• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek :(

korkma zaten boşanmaz . adam macera arıyor işte tipik evlilikten sıkılan erkek modeli . böyle romeo ve juliet romanı yazanlarada şaşırıyorum bu devirde . yok ağladı yok yalvardı yok bilmem ne . üfff geçicen bunları kimse aşktan ölmüyor başka birini bul bence .

Eğer Allah dan korkuyorsan uzak dur. Onu evde bekleyen eşi ve 3 yaşında çocuğu var. Bir çocuğun babasız büyümesi ne demek sen biliyor musun. Ve o kadın gözünü onda açtı ne hayallerle evini ocağını kurdu akşam kocasını bekliyor burda okuyoruz ya hani sen şuan bak bakalım nerdesin. Ve belki de seni kullanıp bırakmak istiyor da olabilir. Sen ona evli olduğu için değil de onu sevmediğin için ayrıldığını soyle bence yada hayatında başka birisinin oldugunu soyle bir yuva kolay kurulmuyor yazık kadına o kadın çocukla evlenemez kolay kolay. Bir kadın olarak bir kadına bunu yapma. Balık baştan kokar bu işten sana hiçbir şekilde hayır gelmez bu vebalin altına girme. Ben takıldım seninle falan de yeni sevgilim var de ne bileyim yada eşine ve çocuğuna dönmesini anlat yada hiç konuşma e mail den engelle

Senin için karısından vazgeçen başkası için senden vazgeçer.. İçin yanıyor olabilir ama hayatta bazı imkansızlıklar bazı doğru olmazlar vardır. Hayırlısını iste Allâhtan, sığınacak tek limanın Allâh ve dualar. Kalbindeki sızıyı, acıyı, yanmaları, huzursuzluğu, nefreti, kıskançlığı, öfkeyi dindirebilecek tek güç o. Adam karaktersizmis. Diyelim 1 sene bekledin 1 sene sonra ben karımı seviyorum sorunları hallettik çocuğumuz için bir şans daha verdik derse ne olacak?

Herkese merhaba
Basima gelen bir olaydan ötürü hem içimi dökmeye hemde tavsiyelerinize ihtiyacim var sanirim.
4 ay kadar önce birisiyle tanistim. Insanin hayatinda nadiren basina gelen harika bir iliskimiz oldu 3 ay boyunca, karakteri, aliskanliklari, sevdigi seyler, hayattan beklentilerimiz, herseyimiz o kadar uyumlu ki.
Büyük bir sirkette üst düzey bir görevi var, o yüzden çalisma saatlerinin çok yogun olabilecegini düsündügümden, geç cevap vermelerine, bazen randevularimizi ertelemesine, hiç süpheli gözle bakmadim. Maalesef 3 ayin sonunda bana evli oldugunu ve ufak bir çocugu oldugunu açikladi. Dünya basima yikildi derler ya, aynen öyle oldu, nefes alamiyorum sandim. Esiyle anlasamadigini, bosanmak istedigini ama bunu bazi nedenlerden dolayi 1 seneden önce yapamayacagini, çok mutsuz bir evliligi oldugunu anlatti, ama bunlar benim için o an o kadar ifadesiz gerekçelerdi ki duymadim bile. Önümde sadece iki gerçek vardi, birincisi bana basindan beri yalan söylemis olmasi, digeride 3 aydir haberim olmadan evli birinin metresi olmus olmam. O kadar utandimki, en yakin arkadasima dahi ayrilmamizin gerçek nedenini söyleyemedim.
O günden sonra bir daha görüsmedim, ama neler hissettigimi yasadigimi bir bana sorun. Numarami degistirdim ama mail adresimi degistirmem imkansiz, ve mesaj göndermeye devam ediyo, cevap vermiyorum. Mesajlari hep özür dolu, beni kaybetmek istemedigini, evlilik durumunun detaylarini, neden bosanmak istedigini, neden bunu hemen yapamayacagini usanmadan anlatiyo. Ilk basta devam edelim diyodu, sonra "devam etmek istemiyosan da en azindan ben bosanana kadar arkadas kalalim" demeye basladi, benden yine cevap alamayinca simdi de bosanma isini hizlandiracagini ve benden tek istedigi seyin onu beklemem oldugunu yaziyo.
Yani bir ailenin yikilmasini bekliycem, bir çocugun babasindan ayrilmasini, bir kadinin ve muhtemelen ailelerin göz yaslarini bekliycem. Cok yakin ailemde bosanan birisi var, çok farkli nedenlerden ötürüydü, ama nedeni ne olursa olsun, karsilikli alinmis bir karar olsa bile bosanmanin insani ne kadar yipratan bir süreç oldugunu gayet iyi biliyorum. Bir yandan, anlattiklari eger dogruysa, bu bosanmanin benimle hiç bir alakasi olmiycak ve ne yalan söyliyim kalbim buna inanmak istiyo. Ama diger yandan, herseye ragmen bunu kendime yakistiramiyorum.
Onu bosanmis olarak tanisaydim sorun olmazdi, ama su an ki durum çok farkli. Suçlu olmasamda kendimi rahat hissedemiyorum. Hadi bekledim diyelim, bosandiktan sonra ben ortaya çikinca herkes, ailesi ve esi çocugu da dahil olmak üzere, benim yuzumden bosandiklarini düsünmiycekmi ? Aklim bütün bunlari düsünüyo, ama kalbimi sormayin. Hayatimda ilk kez bu kadar iyi anlastigim, bu kadar çok sevdigim ve sevildigimi hissettigim birisi oldu. Gerekiyosa ondan vazgeçerim tabi, ki zaten 1 aydir görüsmüyorum, ama içimdeki hasari nasil onaricam bilmiyorum.
Kafam çok karisik. Ne yaparsam dogru olur sizce ? Unutup sayfayi tamamen çevirmekmi ? Yoksa önerdigi gibi bir sene görüsmeden beklemekmi ? Anlattigina göre, ben olsam da olmasam da zaten bosanicak ve bu benden önce alinmis bir karar.
Cok mutsuzum :KK43:
Bu kişiyi boşuna bekleme. Hayatına yeni bir yön çiz bence.

