• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek :(

Seni anliyorum çünkü çok yakın bir olayı ben yaşıyorum sadece küçük farkliliklarla insan ne yapacağını bilmiyor hem çok seviyorsun hem kopmak istiyorsun aslında bir nevi arada kalma mantığın mi kalbin mi inan bir türlü işin içinden çıkamıyorsun çok seviyorsun çok özlüyorsun kendine yediremiyorsun bence zamana bırak ve kalbinin sesini dinle tamam haklısın sana yalan söylemiş kandırmış ama bence seni kaybetmekten korkmuş eğer gerçekten boşanirsa ona bir şans ver ve zamana bırak hayatı hep başkaları için yaşıyoruz aman birileri ne der ne söyler diye biraz da kendin için yaşa beni yanlış anlama şuan evli iken görüş demiyorum ama gerçekten bitirdiğinde arkani dönme çünkü gerçek aşkı bulmak ve yaşamak çok zor

Çok doğru ifade etmişsiniz bende buna benzer bir durumşla karşı karşıyayaım, ama aşk sevgi kolay bulunmuyor

Konu sahibini asla yargılamıycam.şahsi fikrimi söylüyorum bir ilişkide kadın yada erkek başka birisiyle evli ve bu öğrenilmişse bu ikişki benim için sonsuza dek bitmiştir.bir diğer konu ise bende Boşanma arefesindeyim.dünyalara değişmeyeceğim bir kızım var.fakat eşim olacak adam onunla bununla gezip tozuyor muhtemelen, belkide birilerini kandırıyor bilemiyorum.açıkcası bu adama ve onunla birlikte olan her kimse hepsine lanet okuyorum

Herkese merhaba
Basima gelen bir olaydan ötürü hem içimi dökmeye hemde tavsiyelerinize ihtiyacim var sanirim.
4 ay kadar önce birisiyle tanistim. Insanin hayatinda nadiren basina gelen harika bir iliskimiz oldu 3 ay boyunca, karakteri, aliskanliklari, sevdigi seyler, hayattan beklentilerimiz, herseyimiz o kadar uyumlu ki.
Büyük bir sirkette üst düzey bir görevi var, o yüzden çalisma saatlerinin çok yogun olabilecegini düsündügümden, geç cevap vermelerine, bazen randevularimizi ertelemesine, hiç süpheli gözle bakmadim. Maalesef 3 ayin sonunda bana evli oldugunu ve ufak bir çocugu oldugunu açikladi. Dünya basima yikildi derler ya, aynen öyle oldu, nefes alamiyorum sandim. Esiyle anlasamadigini, bosanmak istedigini ama bunu bazi nedenlerden dolayi 1 seneden önce yapamayacagini, çok mutsuz bir evliligi oldugunu anlatti, ama bunlar benim için o an o kadar ifadesiz gerekçelerdi ki duymadim bile. Önümde sadece iki gerçek vardi, birincisi bana basindan beri yalan söylemis olmasi, digeride 3 aydir haberim olmadan evli birinin metresi olmus olmam. O kadar utandimki, en yakin arkadasima dahi ayrilmamizin gerçek nedenini söyleyemedim.
O günden sonra bir daha görüsmedim, ama neler hissettigimi yasadigimi bir bana sorun. Numarami degistirdim ama mail adresimi degistirmem imkansiz, ve mesaj göndermeye devam ediyo, cevap vermiyorum. Mesajlari hep özür dolu, beni kaybetmek istemedigini, evlilik durumunun detaylarini, neden bosanmak istedigini, neden bunu hemen yapamayacagini usanmadan anlatiyo. Ilk basta devam edelim diyodu, sonra "devam etmek istemiyosan da en azindan ben bosanana kadar arkadas kalalim" demeye basladi, benden yine cevap alamayinca simdi de bosanma isini hizlandiracagini ve benden tek istedigi seyin onu beklemem oldugunu yaziyo.
Yani bir ailenin yikilmasini bekliycem, bir çocugun babasindan ayrilmasini, bir kadinin ve muhtemelen ailelerin göz yaslarini bekliycem. Cok yakin ailemde bosanan birisi var, çok farkli nedenlerden ötürüydü, ama nedeni ne olursa olsun, karsilikli alinmis bir karar olsa bile bosanmanin insani ne kadar yipratan bir süreç oldugunu gayet iyi biliyorum. Bir yandan, anlattiklari eger dogruysa, bu bosanmanin benimle hiç bir alakasi olmiycak ve ne yalan söyliyim kalbim buna inanmak istiyo. Ama diger yandan, herseye ragmen bunu kendime yakistiramiyorum.
Onu bosanmis olarak tanisaydim sorun olmazdi, ama su an ki durum çok farkli. Suçlu olmasamda kendimi rahat hissedemiyorum. Hadi bekledim diyelim, bosandiktan sonra ben ortaya çikinca herkes, ailesi ve esi çocugu da dahil olmak üzere, benim yuzumden bosandiklarini düsünmiycekmi ? Aklim bütün bunlari düsünüyo, ama kalbimi sormayin. Hayatimda ilk kez bu kadar iyi anlastigim, bu kadar çok sevdigim ve sevildigimi hissettigim birisi oldu. Gerekiyosa ondan vazgeçerim tabi, ki zaten 1 aydir görüsmüyorum, ama içimdeki hasari nasil onaricam bilmiyorum.
Kafam çok karisik. Ne yaparsam dogru olur sizce ? Unutup sayfayi tamamen çevirmekmi ? Yoksa önerdigi gibi bir sene görüsmeden beklemekmi ? Anlattigina göre, ben olsam da olmasam da zaten bosanicak ve bu benden önce alinmis bir karar.
Cok mutsuzum :KK43:
Her ne kadar ayrılmakla en doğru kararı vermiş olduğunu düşünsem de çektiğin acıyı yürek yangınını çok iyi anlıyorum.
İki yıl önce böyle büyük harflerle yazılacak bir ŞEREFSİZ e ben de 6 ayımı verdim. Olgun sayılabilecek yaşta bir savcıydı kendisi. Öyle naif, tatlı dilli, evliliğe soğuk baksam da onunla olur diyordum. Yıllardır bekar olduğunu yetişkin kızı olduğunu anlatıyordu. Sürekli dışarıda buluştuk, tatile bile gittik. Evini merak ettim komşularım çok muhafazakar dedi. Bekar olduğuna inandırmak için ütüsüz gömlek filan giyerdi bak derdi ütüleyecek kimsem yok. O 6 ay hiç şüphelenmedim, çok yetenekli bir yalancıymış. Bir akşam yemek yerken telefonuna "aşşşkkııııımmmmm" diye bir mesaj düştü whatsapptan kızılca kıyamet koptu tabii sonunda itiraf etti evli olduğunu ve yine hepsinin ezbere konuştuğu karımı sevmiyorum boşanacağım vs vs sözlerini sayıkladı. O akşam bitirdim engelledim heryerden. Çalıştığım iş yerini bastı, şans eseri o gün raporluydum. Engeli kaldırdım bir daha karşıma çıkarsan karını bulur ( itiraf ederken karısının adını iş yerini filan dökülmüştü salak) peşimi bırakmadığını, herşeyi anlatırım dedim. O gün bugündür ses yok Allah ın cezasından.
Dua et ki daha da kandırılmadan kullanılmadan kurtulmuşsun. O mesajı görmesem hala birlikteydim belki onunla. Ben çok yıprandım sağlığım bozuldu ama atlattım çok iyiyim şimdi. Zaman alıştırır merak etme.

