Evli erkeklerle ilgli basina boyle seyler gelen var mi?

bazı erkekler için illa istemeden de olsa ümit verici muhabbet gerekmiyor ama
yapılarında var yani.
mesela benim de yazdıgım gibi başıma öyle bir durum geldi ama profilim herkese açık değildir ve hala daha 2 sene önceki normal bir fotografım var profilde
buna ragmen o nişanlanan arkadaş yılışmaya çalıştı ki ben kısa kısa yazmıstım ona ve cok samimi olmam öyle herkesle de.
aynı gün niyetini anlayınca ağzının payını öyle aldı ki o beni sildi.

bunlar olmayan şeyler değil.

sizinle muhabbet edip, üstüne telefonla aradıklarına göre sizi kendilerine denk olarak görmüşler demek ki.. her ne kadar burada ki bütün mesajlarınızda upscale bir tip olduğunuzu gözümüze sokmaya çalışsanız da , demek ki facebook çevreniz için öyle değilsiniz

arkadaşım yazdıklarını bastan sona okudum
aklı başında bir kızsın belli
imlan falan da fevkalade
bence güzelsin de
hiç takılma bu yorumlara. ben evliyken bile bana yavsayan oldu bu faceden
üstelik ne şuh fotoğrafım var ne gözüm dışarda
hep eşimle el ele, göz göze
bunu yapan da tipsizin teki, hem de evli. yani sen nerden, nasıl cesaret buluyorsun gerçekten hayret!
şu an hep kızımın fotoğrafları var facede, bazen de ikimizin yan yana (yani kızımla)
inan tanımadığım insanlardan hala mesaj gelebiliyor, inanılır gibi değil
bu erkek milleti aynen dediğin gibi sadece yavşama içgüdüsüyle yavşıyor, kesinlikle hedef yok
sperm bırakma içgüdüsüyle yaşayan hayvan misali
yani sadece biyolojik erkek
hiç canını sıkma
gör bak evlenip, çoluk çocuğa karıştığında bile böyle embesiller çıkacak
sen istediğin gibi yap profilini, kimse için kendini engelleyecek değilsin
herkes haddini bilecek!
İngiltere'de gece gec saatte sokağa çıkan kıza asılan adama 'bir genç kızın istediği saatte sokağa çıkma özgürlüğünü tehdit ediyor' diye ceza veriliyor. burda profil kısıtlaması yapmazsan suç oluyor
özgürlüğünden ödün verme, haddini bildir embesillere
telefonunu falan verme, ya da konuşmayı uzatma gereksiz insanlarla, benim dediğim profilini sadeleştirmekle ilgili olan kısım

Son düzenleme:
kizlar bu arada size önemli bir sey sormaliyim. Bir iki yil önce bi konu acmistim, bu mevzu ile de biraz ilgiliydi... hesabimda bulabilirsiniz..
fakat simdi cevremden biri görür ve okur diye korkuyorum, zaten etrafimda bazi hemcinslerim ne yazik ki problem cikarmak icin didik didik neden ariyor..

kaldirmak istiyorum yazdiklarimi.. kac kere mesaj gönderdim bu sayfanin yetkililerine ama cevap yok... nasil silebilirim o konuyu?
yardimci olursaniz cok sevinirim!

Siz arka arkaya olmuş gibi yazdınız ama ee tamam iki sene öncede kalmış daha ne yani şimdi bunu mu hatırlayıp yazdınız. Erkekler böyle samimiyet görünce konuşmak hoşlarına gider. Evli olan arkadaşlarınızla daha mesafeli olmalı sık yazmamalısınız bu böyle.telefon nosu verdiğiniz kişide evli sonuçta karısını evde bırakıp başbaşa ne konuşacak seninle yani ben çekinirim merhaba nasılsından öteye gitmemeli senin eşin bi bayan arkadaşıyla telde konuşsa buluşsa sebeb ne olursa olsun anlayış gösterir misin teli alırken buluşup konuşuruz demiş sana zaten gerek yok diyebilirdin.

konuyu siz silemezsiniz muneye ya da kazene mesaj gönderin. ne için silmek istediğinzi de söyleyin geçerli neden olarak görülürse silerler.