Adam gibi adam olan erkek karısıyla anlasamasa da sevmesede sırf o evliliğe sadık kalmalı Allah in en nefret ettiği şey helali varken harama yönelen insandir. Evliliği bitirip karşına çıkıp sevgili olmak isteseydi amenna tanış görüş evlen. Ama daha o evlilik mahkeme kararıyla bitmedigi için kimliğinde hâlâ evli yazdığı için yaptığı çok büyük bir ihanet insanın ilk başta kendisine saygısı kendine sadakati olması gerek Allah bu erkeklere Allah korkusu versin ben başka bir şey demiyorum

Ben de soyle bir yorumda bulunayim diyelim ki evlendiniz cicim aylari geldi gecti tartismalara basladiniz ki illa ki olur evliliklerde icinizde korkular olusmayacak mi beni aldatiyor mu diye bakimli olsaniz bile bayanlar erken cokebilir ve guzelin guzeli de mutlaka vardir kendinize yapmayin bunu bence

Selam,

Durumuna üzüldüm yorumum için endişelenme seni kesinlikle hiçbir şekilde kınamıyorum.
Bende daha reşit bile olmadan boşanmış bir ailenin evladıyım. Şunu söyleyebilirimki babasız hayat benim için yaşamakla ölmek arası bir durum. Babasız olmayı hava çok soğukken eve girip ısınmayı hayal etmek gibi. Eve giriyorsun ama kapı hep açık yüzüne sıcak vururken sırtının soğuktan donması gibi kanayan bir yara bende babasız olmak aile olmamamak. Özelimi kimseye açmam ama anlatma gereği duydum çünkü çaresiz durumdasın.

Evli bir erkeğin her zaman için bekar erkeklerden daha çekici olduğu aşikar. Zaten insan olarak yasaklı olan şeye eğilimli oluyoruz. Sonradan öğrenmen çok kötü olmuş suç görmüyorum sana bu konuda eminim bilseydin ilişkiye başlamazdın bile.

Bence o adamın yuvasını ne düzmeye ne yıkmaya çalış, bırak kendi haline ne yaparsa yapsın sakın onu beklediğini belirtme. Unutma yıkılmış bir yuvada en ufak bir payın bile olursa kendi yuvan olmaz. Bunun vebalini kaldıramazsın aşktan ağır basar vicdan azabı. Bence ondan vazgeçtiğini söyle ki sana bel bağlayıp yuvasını yıkmasın. Kendini oyalamak iyileşmeye çalışmak içinde yeni uğraşlar yada insanlar bul derim.

Ama herşeyden önce Allah sabır versin.

Adamın tek derdi macera. Klasik erkek tipi. Erkeklerin bu doyumsuzlukları yüzünden oluyor ne oluyorsa. Dışarıya gösterdiği ilginin onda birini eşine ve çocuğuna gösterse zaten bir sorun olmaz evliliklerde. Yanlış anlama seni suçlamıyorum. Bilemezsin. Düştüğün duruma üzüldüm. Ama şunu da unutma yıkılan bir yuvanın üstüne yuva olmaz. Bu adam bunu karısına yapıyorsa yarın aynısını da sana yapacaktır. Emin ol.

