Evli erkekler

Allah seni ve senin gibileri kahretsin!
Bu yazdıklarım için bana ceza verilecekse de verilsin kusura bakmayın bu umrumda değil şu anda.
Senin gibi biri yüzünden on küsür senedir benim annemin ve kardeşimin neler yaşadığından haberi var mı senin gibilerin?
Karısı umrunda değil hadi, hiç düşündün mü neden nefret ediyor o senin kıymetli "sevgili"nden?
Yüzlerce hayalle evlendiği kişi hayal kırıklığına uğrattığı için, senelerce kahrını çektiği için adamın ona yaşattıkları için olmasın?
Çocuklarını düşündün mü hiç?
Bir kadının elinden kocasını aldın onun yeri dolar diyelim, babasını elinden alacağın çocuklar peki?
Babaları olacak mı bir daha?
Evli bir adama aşığım diyebildiğin için zavallının tekisin sen ötesi yok.

:46::46::46::46:

Ben kimseye hakaret etmiyorum ancak gelen yorumlardan bazılarından hakaret ediliyor bana.Ben sadece benim yaşadığım durumu yaşayanlarınız var mı diye bu konuyu açtım,herkesin beni yargılamasına müsade etmek için değil! Herkes haddini bilmeli ve okumasını öğrenmeli önce.Yazdığım yazı çok açık.Çocukların psikolojileri bozulmasın diye şimdi boşanmıyorlar,çocuklarda babalarını şehir dışında çalışıyor diye biliyor sadece hafta sonları gelip çocukları alıyor birlikte zaman geçiriyorlar hepsi bu.Belki aranızda benim durumumda olan pek çok kadın vardır ama çoğu tepkilerden korktuğu için bunu dile getiremiyor.Ben yuva yıkan kadın değilim,ayrıca sevgilim boşansın benimle evlensin diye bir tribimde yok...site yönetiminden kimler varsa online olan,lütfen hakaret eden üyeler hakkında gereği yapılsın...

ilginç :19:sana övgülermi yağdırılmasını bekliyordun:20:

Konu ilk açıldığından beri sadece sessizce takip ediyorum..fakat artık cevap yazmam gerektiğini hissettim!
madem evli bir sevgiliniz var bunu kendiniz yaşayın,madem vicdanınız rahat devam ettiriyorsunuz neden kendinize yandaş aramak için böyle bi konu açtığınızı ben anlayamadım!size benim de sevgilim evli dese egolarınızı mı tatmin edeceksiniz?dünyanın en doğru şini yapmışsınız gibi bir de neden hakaret ediliyor diyorsunuz?yaptığınız doğru olsa insanlar size ters yaklaşır mı?zaten konu açıldığında kesin dedim konuyu açanın sözde sevgilisi! evli!çünkü vicdanınız rahat değil çünkü huzursuzsunuz!!madem boşanacak,boşansın da gelsin,boş sözlerle hayat geçmez!söyleyecek çok şey var da değişen bişey olmayacak sonucunda!bu tepkiler de yersiz değil,kendi kocasından bunu görme korkusuyla yaşıyor insanlar sayenizde!!ben 23 yaşındayım,babam daha boşanmadan imam nikahıyla başka bi kadınla yaşamaya başladı,ben çok ağladım!o da ağlamış babam onun ağlamasına dayanamamış!böyle bir adamdan erkek olur mu sizce?kızının gözyaşlarıyla kalbi ağrımayan insandan adam olur mu? size mutluluklar!

hayır reel de kimse bu şekilde hakaret etmiyor,çünkü çevremizde ki herkes benim yuva yıkan kadın olmadığımı biliyor...

vay vay sen öle sen.Herkes herşeyi bilir.

Umarım bu rezilliğiniz ortaya çıkar.

Siz ne kadar kötüsünüz böyle.

Ama elbet duyulur elbet

Hak yerini bulur...
Hem duyulursa burdaki gibi yorumlar yapılmaz en ağırları yapılır.Bilmem anlatabildim mi:47:

Evli bir erkekle birlikte olurmuydunuz kızlar? Ya da birlikte olanınız var mı?...

Evli bir erkekle birlikte olmak bence iğrençlikten öteye gitmez.Sindirmesi zordur mide ister.Bir bayan bunu kabul ediyorsa bana göre midesizdir.2.olmayı kabul etmiştir.Kendine saygısı ve güveni olmayan özellikle evlilik değilde parasını yemek için evli birileriyle birlikte olan kadınlara hiç anlam veremiyorum zaten...Evli erkeklerde evlenmek için değil genelde kullanmak için birlikte oluyorlar buna kanan ne çok insan var bu Dünyada...Allah akıl fikir versin böylelerinee:47::47:

Evli bir erkekle birlikte olmak bence iğrençlikten öteye gitmez.Sindirmesi zordur mide ister.Bir bayan bunu kabul ediyorsa bana göre midesizdir.2.olmayı kabul etmiştir.Kendine saygısı ve güveni olmayan özellikle evlilik değilde parasını yemek için evli birileriyle birlikte olan kadınlara hiç anlam veremiyorum zaten...Evli erkeklerde evlenmek için değil genelde kullanmak için birlikte oluyorlar buna kanan ne çok insan var bu Dünyada...Allah akıl fikir versin böylelerinee:47::47:

bi erkeğin parasına ihtiyacım yok benim,maddi durumumum zaten çok iyi,kimseyle parası için birlikte olmadım,siz oldunuz sanırım iyi biliyorsunuz bu durumları?

