Valla bilemiyorum ama cok dangalakca buluyorum. Bu ne ozguven?? Yani acikcasi hakaret gibi kabul ediyorum. Cunku ben uzun suredir yurtdisindaydim daha Turkiye'ye yeni dondum, egitim yasanti seklim bu arkadaslardan kat be kat yuksek. Hem bekar hem egitimi iyi birinin alalade bir isci ile ustelik evli biriyle bir araya gelmeyi isteyebilecegini dusunmeleri de garip
Bilemiyorum iste umitlenmesi de bana tuhaf geliyor, yani kardesim evli iki cocuklu adamsin. Ne tipim cirkin ne evde oturan bir kizim ki bunlar olsa bile umitlenmesini tuhaf bulurum. Iste cehalet parayla degil, ona bakabilecegim dusuncesine nasil kapiliyor ben de bunu anlayamiyorum
Sirf facebook teklifini kabul etmem mi sacma sapan konularda iki lakirdi etmemiz mi ona cesaret veriyor, ben bunlarin hocbirine inanmiyorum ya, bunlari dusunecek adam ben evliyim bu kiz bana niye baksin ki diye de dusunmesi lazim. Bu adamlar tamamen kafasizliktan onune gelene salliyorlar diye dusunuyorum
Yok uc kisi ile ilgili boyle seyler basima geldi ki bu iki senelik bir surecte. Ilk ikisini direkt sildim, bu arkadasla gayet arkdasca muhabbet ediyorduk yani ikili muhabbetler denilen sey de degil, ayda yilda bir eski arkadaslardan ya da ooo bizim arkadasta oraya gelio gibi kisa muhabbetler yani daha gecenlerde ne olduTurkiyeye alistin mi diye mesaj atmis oradan is konusunda konustuk derken telin ne bigun bulusalim dedi ben de verdim, sonradan dank etti ne bulusucam ya diye. Ama hala telefonumu vermeyi de tuhaf bulmuyorum ben. Ya hic mi erkek arkadasimiz yok? Bunun gibi bana gore. Sadece hemen aramasi tuhafima gitti
kizlar bu arada size önemli bir sey sormaliyim. Bir iki yil önce bi konu acmistim, bu mevzu ile de biraz ilgiliydi... hesabimda bulabilirsiniz..
fakat simdi cevremden biri görür ve okur diye korkuyorum, zaten etrafimda bazi hemcinslerim ne yazik ki problem cikarmak icin didik didik neden ariyor..
kaldirmak istiyorum yazdiklarimi.. kac kere mesaj gönderdim bu sayfanin yetkililerine ama cevap yok... nasil silebilirim o konuyu?
yardimci olursaniz cok sevinirim!
Böylelerini direk eşlerine yazacaksınız senin ''askın'' beni rahatsız ediyor diye o kadında da biraz beyin varsa koyar kapının önünde,ama ne yazık ki o da yok,bizim toplumumuzdaki kadınların oyle saglam mideleri ve 0 gurur ve onurları var ki aldatılmış halde bile affedip serefsizin koynuna giriyorlar tekrar..Unutmayın bir kere aldatan hep aldatır kendinizi kandırmayın,Aldatmanın Affı yoktur!Benim facebook hesabima ilkokul ya da ortaokuldan arkadaslar arkadaslik teklifi gonderiyorlar bazen, kabul ediyorum dogal olarak. Ama bunlardan iki uc tanesi ile ilgili cok tatsiz seyler yasadim. Mesela bir tanesi "bendemeto seni en cok ben seviyordum okulda, hala cok seviyorum" vs gibi mesajlar atmis. Evli ve cocuklu bu adam. Neyse sildim gitti. Baska bir tanesi illa goruntulu gorusmek istiyor, ben seninle niye goruntulu goruseyim ki dedim, beni cok tersliosun falan dedi, bulusmak istedi, neyse bunu da sildim. Daha yeni bir olayda yine evli ve iki cocuklu bir arkadasim telefon numaran ne belki gorusuruz dedi, verdim hemen ertersi gun aramis alo napiosun ben suradayim sen neredesin falan. Yani telefonumu vermem belkibir hataydi ama bunlar niye boyle ususuolar anlamadim. Sirf bekarim diye mi acaba? (Bu son arayani da terslemedim ama gayet soguk cevaplar verdim, bir daha da aramadi faceten de mesaj atmadi)
Böylelerini direk eşlerine yazacaksınız senin ''askın'' beni rahatsız ediyor diye o kadında da biraz beyin varsa koyar kapının önünde,ama ne yazık ki o da yok,bizim toplumumuzdaki kadınların oyle saglam mideleri ve 0 gurur ve onurları var ki aldatılmış halde bile affedip serefsizin koynuna giriyorlar tekrar..Unutmayın bir kere aldatan hep aldatır kendinizi kandırmayın,Aldatmanın Affı yoktur!
