ZIRVALAYAN SENSIN.YETER YA.SABAHTAN BERI.DISI KOPEK DEMEM SINIRIMI BOZDU SADECE. BASTAN ASAGI YANLIS ANLADIN BENI.IYI OKU YAZDIKLARIMI.BIR EVLI ERKEK ALDATIYORSA BU ERKEGIN SUCUDUR.ERKEK ISTEMEZSE EN ZILLISIDE GELSE SALLAMAZ.ERKEK ISTEDIGI ICIN ALDATIR.BU KADAR BASIT.YASIN BENDEN BUYUK SAYGISIZLIK ETMEK ISTEMEM IYI GUNLER
Ne bileyim profilinde yaziyor.ustume neden alinayim hayatimda en cok evli erkekten korkarim yiyecek gibi bakiyorlar bekar erkekler bile oyle rahatsiz etmiyor neyse ablacim benim isim gücüm var sana laf yetistiremem .Dişi köpek diyince üstüne mi alındın yani anlamadım. Neyse yaşımı nerden biliyosun onu da anlamadım. Sefa ile...
Ne bileyim profilinde yaziyor.ustume neden alinayim hayatimda en cok evli erkekten korkarim yiyecek gibi bakiyorlar bekar erkekler bile oyle rahatsiz etmiyor neyse ablacim benim isim gücüm var sana laf yetistiremem .
Sefamdayim zaten ben .sen dert etme beni..Sefa ile canım
Sefamdayim zaten ben .sen dert etme beni..
Herkes üslubuyla zaten kendini belli eder olur abla.nas falan ne terbiye uslup .igrendim bulasmayin bana isinize bakin.kac yasinda kadinsin agzin bozukÇok derdimsin. Hadi kızım ya naş hayret bişey bebe mi avutucaz. Bi de gitmiş profilini incelemiş ya. Kim kimi dert ediyosa. Bunaldım haa!
Herkes üslubuyla zaten kendini belli eder olur abla.nas falan ne terbiye uslup .igrendim bulasmayin bana isinize bakin.kac yasinda kadinsin agzin bozuk
Kocasina sahip cikamayan burda millete sovuyor .senin kocan seni dusunmezse elalemin kadini düşünür mu.o tür kadinlarin derdo para yeme zaten.
Sende aldatilirsin bir gun.insanlarla aldatildin diye dalga gecip diline dolama.bak cocuklarin varmis yazik olur .buyuk konusmayin hayatta.beni kocam aldatmadi sevgilimdi sadece defetmem kolay oldu bu yuzden canim.senin okadar kolay olmaz.benimle ugrasma .fikrimi özgürce soylerim kime ne ya.Dediğime geldin mi? Neyse bak cidden işim var. Daha önce aldatılan sensin ben değilim ayrıca. Tecrübeli olan sensin bu konuda haklısın yorum yapmak bana düşmez. İşin ehli sensin değil mi? Saygılı olman hoşuma gitti. Aferim.
Sende aldatilirsin bir gun.insanlarla aldatildin diye dalga gecip diline dolama.bak cocuklarin varmis yazik olur .buyuk konusmayin hayatta.beni kocam aldatmadi sevgilimdi sadece defetmem kolay oldu bu yuzden canim.senin okadar kolay olmaz.benimle ugrasma .fikrimi özgürce soylerim kime ne ya.
Hicbirseyde yapamiyor insan.aldatilmak bir kadinin başına gelebilcek en kötü sey.bu islerin sakasi olmaz.tavrimda alay edilcek birsey yok.ben beni biri aldatsa partnerimi suclarim baska bir kiz beni ilgilendirmez dedim bunda birsry yok.benim sevdiğim adamda suç.Bu konudaki görüşümü söyledim. Asla aldatılanla da dalga geçmem tavrınla eğlendim sadece. Aldatan kendi kaybeder ve evlilik yada çocuklar o saatten sonra devreden çıkarlar. Büyük konuşmamak lazım herkes aldatılabilir bunun affı yok. İkisini de yakarım.
Hicbirseyde yapamiyor insan.aldatilmak bir kadinin başına gelebilcek en kötü sey.bu islerin sakasi olmaz.tavrimda alay edilcek birsey yok.ben beni biri aldatsa partnerimi suclarim baska bir kiz beni ilgilendirmez dedim bunda birsry yok.benim sevdiğim adamda suç.
Guldurme beni.bana mi anlatiyorsun erkekten onemli seykerin oldugunu hayatta.anlamadigin sey ben o kadinlari savunmadim.sadece banane dedim. Nuhattab olucagin kisi esindir.evet hic birsey yapamiyorsun maalesef.yapilsaydi iki karisi olanlar olmazdi bu memlekette.bizim sitede cok onemli bir siyasetcinin metresi yasiyor mesela.bu durumlari cok gördüğümüz icin korkuyoruz tabi oyle asarim keserimle olmuyorBence ikisi de suçlu. Bi adamın evli olduğunu bile bile devam eden kadının nesini savunuyorsun bana? Sevgiliyken birşey yapamazsın ama evliyken yapılacak şeyler var. Ayrıca bir kadının başına gelebilecek en kötü şey kısmına asla katılmıyorum. Erkekten kocadan daha mühim şeyler var şu dünyada. Bin tane erkek bulursun ama ne aile ne çocuk ne kardeş bi tane daha koyamazsın yerine. Zaten beni aldatan erkek de olmaz olsun.
Guldurme beni.bana mi anlatiyorsun erkekten onemli seykerin oldugunu hayatta.anlamadigin sey ben o kadinlari savunmadim.sadece banane dedim. Nuhattab olucagin kisi esindir.evet hic birsey yapamiyorsun maalesef.yapilsaydi iki karisi olanlar olmazdi bu memlekette.bizim sitede cok onemli bir siyasetcinin metresi yasiyor mesela.bu durumlari cok gördüğümüz icin korkuyoruz tabi oyle asarim keserimle olmuyor
canım maalesef böyle kanı bozuk bayanlar var ya bekarların suyumu çıktıKomsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.emcinslerimiz
"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
bu noktada katılmıyorum sana bazı kadınlar yapıştı mı bırakmıyor kadınlarda da hata çok varÖff... Adam bakmayacak, adam. Kadın evli olduğunu bilip hala ilgileniyorsa tersleyecek. Bakın, evli olduğunu saklayıp kızlarla görüşenler yine erkekler. Adam sağlam durursa kimseye bir şey olmaz. Kimse o cesareti de bulamaz.
Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.
"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?