- Konu Sahibi cnsukrkkalp
-
cnm konu şu zaten adamın boşayıp boşanmıcağı değilki kızda bu adamdan kurtulmak istiyo neticede çocukları var ki bence yuva yıkanın yuvası olmaz.dua muska büyü vs bu tarz şeylere böyle bi durumda başvurmalımı yani yaşadığı zaten günahYasayan biri olsa da cikip "benimki bosadi karisini" dese bile sizinkinin bosayacagi malum degil ki..
bilgim yoktu bu konudaBüyü konulari yasak. O kismi yazmasaydiniz keske. Konu kapatilir birazdan.
adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi
cnm konu şu zaten adamın boşayıp boşanmıcağı değilki kızda bu adamdan kurtulmak istiyo neticede çocukları var ki bence yuva yıkanın yuvası olmaz.dua muska büyü vs bu tarz şeylere böyle bi durumda başvurmalımı yani yaşadığı zaten günah
Sinema alisveris yemek icmek haliyle cep harcligi ( fazlasiyla ) vs vs senin arkadasin rahata alismis.bulmus zengin adami atmis kancayi ne alabilirsem kârim gozuyle bakiyor.yatak iliskisi yokta bu ewli adamla yanliz kalinca dunya meselelerinimi tartisiyorlar.senin arkadasin basbaya metres olmus.adamin hevesi gecince hem is gidecek hem para.allah beter etsin arkadasini dusuk sey.madem kurtulmak istiyo madem pek gururlu ac kalmakta olsa bu isin sonu ayrilirdi o isten.ama paranin yuzu sicak kolayca terkedilmiyorkızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..
bunu bende kabullnemeiyorum kız adamdan daha çok vicdan azabı çekyo orası kesinmadem böyle korkuları vardı o b.ku yemeyecekti o zaman adam
hem elalemin kızıyla gez dolaş bi de utanmadan çocuklarımı göstermezler de
pişkinlik upper mediate seviyesinde maşallah
iş, arkadaşınızın iradesinde bitiyor.. çoluğunun çocuğunun anasına bunu yapan yarın sevgilisine neler yapmaz..
öyle bir adama aşık olmak da ne demek
aşk gibi güzel bir duygunun böyle kirli ilişkiler üzerine kurulmasına tahammül edemiyorum..
adam evli olmasa bile. patron-calışan ilişkiside saglıklı degilki.
karısı duysa ne cümbüş cıkar ha işyerinde
Bir zamanlar patronum olan adamla 8 yıllık evliyim, her ne kadar nişanlıyken beni işten çıkarmış olsa da.adam evli olmasa bile. patron-calışan ilişkiside saglıklı degilki.
karısı duysa ne cümbüş cıkar ha işyerinde
madem böyle korkuları vardı o b.ku yemeyecekti o zaman adam
hem elalemin kızıyla gez dolaş bi de utanmadan çocuklarımı göstermezler de
pişkinlik upper mediate seviyesinde maşallah
iş, arkadaşınızın iradesinde bitiyor.. çoluğunun çocuğunun anasına bunu yapan yarın sevgilisine neler yapmaz..
öyle bir adama aşık olmak da ne demek
aşk gibi güzel bir duygunun böyle kirli ilişkiler üzerine kurulmasına tahammül edemiyorum..
kocan degilmiş tamam bende onu anladımda.Simdi anladim kk kadinlarinin niye evli erkek konularina tepki koyduklarini bi an kocam mi diye odum koptu sonra cocuklari var dogulu kisminda rahat nefes aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?