Evli erkeklerle ilgli basina boyle seyler gelen var mi?

Ya arkadaslar simdi facebook profilimi gondericem :))) ama neyse diyorum. Tamam benim suh resimlerimden cesaret almislardir diyeyim konu uzamasin. Iyi gunler size. Diger arkadaslar deneyimlerini anlatmaya devam etsin lutfen

Biz suh resmin mi var dedik.ayrica suh kavrami gorecelidir.ziyzandaki adam diz ustu etege suh der baskasi baska seye.kaldi suh olsa kime ne.neden bu kadar tepki verdigini hala anlamadim

Canim iyi ki bu konuyu gördüm yoksa cildircaktim.. Bu hafta aklim durmadan ayni konuya takildi, iyi ki yalniz ben degilmisim kendimden süphe etmeye basladim cünki... Benim üniveristeden herkesin tanidigi yeni evli, bi kiz cocuk babasi ve 40 yasinda bir ABIM var, adami herkes sever iyi biridir aslinda ama gel gör ki bana iyice asilmaya basladi... mesaj atmalar, iltifatlar.. Bunun nereye gidecegini cok iyi biliyorum cünki ayni seyleri eski bir ögretmenimde ve uniden bir profesörümde gördüm ve yasadim... Sanmayin ki ben zip zip hop hop simarik ve gösteris meraklisi bir kizim. her zaman mesafeli davranirim insanlara, kim olursa olsun.. Ama nedense nerde sacma sapan insan ver hepsi beni buluyor..

Gecen yil babamin kuzeni aksam vakti kapima geldi zaten, hala kurtulamadim o soktan.. ben ailemden uzak yanliz yasiyorum. o akrabamiz olucak pislik de okudugum sehirde karisi ve 3 cocugu ile beraber yasiyor... bunu firsat bilip gece 11 de kapima geldi.. ertesi gün türkiyeye gidicekti ben de saf saf "herhalde bir seye ihtiyacim var midir " diye gelmistir dedim... adam girdi evime cikmak bilmedi.. resmen üstüme cömeldi zor kurtuldum... tabi gittikten sonra hemen ailemi aradim ama kendisi onu yanlis anladigimi söyledi israrla.. baska ne dicek iste kuyruk acisi...

bunlar beni aptal mi zannediyor, saf salak bir bakisim mi var acaba, yoksa cok mu samimiyim diye sorar dururdum kendime, zoruma gidiyor inanin...
ama hata biz de degil, artik bundan eminim..

Ne alaka? Sana oyle gelmis, ben sadece bu konuda benim gibi olaylar yasamis insanlarla muhabbete geldim. Size de iyi gunler diye yazmistim

Sana ve size bir karar verin hitabetinize.ayrica konu acip da sen yorum yap,sen yapma diye bir hakkiniz yok.herkes fikrini soyleyebilir.elestiriye acik olmayan insanlar neden konu acar ki.

Yok tabiki hata sende degil, kimseye de aciklama yapmak zorunda hissetme kendini. Allah onda da vardir bir kabahat diyene samarini vururcanim icini rahat tut. Asla da taviz verme bu olaylarla ilgili sikayet et herkes bilsin

iyide neden bu tip insanlar için profilini sadeleştirsin ki ... bunları siler atar çok mu zor yani engellesin gitsin ..

Zaten başkaları için profil yapmıyorsun mu sadece belli kişiler görür seni. özel insanlar.

Yurtdışından geldiğini biliyorlarsa rahat olduğunu düşünüyorlardır.. benim de var bir arkadasım ne zaman tatile gelse bi kaç vukuat yaşar..

Sana ve size bir karar verin hitabetinize.ayrica konu acip da sen yorum yap,sen yapma diye bir hakkiniz yok.herkes fikrini soyleyebilir.elestiriye acik olmayan insanlar neden konu acar ki.

Hitebetimi sen belirleyecek degilsin (1), illa her konuya limon sikan birileri cikacak degil mi (2), onceden de dedigim gibi ben bu konuyu benzer sekilde seyler yasamis insanlarl paylasim yapmaya geldim diye actim o yuzden iyi gunler dedim (3), nerede yorum yapma demisim gosterir misin (4), sacma sapan ay canim seni de azarlar falan diye mustehzi mustehzi git baskasinin konusuna limon sik (5), hakikaten sorunlarin var herhalde milletin canini sikacak yer ariyorsun (6). IYI GUNLER Tovbe tovbe ya, erkekler kadar kadinlarin icinde de cok tuhaf olanlar var

İyi de adam senin hatırladığın beyaz yakalı kısa pantolon giyen çocuk değil artık, sınıfın tekrar buluşmasıdır pilav günü gibi atraksiyonlar neyse de, ama ikili muhabbet olayını anlamıyorum. Adam kendince ümitlenmiş demek, telefon numaranı da verince muhabbeti ilerletmek istemiş...