Böylelerini direk eşlerine yazacaksınız senin ''askın'' beni rahatsız ediyor diye o kadında da biraz beyin varsa koyar kapının önünde,ama ne yazık ki o da yok,bizim toplumumuzdaki kadınların oyle saglam mideleri ve 0 gurur ve onurları var ki aldatılmış halde bile affedip serefsizin koynuna giriyorlar tekrar..Unutmayın bir kere aldatan hep aldatır kendinizi kandırmayın,Aldatmanın Affı yoktur!

"Erkektir, yapar." lafının arkasına saklanıyolar...Pek kıymete biniyor öylr adamlar...

facebokumda genelde akrabalarım var zaten erkek arkadaşımda yok kızarkadaşlar falan bide genelde sohbetim hep kapalıdır hiç başıma böyle birşey gelmedi oyüzden

Hadi siz bekarsınız evliler size asılıyor da,
evli kadınlara bekar veya evli erkeklerin face üzerinden mesaj atmasına ne demeli?
Profilimde evli yazıyor, üstüne kapak fotoğrafımda eşim ve çocuklarımla dördümüzün çekildiği bir fotoğraf var.
Buna rağmen ne zaman pcden faceye girsem diğer mesajlarda spam olarak saçma sapan insanlardan mesaj gelir.
Ahlakı bozuk olan evli bekar ayrımı yapmıyor, oltaya kim takılırsa diye sallıyor sanırım.

Fakat ilkokul lise üniversiteden arkadaşlarım ekli bende de.
Hiç biriyle böyle bir durum yaşamadım...

Son düzenleme:
Evli bekar olmalari farketmiyor ki, guzel, dikkqt cekici bi kiza cogu erkek sansini deniyo, acaba ben neyim demeden.. O yuzdn kendinde kabahat arama. Biz kadinlar burdan kaybediyoruz zaten. Herkesin sucunu ustumuze alalim, ohh.

Ohoo 1 degil, 2 degil, 3 tane adam sana ayni curette bulunmus, yakinlasmak istemis, sen daha hala "ben guzelim, ben egitimliyim, kat kat ustunum, onlara bakacagimi nasil dusunurler" de dur. :) Demek seni denk gormusler yani, ne yapalim. :)

Vasiflarini bilmem ama sanirim cok saf birisin. O tur insanlar senin dedigin gibi dusunecek olsaydi sokakta yururken bile tacize ugramazdi kadinlar zaten. Evli oldugu halde gonul eglendirmek, macera yasamak isteyen abuk adamlar o kadar ince dusunmuyorlar, oncelikle bunu ogrenmelisin. Onlar kandirabilecekler mi kandiramayacaklar mi ona bakarlar. Senin vasfin onlari ilgilendirmez, kadin cinsinden olman yeterli. Anlasilan cevrene oyle bir izlenim vermissin ki seni deniyor herkes. Izlenim dedigim kolay kandirilabilir, saf biri olarak. Egitiminden de vasfindan da kimsenin cekindigi yokmus sandigin gibi, malesef.

Kendini fazla onemsemissin, fazla yukarida gormussun, ama facebooktakiler ayni dusuncede degil sanirim. Sosyal cevren mi yok? Kac sene oncede kalmis insanlarin telefonuna, arkadasligina mi kaldin? Benim aklima bunlar geldi.

Sana tavsiyem, telefon etmesini istemedigin adama telefonunu verme. O kisilere karsi boyle bir ileri adim atinca da niye aradi hemen diye sasirma. Elalemin gonul eglendirecek adami senin egitimine, guzelligine bakmaz. Kandirilip kandirilamayacagina bakar. Biraz gozunu acmalisin.

Son düzenleme:
İki sene öncesine kadar bekardım
Hiç böyle şeylere cüret eden olmadı
Belki de sen net değilsindir

Evet gereksiz yorumlar nedeniyle ban yemistim simdi tekrar ban yemeye geldim, bu kadar terbiyesiz yorumlara da tahamul edemeyecegim.

