- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi cnsukrkkalp
-
Okycim, ahlaki değerleri bir yana bırak.
Adamın donlarını yıkamıyor, yemek yapmıyor, çocuğunu doğurmuyor, vücudunu bozmuyor, memişleri sarkmıyor, ciyak ciyak veledi ile uğraşmıyor, evi çekip çevirmiyor.
Herifle günde 12 saat geziyor, tozuyor, alışveriş, dışarıda yemekler yeniyor. Ehh vazgeçememekte haklı yani.
Yanarım yanarım da yağuşuklu patronum olmayacak, olamayacak ona yanarım.vallahi lüküs hayat lüküs hayat yan gelde yat keyfine bak
evde senin ne yaptığın nasıl annesin bu evin hali ne böyle kalk annemler gelicek hazırlan sözleri falanda yok varsa yoksa romantik cümleler
ayrıca belki bir gün kendisiyle evlenir zaten kesin çok mutsuz cinsel hayatı çoktan bitmiş evinde kardeş gibi olduğu ama töre sebebiyle boşanamadığı bir karısı vardır
ha birde bu adamlar genelde 35 yaş üstü patronlar müdürler iş yemeğinde görüşülen iş ortakları oluyor ve gönül ferman dinlemiyor
ama araba tamircisi 25 yaşında brad pittin türkiye şubesi gibi adamlarda niyeyse gönül ferman dinliyor aaa aşk işte kime gideceği belli olmuyor
allah yardımcısı olsun arkadasını da sevgılısını de dogru yola yoneltsın..ben hıc ınanmam bosansın da arkadasınla evlensın,duymuslugumuz var boyle mevzuları cunku..birde ısın gunah kısmı var kı bana sorarsan acıdan olecek gıbı olsada yuvasını yıkmasın kımsenın.belkı de onun ımtıhanı da budur..cıksın ısten uzaklassın numarasını degıstırsın,varsa bı yakını sehır dışına gitsin..ama sürdürmesin..o sadece gezıp tozuyorlar dedıgın kısımda bıle adamın cocuklarının rızkını yıyor..o cocuklar kendı evladı o aldatılan kadın kendı de olabılırdı..gel gor kı sımdıkını bosayıp arkadasınla evlense aynısını ona yapmayacagına emın mı?işi zor ve çetin..umarım dogru yoldan ayrılmaz arkadasınkızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?