Nedense evli erkeklerin ortak yalanları, eşimle anlaşamıyorum ayrılmak istiyorum. Duyda inanma. Ayrılmak isteyen, eşini sevmeyen erkek, 1 saniye durmaz.. Tamamen söyledikleri yalan.. Hiç muhattap olma. Hayatından çıkar..
Adam olsa, sana en başından yalan söylemezdi.

Onu bekliyormus algisini yaratma onda.belki de evliliginde bosanmasini gerektirecek bir durum yoktur hele ki ortada bir cocuk varken..ama senin bekledigini bilirse sirf seninle olmak icin bosanmaya kalkisabilir.senin beklemedigini bilsin hatta hayatina yeni birini sok. Bak bakalim o zaman bosanacak mi..asla!!!

sana yapmayacağı ne malum... ileride daha mutsuz olabilirsin kaldı ki ileride bunu her fırsatta yüzüne vurabilir sen kabul ettin etmeseydin diye benden demesi...

İnsan eşiyle tartışınca bile boğazında lokma takılıyor su içesi gelmiyor.
Bunlar yok evliliğim sorunlu huzursuzum yok mecbur evlendim yalanlarıyla uçkur derdine düşüyorlar.
Bu çağda bi erkeğin hele iş güç sahibi erkeğin zorla evlenmesi ne demek
Biri beri gelsin anlatsın.