bi erkeğin parasına ihtiyacım yok benim,maddi durumumum zaten çok iyi,kimseyle parası için birlikte olmadım,siz oldunuz sanırım iyi biliyorsunuz bu durumları?

iğrençleşmene gerek yok ben kendimi gayet iyi biliyorum. 5 yıllık evliyim mutlu ve yılan girmemiş tertemiz bir yuvam var çok şükür Rabbim dışarıdan gelecek zararlı maddelerden korusun yuvamı.Bu arada bu konuyla ilgili bir kaç şey söyledim direk sen parası için birlikte oluyorsun demedim neden üzerine alındın onu anlamadımmm.Bu aradaa ilk öylesine sorduğunu düşündüm yorumlarını okuduktan sonra yaptığım yorum bazı evli erkeklerle olan kadınların iğrenç yönlerini yazdım ve sende alındın yapabileceğim bir şey yokk malesef....:47::47::47:

iğrençleşmene gerek yok ben kendimi gayet iyi biliyorum. 5 yıllık evliyim mutlu ve yılan girmemiş tertemiz bir yuvam var çok şükür Rabbim dışarıdan gelecek zararlı maddelerden korusun yuvamı.Bu arada bu konuyla ilgili bir kaç şey söyledim direk sen parası için birlikte oluyorsun demedim neden üzerine alındın onu anlamadımmm.Bu aradaa ilk öylesine sorduğunu düşündüm yorumlarını okuduktan sonra yaptığım yorum bazı evli erkeklerle olan kadınların iğrenç yönlerini yazdım ve sende alındın yapabileceğim bir şey yokk malesef....:47::47::47:

açıkça yazmadın ima ettin ne fark eder? iğrençleşmiyorum sadece cevap veriyorum yapabileceğim birşey yok maalesef...

Konu anket şeklinde açılmadığı için "Ah Erkekler" başlığına taşındı.

Gelmişken uyarımıda yapayım,karşılıklı tartışma oluşturan mesajlar,konu dışılar ve karşısındakini aşağlayıcı,hakaret eden mesajlar uyarı/ceza sebebidir.Şikayetlerinizi buraya yazarak değil kötü içerik butonuyla bildirebilirsiniz.

açıkça yazmadın ima ettin ne fark eder? iğrençleşmiyorum sadece cevap veriyorum yapabileceğim birşey yok maalesef...

İma ettim amaa senin birlikte olduğunu bilmeden ima ettim laf yerine oturmuş ki sende üzerine alındın her neyse fazla muhattap olmak istemiyorum bu konu hakkındaa.Yuva bozanın yuvası olmaz.Sen ne kadarda yuva bozan kadın değilim desende,hiç mi sormuyorsun ne zaman boşanacaksın diye hiç mi zorlamıyorsun artık boşan diye otur bunları vicdanına sor öyle konuş .... Ben insan aldatanlara her zaman karşıyım.Ne konuda olursa olsun.Sevgilinle evlendin diyelim ve sevgilinin karşısına birgün sen gibi biri daha çıktı vee çoluğunla çocuğunla seni terk etti.Ne yapardın acaba? Şuanda konuştuğun gibi konuşabilirmiydin çok merak ediyorumm...

İma ettim amaa senin birlikte olduğunu bilmeden ima ettim ı her neyse fazla muhattap olmak istemiyorum bu konu hakkındaa.Yuva bozanın yuvası olmaz.Sen ne kadarda yuva bozan kadın değilim desende,hiç mi sormuyorsun ne zaman boşanacaksın diye hiç mi zorlamıyorsun artık boşan diye otur bunları vicdanına sor öyle konuş .... Ben insan aldatanlara her zaman karşıyım.Ne konuda olursa olsun.Sevgilinle evlendin diyelim ve sevgilinin karşısına birgün sen gibi biri daha çıktı vee çoluğunla çocuğunla seni terk etti.Ne yapardın acaba? Şuanda konuştuğun gibi konuşabilirmiydin çok merak ediyorumm...:20::20:

Konu anket şeklinde açılmadığı için "Ah Erkekler" başlığına taşındı.

Gelmişken uyarımıda yapayım,karşılıklı tartışma oluşturan mesajlar,konu dışılar ve karşısındakini aşağlayıcı,hakaret eden mesajlar uyarı/ceza sebebidir.Şikayetlerinizi buraya yazarak değil kötü içerik butonuyla bildirebilirsiniz.

O zaman sizden ricam konuyu kaldırmanızdır,hakaret işitmek için açmadım bu başlığı,ciddi anlamda rahatsız oldum.Buradaki kadınların hiçbirisi dört dörtlük bi yaşam sürmüyor sonuçta,ben yaptıklarımı kabul edip insanlarla paylaşacak olgunluğa sahibim ancak sitede ki diğer hanımlar sütten çıkma ak kaşık olduğu için! hakaret etmeden yorum yapamıyorlar.Lütfen başlık silinsin...

Back
X