evli erkekten kurtulma yolları..

Belki girmistir ne biliyon

Valla bir kadın kendine metres olmayı yakıştırıyorsa, bunu midesi kaldırıyorsa, diyecek bir şey yoktur.
Yapılacak bir şey de yoktur!
Öyle muskayla, bilmem neyle uğraşacağına, azıcık aklını kullanmayı denesin.
O kadar aciz ki iradesini kullanmayı denemeyip, büyüye falan sarılıyor.
Her zamanki gibi işin kolayına kaçıyor.
Genç, bekar erkekle kim uğraşacak, parası olmaz falan, hoop evli adam bulalım, işi gücü de var.
Aklımı, irademi kullanıp heriften neden ayrılayım, büyü var muska var.
Bu kafayla giderse bir nane olmaz ondan.
Daha oturup karar veremiyor kendi başına. Sorun taa temelde, kişiliğinde problem var onun.
Bir kere akıl var fikir var, her şey büyü ile çözülebilseydi, dünyada bu kadar mutsuz insan olur muydu?
Herkes takardı, bir muska, oooh miiss, her şey düzelirdi di mi?
Bir düşün bakalım neden olmuyor?
Az zeka kırıntısı ya, minicik, bunu yakalarsa, gerisi gelecek bak.

cok zor bi ortam... dip dibe. sen calışan. o patron.
mutlulugunuz daim olsun.

adam pişkinde kız değil sanki

adam pişkinde kız değil sanki, evli olduğunu bile bile boşanmayacağını da söyleyen bi adamla gezip dolaşan bi kız cok da melek değil
Katiliyorum size.bide masum asik rolu yapmazlarmi deli oluyorm Adam hem ewli hem cocuk bile bile lades demis simdide eeee ben kurtulmak istiom g.zekali

Buyuyle haci hocayla olcak ismi bu evli adamla iliski yasiyor biraz gururlu olsun arkadasiniz

insan arada bir yalanı değiştirir
ama ne fayda kanmak isteyen kız çok olduktan sonra
birde hep aşiretler kadınlarını boşarlarsa kan davası çıkar çocukları göremez
sanırım türkiyede evli erkeklerin yarısı urfadan aşiretten gelmiş

adamdan kurtulmak istiyosa. işinden cıkar.
tlf degiştirir... kurtulur...
büyüyle şunla bunla elini dahada kirletmesin
ha baktın hala olmuyor buraya üye olsun. kk kadınları cok yardımsever de.
biz ona yardımcı oluruk evelallah
olmadı kafasını duvara sürtüp kıvılcım cıkartırız
(lan gene zehir gibiyim )

kendi iradesine ne olmuşta büyücüye gidiyor
hala şu kalpazanlara inananlar varya bişey demiyorum

hem bu nedir ya ne yardan geçeçek ne serden oooh paşaya bak sen
ortalık bozuldu iyice
yazık o kadına yazık o çocuklara
yazık arkadaşına
bir an evvel kurtulsun
iradesi ile....

Linç ederiz azıcık, birşeyciği kalmaz.
Bazen bir müsibet, bin nasihattan hayırlıdır derler

Zararın neresinden dönülse kardır,tövbe etsin bol bol.yaptığı yanlışın farkına varsın,aynı şeyin kendi başına geldiğini düşünsün ve işten de çıksın.
Rabbim doğru yola iletsin

valla haklısınız kızlar bende dedim gel oraya gidelim buraya gidelim gezelim kafanı dağıt ama günde 12 saat beraberler aynı ortamda artık alışkanlıkmı olmuş saplantımı bilmiyorumki yanıma gelse elinden telefon düşmüyo banda cinnet geliyo ozaman sonrada ağlıyo çok zor gece başkasıyla yattığını bilmek sabah saçları ıslAK JÖLELİ GELSE DUŞ almış gece birlikte olmuş demekki filan diye ağlayınca ne bilim ya tuhaf oluyorum bide herkes yapar o yapmaz derdim nasıl girdi bu duruma aklım almıyo

Ben bu evlilere yaklasanlari anlamiyorum zaten kadin olsun erkek olsun madem totona guvenmiyorsun atma o imzayi arkadas sen sag ben selamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…