konuyu siz silemezsiniz muneye ya da kazene mesaj gönderin. ne için silmek istediğinzi de söyleyin geçerli neden olarak görülürse silerler.
sizinle muhabbet edip, üstüne telefonla aradıklarına göre sizi kendilerine denk olarak görmüşler demek ki.. her ne kadar burada ki bütün mesajlarınızda upscale bir tip olduğunuzu gözümüze sokmaya çalışsanız da , demek ki facebook çevreniz için öyle değilsiniz
Ohoo 1 degil, 2 degil, 3 tane adam sana ayni curette bulunmus, yakinlasmak istemis, sen daha hala "ben guzelim, ben egitimliyim, kat kat ustunum, onlara bakacagimi nasil dusunurler" de dur. :) Demek seni denk gormusler yani, ne yapalim. :)
Vasiflarini bilmem ama sanirim cok saf birisin. O tur insanlar senin dedigin gibi dusunecek olsaydi sokakta yururken bile tacize ugramazdi kadinlar zaten. Evli oldugu halde gonul eglendirmek, macera yasamak isteyen abuk adamlar o kadar ince dusunmuyorlar, oncelikle bunu ogrenmelisin. Onlar kandirabilecekler mi kandiramayacaklar mi ona bakarlar. Senin vasfin onlari ilgilendirmez, kadin cinsinden olman yeterli. Anlasilan cevrene oyle bir izlenim vermissin ki seni deniyor herkes. Izlenim dedigim kolay kandirilabilir, saf biri olarak. Egitiminden de vasfindan da kimsenin cekindigi yokmus sandigin gibi, malesef.
Kendini fazla onemsemissin, fazla yukarida gormussun, ama facebooktakiler ayni dusuncede degil sanirim. Sosyal cevren mi yok? Kac sene oncede kalmis insanlarin telefonuna, arkadasligina mi kaldin? Benim aklima bunlar geldi.
Sana tavsiyem, telefon etmesini istemedigin adama telefonunu verme. O kisilere karsi boyle bir ileri adim atinca da niye aradi hemen diye sasirma. Elalemin gonul eglendirecek adami senin egitimine, guzelligine bakmaz. Kandirilip kandirilamayacagina bakar. Biraz gozunu acmalisin.
Evet gereksiz yorumlar nedeniyle ban yemistim simdi tekrar ban yemeye geldim, bu kadar terbiyesiz yorumlara da tahamul edemeyecegim.
"Upscale" oldugumu kimsenin gozune sokmak niyetinde degildim ama yarasi olan gocunuyor, yoksa fesatlar mi konunun sadece o kismina dikkat ediyr bilemiyorum. Algida secicilik isteFacebook arkadaslarimin ya da buradaki kimselerin benim "upscale" olmadimigimi dusunmesi gercekleri degistirir mi? Hayir. Altinin degerini sarraf anlar, kendimle ilgili kimsenin onayina gereksinim duymayan biriyim cok sukur.
Cirkin ve itici uslubunun yani sira ayni zamanda cirkin olmalisin ki senin basina bu tur seyler gelmemis, ama sen kendini mesafeli olduguna inadiriyor olabiilirsin tabiSosyal cevrem yok diye facebookta bana teklif gondermis eski arkadaslarima hadi oradan ben eski sularda yuzuyorum diyecek kadar kaba degilim, telefon numarami vermeye gelince bu numara benim CV'mde linkedin sayfamda bakkalda kapicida sutcude olan bir numara. Sadece ozel bir erkek grubuna bahsettigim sihirli numaralar degil yani. Soran arkadasim bir zamanlar da olsa arkadasimsa kirk takla atarak vermemeyi tuhaf buluyorum. Ama senin anlamani beklemiyorum tabi, her erkek bana saldirabilir diye bir korku ile yasamiyor, insanlara bu sekilde muamele etmiyorum.