Yurtdışından geldiğini biliyorlarsa rahat olduğunu düşünüyorlardır.. benim de var bir arkadasım ne zaman tatile gelse bi kaç vukuat yaşar..

Yok yurtdisinda dogup buyumedim canim, is nedeniyle bir sureligine oradaydim.

Bilemiyorum iste umitlenmesi de bana tuhaf geliyor, yani kardesim evli iki cocuklu adamsin. Ne tipim cirkin ne evde oturan bir kizim ki bunlar olsa bile umitlenmesini tuhaf bulurum. Iste cehalet parayla degil, ona bakabilecegim dusuncesine nasil kapiliyor ben de bunu anlayamiyorum

Sirf facebook teklifini kabul etmem mi sacma sapan konularda iki lakirdi etmemiz mi ona cesaret veriyor, ben bunlarin hocbirine inanmiyorum ya, bunlari dusunecek adam ben evliyim bu kiz bana niye baksin ki diye de dusunmesi lazim. Bu adamlar tamamen kafasizliktan onune gelene salliyorlar diye dusunuyorum

Neyse yarin ise gidecegim.daha baya bir yazardim ama...

3 kişinin hepsi mi bu şekilde yakın konuştu yani. Zatem böyle şeyleri yaşadıktan sonra son olana evli olduğu halde neden numaranı veriyorsun ki ne diyeceği belli değil mi hem sizin konuşma şeklinizi de bilmiyoruz ki şu anda bir merhaba nasılsın ile hemen bu konulara mı giriyorlar hiç mi listelerinde kız arkadaşları yok o zaman tek sana böyle değillerdir. Neyse engelleyip sil olsun bitsin en baştan tavrını belli edersen gayet mesafeli olursan cesaret edemezler yani telini verince sen ben açıkçası çokta mesafeli davranmadığını düşümdüm öyle erkekler önce bi nabız yoklar başıma geldi daha önce benim sevdiğim duygularımı da o zaman bilem biri ekledi ben kaç senelik evliydim o evlenmiş boşanmış bi iki yokladı gayet resmi davrandım daha bişi diyemedi.

Yok uc kisi ile ilgili boyle seyler basima geldi ki bu iki senelik bir surecte. Ilk ikisini direkt sildim, bu arkadasla gayet arkdasca muhabbet ediyorduk yani ikili muhabbetler denilen sey de degil, ayda yilda bir eski arkadaslardan ya da ooo bizim arkadasta oraya gelio gibi kisa muhabbetler yani daha gecenlerde ne olduTurkiyeye alistin mi diye mesaj atmis oradan is konusunda konustuk derken telin ne bigun bulusalim dedi ben de verdim, sonradan dank etti ne bulusucam ya diye. Ama hala telefonumu vermeyi de tuhaf bulmuyorum ben. Ya hic mi erkek arkadasimiz yok? Bunun gibi bana gore. Sadece hemen aramasi tuhafima gitti

Sen ya çok safsın, ya da bizi saf yerine mi koyuyorsun bilemedim...

Etraf macera arayan adamlar ve kadınlarla dolu farkında mısın? Bu dediğini düşünen adam kaç küsür sene önce ki çocukluk arkadaşını ekleyip saçma sapan konularda lakırdı etmez zaten...

Son düzenleme:

ben yalnız yaşıyorum.sevgilim var ama aynı evde kalmıyoruz.sevgilimin olduğunu bildiği halde sarkan arkadaşlarım var...bi tanesi hiç yatılı misafirliğe de davet etmiyosun deyince ben de kızmıştım...bekarız...müsait görülüyoruz...hele ben yalnız yaşadığımdan sanırım eve sürekli erkek atıığımı falan sanıyolar ki böyle şeylere hep maruz kalıyorum...zor yani...

Aslında evli adamlar daha bi cesur bu konuda.Çünkü başına bela olmam.evli barklıyım diye kendini bir adım önde görenler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…