"Upscale" oldugumu kimsenin gozune sokmak niyetinde degildim ama yarasi olan gocunuyor, yoksa fesatlar mi konunun sadece o kismina dikkat ediyr bilemiyorum. Algida secicilik iste Facebook arkadaslarimin ya da buradaki kimselerin benim "upscale" olmadimigimi dusunmesi gercekleri degistirir mi? Hayir. Altinin degerini sarraf anlar, kendimle ilgili kimsenin onayina gereksinim duymayan biriyim cok sukur.

Cirkin ve itici uslubunun yani sira ayni zamanda cirkin olmalisin ki senin basina bu tur seyler gelmemis, ama sen kendini mesafeli olduguna inadiriyor olabiilirsin tabi Sosyal cevrem yok diye facebookta bana teklif gondermis eski arkadaslarima hadi oradan ben eski sularda yuzuyorum diyecek kadar kaba degilim, telefon numarami vermeye gelince bu numara benim CV'mde linkedin sayfamda bakkalda kapicida sutcude olan bir numara. Sadece ozel bir erkek grubuna bahsettigim sihirli numaralar degil yani. Soran arkadasim bir zamanlar da olsa arkadasimsa kirk takla atarak vermemeyi tuhaf buluyorum. Ama senin anlamani beklemiyorum tabi, her erkek bana saldirabilir diye bir korku ile yasamiyor, insanlara bu sekilde muamele etmiyorum.

Egitimim ve vasfima icerlemene ise yapabilecegim bir sey yok, kiskanclik duygularindan Allah'a sigin canim, maalesef ne egitim hayatini ne is hayatini yeniden yasayamaz daha iyi bir konumda olamazsin. Bu nedenle bulundugun konumu hazmetmen ve baskasina cirkeflik yapmaman senin icin en hayirlisi olacaktir

Benim saf biri oluguma hukmetmen de ayri bir gariplik. Amanin booooo erkek demedigim icin saf oluyorum ama sen yabani olmuyorsun bu da garip Ay bir de akil vermis yok biraz gozunu acmalisin da falan da filan da. Ya kardesim benim hayatta yasadiklarimin binde birini sen atlatabilir miydin mechul. Bos tenekenin sesi fazla cikar demisler. Cahil cesareti ve ukalaligi tam da bu iste

Kusura bakmayin arkadaslar cingeneyle cingene olmak istemezdim ama bu kadar terbyesizlige de dayanamadim.
Hah simdi sikayet edebilirsin cingene kardes

Ya arkadasim neden sinirlendin ki . Sevde sana kotu bisey dememis ki sadece saf biriymissin gibi algılanabiliyor olabilirsin demis.....
Kizin ne cirkinligini birakmissin ne cingeneligini.. yanlis anlamissin bence yorum art niyetli degil inan ki......
Var gerçekten oyle adi erkekler hayatta....
Sanirim biraz sanssiZsin ki ust uste gelmis..

Alalade bir işçi diye insanları Niye
kucumsuyosunuz analamadim ....
Demekki sizde asılacak potansiyel gördüler....

Baya kizdin anlasilan. Sinir alevin buraya kadar geldi.

Sana bir tavsiye daha. Guzellik-cirkinlik, egitim, vasif komplekslerinden arin. Bunlarla adam olunmuyor. Biraz gelistir kendini.
Bunlarla kendini herkesten ustun gormen, bir tur ozguven eksikligi, ego tatmini. Ozguvenini gelistir. Isine gelmeyene aa sen cirkinsin, sen egitimsizsin, ben guzel, ben egitimli. Allah askina, biraz yasina uygun davran. Ilkokul cocugu musun sen?

Sana egitim hayatimla ilgili bilgi verdigimi hatirlamiyorum. O yuzden o konuda konusman fos cikti. Ha merak ediyorsan, Amerika'da yuksek lisans yapiyorum.
Senin egitim hayatin nedir bilmem de, daha dogru duzgun konusmayi, kendini ifade edebilmeyi bile ogrenemediysen yerim o egitimi ben. :) Burda seninle ayni fikirde olmayanlara cemkirmenden belli ne kadar egitimli ve ustun oldugun. Daha ne seviyesini ispatlamaya calisiyorsun, herseyin belli. Guldum acikcasi, bu ne siddet bu celal. Icinde bekleyen pislik, hakaret nasil da akmis. Vay anasini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…