Ya arkadaslar simdi facebook profilimi gondericem :))) ama neyse diyorum. Tamam benim suh resimlerimden cesaret almislardir diyeyim konu uzamasin. Iyi gunler size. Diger arkadaslar deneyimlerini anlatmaya devam etsin lutfen
ben de oyle dedim de kizdi bana.yersin azari bak
Ne alaka? Sana oyle gelmis, ben sadece bu konuda benim gibi olaylar yasamis insanlarla muhabbete geldim. Size de iyi gunler diye yazmistim
Canim iyi ki bu konuyu gördüm yoksa cildircaktim.. Bu hafta aklim durmadan ayni konuya takildi, iyi ki yalniz ben degilmisim kendimden süphe etmeye basladim cünki... Benim üniveristeden herkesin tanidigi yeni evli, bi kiz cocuk babasi ve 40 yasinda bir ABIM var, adami herkes sever iyi biridir aslinda ama gel gör ki bana iyice asilmaya basladi... mesaj atmalar, iltifatlar.. Bunun nereye gidecegini cok iyi biliyorum cünki ayni seyleri eski bir ögretmenimde ve uniden bir profesörümde gördüm ve yasadim... Sanmayin ki ben zip zip hop hop simarik ve gösteris meraklisi bir kizim. her zaman mesafeli davranirim insanlara, kim olursa olsun.. Ama nedense nerde sacma sapan insan ver hepsi beni buluyor..
Gecen yil babamin kuzeni aksam vakti kapima geldi zaten, hala kurtulamadim o soktan.. ben ailemden uzak yanliz yasiyorum. o akrabamiz olucak pislik de okudugum sehirde karisi ve 3 cocugu ile beraber yasiyor... bunu firsat bilip gece 11 de kapima geldi.. ertesi gün türkiyeye gidicekti ben de saf saf "herhalde bir seye ihtiyacim var midir " diye gelmistir dedim... adam girdi evime cikmak bilmedi.. resmen üstüme cömeldi zor kurtuldum... tabi gittikten sonra hemen ailemi aradim ama kendisi onu yanlis anladigimi söyledi israrla.. baska ne dicek iste kuyruk acisi...
bunlar beni aptal mi zannediyor, saf salak bir bakisim mi var acaba, yoksa cok mu samimiyim diye sorar dururdum kendime, zoruma gidiyor inanin...
ama hata biz de degil, artik bundan eminim..
iyide neden bu tip insanlar için profilini sadeleştirsin ki ... bunları siler atar çok mu zor yani engellesin gitsin ..
Yurtdışından geldiğini biliyorlarsa rahat olduğunu düşünüyorlardır.. benim de var bir arkadasım ne zaman tatile gelse bi kaç vukuat yaşar..Neden onlar icin fotograflarimi sadelestireyim ki? Ben zaten fotograflarimi yurtdisindayken Turkiyedeki akrabalarim gorsun diye actim hesabimi. Bir arkadas da su an muhabbetiniz olmayan arkadaslari eklemeyin demis, olabilir o sizi fikrinizdir ben ekliyorum eskiden de olsa arkadas oldugum kimselerdi bunlar. Neyse ben zaten cozum yontemi aramiyorum arkadaslar, siliyorum asilan olunca. Ben benim gibi baskalari da var mi diye merak ettim
Sana ve size bir karar verin hitabetinize.ayrica konu acip da sen yorum yap,sen yapma diye bir hakkiniz yok.herkes fikrini soyleyebilir.elestiriye acik olmayan insanlar neden konu acar ki.
Simdi bu arkadasa durduk yerde telefonumu vermdim. Zaten uzun suredir muhabbet ediyorduk yaklasik iki senedir facebook arkadasim ve ilk olarak tum sinifin ogrencileri toplanalim falan diye mesajlasmaya baslamistik, sonra napiosun bulundugun ulke nasil falan gibi ile baslayan muhabbet, gezi olaylarinda siyasi tartismalara vb ye kadar uzadi, simdi de is arama calismalari konusunda mesajlasmistik yani durduk yerde "naber bendemeto, telefonunu versene blusalim" gibi bir olay degil.
Yurtdışından geldiğini biliyorlarsa rahat olduğunu düşünüyorlardır.. benim de var bir arkadasım ne zaman tatile gelse bi kaç vukuat yaşar..
İyi de adam senin hatırladığın beyaz yakalı kısa pantolon giyen çocuk değil artık, sınıfın tekrar buluşmasıdır pilav günü gibi atraksiyonlar neyse de, ama ikili muhabbet olayını anlamıyorum. Adam kendince ümitlenmiş demek, telefon numaranı da verince muhabbeti ilerletmek istemiş...
3 kişinin hepsi mi bu şekilde yakın konuştu yani. Zatem böyle şeyleri yaşadıktan sonra son olana evli olduğu halde neden numaranı veriyorsun ki ne diyeceği belli değil mi hem sizin konuşma şeklinizi de bilmiyoruz ki şu anda bir merhaba nasılsın ile hemen bu konulara mı giriyorlar hiç mi listelerinde kız arkadaşları yok o zaman tek sana böyle değillerdir. Neyse engelleyip sil olsun bitsin en baştan tavrını belli edersen gayet mesafeli olursan cesaret edemezler yani telini verince sen ben açıkçası çokta mesafeli davranmadığını düşümdüm öyle erkekler önce bi nabız yoklar başıma geldi daha önce benim sevdiğim duygularımı da o zaman bilem biri ekledi ben kaç senelik evliydim o evlenmiş boşanmış bi iki yokladı gayet resmi davrandım daha bişi diyemedi.
Sirf facebook teklifini kabul etmem mi sacma sapan konularda iki lakirdi etmemiz mi ona cesaret veriyor, ben bunlarin hocbirine inanmiyorum ya, bunlari dusunecek adam ben evliyim bu kiz bana niye baksin ki diye de dusunmesi lazim. Bu adamlar tamamen kafasizliktan onune gelene salliyorlar diye dusunuyorum
Benim facebook hesabima ilkokul ya da ortaokuldan arkadaslar arkadaslik teklifi gonderiyorlar bazen, kabul ediyorum dogal olarak. Ama bunlardan iki uc tanesi ile ilgili cok tatsiz seyler yasadim. Mesela bir tanesi "bendemeto seni en cok ben seviyordum okulda, hala cok seviyorum" vs gibi mesajlar atmis. Evli ve cocuklu bu adam. Neyse sildim gitti. Baska bir tanesi illa goruntulu gorusmek istiyor, ben seninle niye goruntulu goruseyim ki dedim, beni cok tersliosun falan dedi, bulusmak istedi, neyse bunu da sildim. Daha yeni bir olayda yine evli ve iki cocuklu bir arkadasim telefon numaran ne belki gorusuruz dedi, verdim hemen ertersi gun aramis alo napiosun ben suradayim sen neredesin falan. Yani telefonumu vermem belkibir hataydi ama bunlar niye boyle ususuolar anlamadim. Sirf bekarim daciye mi acaba? (Bu son arayani da terslemedim ama gayet soguk cevaplar verdim, bir daha da aramadi faceten de mesaj atmadi)
Sirf facebook teklifini kabul etmem mi sacma sapan konularda iki lakirdi etmemiz mi ona cesaret veriyor, ben bunlarin hocbirine inanmiyorum ya, bunlari dusunecek adam ben evliyim bu kiz bana niye baksin ki diye de dusunmesi lazim. Bu adamlar tamamen kafasizliktan onune gelene salliyorlar diye dusunuyorum
konu sahibinin hesabı neden geçici olarak pasif oldu? :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?