Egitimim ve vasfima icerlemene ise yapabilecegim bir sey yok, kiskanclik duygularindan Allah'a sigin canim, maalesef ne egitim hayatini ne is hayatini yeniden yasayamaz daha iyi bir konumda olamazsin. Bu nedenle bulundugun konumu hazmetmen ve baskasina cirkeflik yapmaman senin icin en hayirlisi olacaktir
Benim saf biri oluguma hukmetmen de ayri bir gariplik. Amanin booooo erkek demedigim icin saf oluyorum ama sen yabani olmuyorsun bu da garipAy bir de akil vermis yok biraz gozunu acmalisin da falan da filan da. Ya kardesim benim hayatta yasadiklarimin binde birini sen atlatabilir miydin mechul. Bos tenekenin sesi fazla cikar demisler. Cahil cesareti ve ukalaligi tam da bu iste
Ohoo 1 degil, 2 degil, 3 tane adam sana ayni curette bulunmus, yakinlasmak istemis, sen daha hala "ben guzelim, ben egitimliyim, kat kat ustunum, onlara bakacagimi nasil dusunurler" de dur. :) Demek seni denk gormusler yani, ne yapalim. :)
Vasiflarini bilmem ama sanirim cok saf birisin. O tur insanlar senin dedigin gibi dusunecek olsaydi sokakta yururken bile tacize ugramazdi kadinlar zaten. Evli oldugu halde gonul eglendirmek, macera yasamak isteyen abuk adamlar o kadar ince dusunmuyorlar, oncelikle bunu ogrenmelisin. Onlar kandirabilecekler mi kandiramayacaklar mi ona bakarlar. Senin vasfin onlari ilgilendirmez, kadin cinsinden olman yeterli. Anlasilan cevrene oyle bir izlenim vermissin ki seni deniyor herkes. Izlenim dedigim kolay kandirilabilir, saf biri olarak. Egitiminden de vasfindan da kimsenin cekindigi yokmus sandigin gibi, malesef.
Kendini fazla onemsemissin, fazla yukarida gormussun, ama facebooktakiler ayni dusuncede degil sanirim. Sosyal cevren mi yok? Kac sene oncede kalmis insanlarin telefonuna, arkadasligina mi kaldin? Benim aklima bunlar geldi.
Sana tavsiyem, telefon etmesini istemedigin adama telefonunu verme. O kisilere karsi boyle bir ileri adim atinca da niye aradi hemen diye sasirma. Elalemin gonul eglendirecek adami senin egitimine, guzelligine bakmaz. Kandirilip kandirilamayacagina bakar. Biraz gozunu acmalisin.
Valla bilemiyorum ama cok dangalakca buluyorum. Bu ne ozguven?? Yani acikcasi hakaret gibi kabul ediyorum. Cunku ben uzun suredir yurtdisindaydim daha Turkiye'ye yeni dondum, egitim yasanti seklim bu arkadaslardan kat be kat yuksek. Hem bekar hem egitimi iyi birinin alalade bir isci ile ustelik evli biriyle bir araya gelmeyi isteyebilecegini dusunmeleri de garip
Evet gereksiz yorumlar nedeniyle ban yemistim simdi tekrar ban yemeye geldim, bu kadar terbiyesiz yorumlara da tahamul edemeyecegim.
"Upscale" oldugumu kimsenin gozune sokmak niyetinde degildim ama yarasi olan gocunuyor, yoksa fesatlar mi konunun sadece o kismina dikkat ediyr bilemiyorum. Algida secicilik isteFacebook arkadaslarimin ya da buradaki kimselerin benim "upscale" olmadimigimi dusunmesi gercekleri degistirir mi? Hayir. Altinin degerini sarraf anlar, kendimle ilgili kimsenin onayina gereksinim duymayan biriyim cok sukur.
Cirkin ve itici uslubunun yani sira ayni zamanda cirkin olmalisin ki senin basina bu tur seyler gelmemis, ama sen kendini mesafeli olduguna inadiriyor olabiilirsin tabiSosyal cevrem yok diye facebookta bana teklif gondermis eski arkadaslarima hadi oradan ben eski sularda yuzuyorum diyecek kadar kaba degilim, telefon numarami vermeye gelince bu numara benim CV'mde linkedin sayfamda bakkalda kapicida sutcude olan bir numara. Sadece ozel bir erkek grubuna bahsettigim sihirli numaralar degil yani. Soran arkadasim bir zamanlar da olsa arkadasimsa kirk takla atarak vermemeyi tuhaf buluyorum. Ama senin anlamani beklemiyorum tabi, her erkek bana saldirabilir diye bir korku ile yasamiyor, insanlara bu sekilde muamele etmiyorum.
Egitimim ve vasfima icerlemene ise yapabilecegim bir sey yok, kiskanclik duygularindan Allah'a sigin canim, maalesef ne egitim hayatini ne is hayatini yeniden yasayamaz daha iyi bir konumda olamazsin. Bu nedenle bulundugun konumu hazmetmen ve baskasina cirkeflik yapmaman senin icin en hayirlisi olacaktir
Benim saf biri oluguma hukmetmen de ayri bir gariplik. Amanin booooo erkek demedigim icin saf oluyorum ama sen yabani olmuyorsun bu da garipAy bir de akil vermis yok biraz gozunu acmalisin da falan da filan da. Ya kardesim benim hayatta yasadiklarimin binde birini sen atlatabilir miydin mechul. Bos tenekenin sesi fazla cikar demisler. Cahil cesareti ve ukalaligi tam da bu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?