yada utanç belirtisi göremedim maşallah(!) Benim asıl dikkatimi çeken bu oldu. Durumun yanlışlığı beni ilgilendirmez fakat merak ettiğim; bu adam doğru söylüyorsa , eşinden ayrılıp sizinle evlenmek istediğini söylese aileniz müsade edecek mi ? 22 yaşında bir genç kız neden çocuklu bir adamın 2. eşi olmak ister ki..

Bu tür konu açanlara üyeler çok yüklenince zaman zaman kızardım ama arkadaş ne kadar da normal anlatmış durumunu.Bazen okuyorum, konu açıyorlar ama yanlış yaptığımın farkındayım söz geçiremedim kendime falan diyorlar.Ne bilemiy yazılanlardan utandıkları,pişman oldukları anlaşılıyor.Konu sahibi arkadaşta en ufak bir pişmanlık yada utanç belirtisi göremedim maşallah(!) Benim asıl dikkatimi çeken bu oldu. Durumun yanlışlığı beni ilgilendirmez fakat merak ettiğim; bu adam doğru söylüyorsa , eşinden ayrılıp sizinle evlenmek istediğini söylese aileniz müsade edecek mi ? 22 yaşında bir genç kız neden çocuklu bir adamın 2. eşi olmak ister ki..

kalıbı basarım bu adamın maddi durumu çok iyidir aksi halde başka açıklaması pek yok gibi. Fakir olsa dönüp bakmazdı çocuklu adama daha bu yaşta. :19:

bence uydurma bu senaryo, inanamıyorum ya, yok olmaz, arkadaşlar uydurma da olsa bu durumda olan kadınlarımızı uyarmak için yazıyoruz demişler de, böyle kadınların olacağını da sanmıyorum, yani kim halihazırda evlenmiş barklanmış çoluğu çocuğu olan bir adamı eşinden çocuğundan ayırmaya çalışır ki, şeytanla anlaşma imzalamış olmalı, ruhunu şeytana satmış olmalı, çok ekstrem bir durum, hiçbir kadın bu duruma düşmez, düşmek istemez.. silah zoruyla bile yaptıramazsın.

haa şu olur tamam derim, çevremde de çok duydum gördüm, adam evlidir, saklar, kandırır. öyle olur ya da adam ayrılmıştır zaten, boşanma davasını gününü bekliyordur, o ara tanışmışlardır, normaldir.

bence uydurma bu senaryo, inanamıyorum ya, yok olmaz, arkadaşlar uydurma da olsa bu durumda olan kadınlarımızı uyarmak için yazıyoruz demişler de, böyle kadınların olacağını da sanmıyorum, yani kim halihazırda evlenmiş barklanmış çoluğu çocuğu olan bir adamı eşinden çocuğundan ayırmaya çalışır ki, şeytanla anlaşma imzalamış olmalı, ruhunu şeytana satmış olmalı, çok ekstrem bir durum, hiçbir kadın bu duruma düşmez, düşmek istemez.. silah zoruyla bile yaptıramazsın.

haa şu olur tamam derim, çevremde de çok duydum gördüm, adam evlidir, saklar, kandırır. öyle olur ya da adam ayrılmıştır zaten, boşanma davasını gününü bekliyordur, o ara tanışmışlardır, normaldir.

Adam zenginse öyle bir olur ki tatlım öyle bir kabullenirler ki. :19:

aşkından ölsen bile ayrıl o adamdan onlar babasız yaşamak için çabalarken sen mutlu olacagınımı zannediyorsun kimsenin ahını alma bekarlar dolu bulamadın mı bır bekar adam evlı adam kesinlikle hata yapma yapmışsın yapacagın kadar hata zaten kendını o kadının yerıne koy

Son düzenleme:
Bütün yorumcu bayan arkadaşlarımın ağızlarına sağlık :52:

konu sahibide girip ne yaptığını anlatsa keşke...

girip yazmadığına göre sanırım hala aynı yanlışın pençesinde :26:

Back
X