Kalbini değil. Aklını kullan derim bacım.

mesaja boşanınca görüşürüz beni boşanana kadar rahatsız etme yaz. sonra hiçbir mesaja cevap verme. o zaman anlarsın evli erkek yalanlarını.

Herkese merhaba
Basima gelen bir olaydan ötürü hem içimi dökmeye hemde tavsiyelerinize ihtiyacim var sanirim.
4 ay kadar önce birisiyle tanistim. Insanin hayatinda nadiren basina gelen harika bir iliskimiz oldu 3 ay boyunca, karakteri, aliskanliklari, sevdigi seyler, hayattan beklentilerimiz, herseyimiz o kadar uyumlu ki.
Büyük bir sirkette üst düzey bir görevi var, o yüzden çalisma saatlerinin çok yogun olabilecegini düsündügümden, geç cevap vermelerine, bazen randevularimizi ertelemesine, hiç süpheli gözle bakmadim. Maalesef 3 ayin sonunda bana evli oldugunu ve ufak bir çocugu oldugunu açikladi. Dünya basima yikildi derler ya, aynen öyle oldu, nefes alamiyorum sandim. Esiyle anlasamadigini, bosanmak istedigini ama bunu bazi nedenlerden dolayi 1 seneden önce yapamayacagini, çok mutsuz bir evliligi oldugunu anlatti, ama bunlar benim için o an o kadar ifadesiz gerekçelerdi ki duymadim bile. Önümde sadece iki gerçek vardi, birincisi bana basindan beri yalan söylemis olmasi, digeride 3 aydir haberim olmadan evli birinin metresi olmus olmam. O kadar utandimki, en yakin arkadasima dahi ayrilmamizin gerçek nedenini söyleyemedim.
O günden sonra bir daha görüsmedim, ama neler hissettigimi yasadigimi bir bana sorun. Numarami degistirdim ama mail adresimi degistirmem imkansiz, ve mesaj göndermeye devam ediyo, cevap vermiyorum. Mesajlari hep özür dolu, beni kaybetmek istemedigini, evlilik durumunun detaylarini, neden bosanmak istedigini, neden bunu hemen yapamayacagini usanmadan anlatiyo. Ilk basta devam edelim diyodu, sonra "devam etmek istemiyosan da en azindan ben bosanana kadar arkadas kalalim" demeye basladi, benden yine cevap alamayinca simdi de bosanma isini hizlandiracagini ve benden tek istedigi seyin onu beklemem oldugunu yaziyo.
Yani bir ailenin yikilmasini bekliycem, bir çocugun babasindan ayrilmasini, bir kadinin ve muhtemelen ailelerin göz yaslarini bekliycem. Cok yakin ailemde bosanan birisi var, çok farkli nedenlerden ötürüydü, ama nedeni ne olursa olsun, karsilikli alinmis bir karar olsa bile bosanmanin insani ne kadar yipratan bir süreç oldugunu gayet iyi biliyorum. Bir yandan, anlattiklari eger dogruysa, bu bosanmanin benimle hiç bir alakasi olmiycak ve ne yalan söyliyim kalbim buna inanmak istiyo. Ama diger yandan, herseye ragmen bunu kendime yakistiramiyorum.
Onu bosanmis olarak tanisaydim sorun olmazdi, ama su an ki durum çok farkli. Suçlu olmasamda kendimi rahat hissedemiyorum. Hadi bekledim diyelim, bosandiktan sonra ben ortaya çikinca herkes, ailesi ve esi çocugu da dahil olmak üzere, benim yuzumden bosandiklarini düsünmiycekmi ? Aklim bütün bunlari düsünüyo, ama kalbimi sormayin. Hayatimda ilk kez bu kadar iyi anlastigim, bu kadar çok sevdigim ve sevildigimi hissettigim birisi oldu. Gerekiyosa ondan vazgeçerim tabi, ki zaten 1 aydir görüsmüyorum, ama içimdeki hasari nasil onaricam bilmiyorum.
Kafam çok karisik. Ne yaparsam dogru olur sizce ? Unutup sayfayi tamamen çevirmekmi ? Yoksa önerdigi gibi bir sene görüsmeden beklemekmi ? Anlattigina göre, ben olsam da olmasam da zaten bosanicak ve bu benden önce alinmis bir karar.
Cok mutsuzum :KK43:
Vliyken senle cikan senle evlendikten sonra baskasiyla cikar.yapmaz deme yapuyolar

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Back
X