Erkekler boşanma konusunda biz kadınlar gibi kararlı ve cesur değiller bence. Hele ki kadının kendine ait geliri varsa gözünün yaşına bile bakmıyor. Ama zavallı, bağımlı ve kendine yetemeyen erkekler evlerindeki alışkın oldukları düzeni bozmaya korkuyorlar. Buraya kadar haksız da değiller de şu " hem pastam dursun hem karnım doysun" tavrı ne??? Çok affedersiniz hem boşanmayı g...ü yemiyor hem gözü dışarıda. Hangi çiçekten bal alsam? Hangi hatunla gönlümü eylesem?
7 yıldır bekarım, evli olduğu halde heyecan arayan bir sürü erkek (adam değil) çıktı karşıma. Başka şartlarda olsa hoşlanabileceğim biri dahi olsa duygum tiksintiden öteye gitmedi.
Allah karşımıza vicdanlı, helal süt emmiş ADAM çıkarsın.

Tesekkür ederim !
Aynen söyledigin gibi, mantik ve kalbin tam çakisma noktasi.
Bütün bunlarin kabus olduguna inanmak istiyorum, yarin uyanicam ve hepsinin bir rüya oldugunu fark edicem.
Keske telafisi mümkün bir sey olsaydi.
Su an o yalani affedebilecek bir ruh halinde degilim. Basit bir yalan degil sonuçta, adam benden hayatini sakladi. "su an konusamam isim var" dediginde aslinda ailesiyle beraberdi, "hafta sonlarini annemle geçiriyorum fazla cevap veremem" demesi yakalanmamak içindi, hatta arabasindaki parfüm kokusu muhtemelen söyledigi gibi az önce inen müsterisine degil esine aitti. Bu adam 5 dakka önce karisiyla vedalasirken, bes dakka sonra bana sariliyodu ya ! Beni evime biraktiktan sonra gidip ailesiyle sofraya oturuyodu ! Gece bana mesaj gonderirken yaninda esi uyuyodu !! Oh ne ala, gel keyfim gel ! Allahim düsündükçe beynim yerinden firliycak gibi oluyo !!
3 ay içinde kaç kere beni salak yerine koydu, bilmek bile istemiyorum.

Yeni eften püften kolay affedilebilir bir sey degil yaptigi.
Hem 1 sene uzun bir süre. Bu zaman içerisinde unutmus ve iyilesmis olmayi umuyorum...

Eger kendi durumun hakkinda konusmak istersen, yargilamadan dinliycek birisine ihtiyac duyarsan, bana özelden yazabilirsin.
Tek birşey sormak istiyorum
Farzedelim eşinden ayrıldı ve beraberliğiniz başladı
Çokta güzel giden bir ilişkiniz var diyelim
Hiç aklına gelmiyecek mi zamanında eşine sadakatsiz yapan bu adam banada aynı şeyleri yaşatır mı diye?

Bende evli ve çocukluğum bunları okudukça arkandan neler donebilecegini düşündüm.sözde biz mutsuz da değiliz ama başka bir kadına karşı belki de mutsuzum dendi bilemiyorki insan.

Konu sahibine gelince ayrılmış hala içinde bir uhde kalmış adama karsi.Kötü niyetli olduğunu düşünmuyorum ama sanki o 1 yılın sonunda boşansa gelse kabul edecek ve beraber olacak.

Karısından vazgecmesine sebep olan ben değilim diyorsun ama belki o baSka sebepler belki cozulebilecekken senin varlığında cozumlenmeyecek belki de.

Hayatına bak seni mutlu edecek sadece senin ve onun olacak çocuklar verecek bir bekar erkek bul.başkalarının acilarinin üstüne yuva kurma.Alınan ah birgün gelir yakana yapışır.Allah doğru karar verme yolunda yardımcın olsun

Klasik bır turk erkegı masalı hangı devırde yasıyoruz Allah askına . Adam hem karıyer şahıbı hem üst düzeyde bırısı hemde zoraki bir evlilik yapıyor bak bak sen .bu anlattığı masal eğitimsiz ve elınde ekmegı meslegı olmayan yada zorla sındırılmış zavallı güzelim okutulmamış kızlarımız için geçerli o hıkayeyı bır gençsın ınanmadık :işsiz:

Aynı hıkayeyı yiğenımde yasadık ve karısından boşandı evet o kadınlada evlendı hee çokmu Mutlu'lar hayırrr o bayan yuva yıkan bır kişi bizim için kimse dugune gitmedi lanet okuduk ona çocuk büyüdü şuan ve o kadına nefret edıyo (üvey anne ) yani durumu bıliyo annesi Zaman'ında çektiği acıları unutmamış o küçücük hafızasına kaxımış yavrum ...

Eee yiğenim tabi uslandımı hayır bugün ona yarın sana ne bekliyordun bızım ailemızden asla saygı görmüyor yuva yıkan kadın nıhayetınde isterse o sebep olmasın sonuçta o yoğenımın evli çocuklu olduğunu buluyormuyfu evet bunun devamı olmamalıydı

Sımdı senın mevzun sen öğrendınmı Can'ım Ada'm evli çocuğu var bırde utanmaz karışını kötülüyor eeee daha neyın konuşması neyın beklemesı neyın askı bırakacaksın bunları

İstersen sen o Ada'mla görüşme 1 yol sonra tekrar bırlesın sonuç aynı yuva yıkan kadın bu kadar daha ötesı varmı heeee bunun savunmasını yapıyorsan zaten boşyere yazıyoruz görünce selam verme yoksan Mail'i engelle bu kadar dua et 3 ay bırde 3 sene olsaydı :KK20:

ta ki bu yazdıklarınıza kadar ne mantıklı biri olduğunuzu düşünürken gerisini okuyunca hayel kırıklığına uğradım.Boşanma fikrinin sizden önce alınmış bir karar olduğunu nerden biliyorsunuz...Bunu o söylüyor size kiii daha önceki söylediklerinin yalan olduğu ortada..Ve siz hala ona inanmak istiyorsunuz ve bekleyeyim mi diyorsunuz...Size en başta yalan söyleyen birine hala güvenecekseniz bekleyin tabi artık ne kadar bekleyecekseniz...Aldatan bütün erkeklerin bahanesi aynıdır bekle boşanacağım ama her nedense bu oran yüzde on bile değildir...Gerisi size kalmış tabiiii[/QUOTE]

Hep ayni terane.

Karisini aldatan erkekler hep zorla evlendirilmistir zaten bosanacaktir.

Bak esimin akrabasi ayni boyle evliyken baska bir kadinla iliski yasamis. Kadin kendi cikmis karisina itiraf etmis biraksin gitsi adam ona kalsin diye. Adamin kiz kardesi bu kadina ulasmis seninle gorusmek istiyorum demis. Ikinci kadin tabi hemen atlamis aile beni kabullendi mustakbel gorumcem benimle gorusmek istiyor diye. Gorusmusler kadin anlatmis zaten onu hic sevmemis zorla evlendirilmis bosanacakmis ondan diye gorumce demiski " abim seni ne guzel kandirmis abim az kapisinda yatmadi yengemin evliligi kabul etsin diye hergun gelip bana onu almazsaniz kendimi vururum diyordu. Yengemin liseyi bitirmesini zor bekledi. Simdide yengem bosanmak istedi abim birakmadi yaptim bir hata affet diye yalvardi. Ki yengem bosansa bile biz senin gibi bir kadini kabul eder miyiz senide abimide reddederiz annemde babamda aynisini dusunuyor." Kadin sok olmus eli ayagi titremis.

Olay bu konu sahibi. Evet sende madur edilmissin kandirilmissin duygularinla oynanmis ama beni zorla evlendirdiler sen olmasanda bosanacaktim zaten yalanlarina inanma. Hergun gidip karisinin koynuna giriyordur o serefsiz emin ol.

Ha birde diyelim ki gercekten zorla evlendirildi karisiyla arasi kotuydu hazmedemeyecegi seyler vardi ve bosanmak istiyordu. Evliliginde hazmedemedigi seyler olan ve bosanma asamasinda olan adam(!) Algilarini acip daha bosanmadan birini bulup yedeklermi. Ne olursa olsun uzulur yuvasinin yikildigina cocugunun parcalanmis bir ailede buyuyecegine. Hemen bir kizi yedekliyorsa zaten o adamdan hayir gelmez.

Nereden tutarsan tut elinde kaliyor insanin.

O boşanma asla gerçekleşmez.
Kesinlikle maillerine cevap vermeyin ve kendinize yeni bir sayfa açın.

Yalanın içinde olduğunu şurdan da mı anlayamadın: önce diyor ki cok onemli sebebim var 1 yıldan önce boşanamam...Sonra sen cvp vermeyince biranda fikri değişiyor, biranda o çok önemli sebep yokoluyor boşanma işini hızlandıracağıma geliyor olay...Bırak allah aşkına yaa...Sana ümit verip devam etmek istiyor aynı şekilde anlamıyor musun? Sen belki cvp yazacaksın bu laf üzerine ve yeniden başlarsan da bu sefer oyalama safhası başlar. Yok uygun zamanı bekliyorum yok işte bu ara soyle problem cıktı sabret vs...Sakın sakın sakın...Cevap verme, zaten hayatındaki tek kişi de sen değilsindir bence.

Adam mı kalmadı arkadaşım ya deliricem artık.Kendinizi çeşitli entrikalara atınca mutlu mu oluyosunuz.Bir gün aynı şey sizin de başınıza gelir yaşattığını yaşamadan ölmez insan.

Back
X