- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi cnsukrkkalp
-
işyerinde bekara kıran mı girmiş anlamıyorum ki...
bu adamların hep te bi bahaneleri var
eşiyle geçinemiyor mutsuz
sırf çocukları için evli kalıyor
kendi doğulu aşiret bırakamıyor
görücü usulü evlenmiş sevmemiş..falan filan
aslında hep adamlar boşanmayı istiyorda şartlar uygun değil ne hikmetse.....oldu canım
cok zor bi ortam... dip dibe. sen calışan. o patron.Bir zamanlar patronum olan adamla 8 yıllık evliyim, her ne kadar nişanlıyken beni işten çıkarmış olsa da.
Gerçi ikimizde bekardık burada sorun yok ama patron-çalışan ilişkisi gerçekten yürümüyor, birinden birini tercih etmeli,
biz birbirimizi tercih ettik.
Konuya gelince evli adamdan ayrılmak için hacıya hocaya gerek yok
Allah akıl vermiş, irade vermiş kullanamamak acizliktir.
Arkadaşınızı üfürükçüye götüreceğinize, işten ayrılıp aklı selim hareket etmesini sağlayın.
Birlikte daha çok vakit geçirin, yapmaktan keyif aldığı şeylere daha çok vakit ayırın.
Bir insan nasıl buy kadar akılsızca hareket eder anlamıyorum, bu adam gezip tozmak ve para harcamak dışında neye yarar?
kocan degilmiş tamam bende onu anladımda.
asıl anlamadım. kadınların evli erkeklere tepki koyduklarını benim cümlemin hangisiyle anladınki onu şedemedim
Katiliyorum size.bide masum asik rolu yapmazlarmi deli oluyormadam pişkinde kız değil sanki
adam pişkinde kız değil sanki, evli olduğunu bile bile boşanmayacağını da söyleyen bi adamla gezip dolaşan bi kız cok da melek değil
gecenlerde acılan bi kaç konudada. ben öyle hissettim.Yok bu konuyu okuyunca anladim ani olarak insan benim kocam mi diye dusunuyo tepki veriyo
adam pişkinde kız değil sanki, evli olduğunu bile bile boşanmayacağını da söyleyen bi adamla gezip dolaşan bi kız cok da melek değil
insan arada bir yalanı değiştiririşyerinde bekara kıran mı girmiş anlamıyorum ki...
bu adamların hep te bi bahaneleri var
eşiyle geçinemiyor mutsuz
sırf çocukları için evli kalıyor
kendi doğulu aşiret bırakamıyor
görücü usulü evlenmiş sevmemiş..falan filan
aslında hep adamlar boşanmayı istiyorda şartlar uygun değil ne hikmetse.....oldu canım
Linç ederiz azıcık, birşeyciği kalmaz.adamdan kurtulmak istiyosa. işinden cıkar.
tlf degiştirir... kurtulur...
büyüyle şunla bunla elini dahada kirletmesin
ha baktın hala olmuyor buraya üye olsun. kk kadınları cok yardımsever de.
biz ona yardımcı oluruk evelallah
olmadı kafasını duvara sürtüp kıvılcım cıkartırız
(lan gene zehir gibiyim)
yumurta atarız kafasınaLinç ederiz azıcık, birşeyciği kalmaz.
Bazen bir müsibet, bin nasihattan hayırlıdır derler
Burdan gaz alip adamlara parliyoruz resmen paranoyak oldujgecenlerde acılan bi kaç konudada. ben öyle hissettim.
nişanlımmı lan yoksa dedim.
pce başında elim ayagım boşaldı.. ama allahdan degilmiş
kk sne nelere kadirsinnnnnnnnnnn
canım öyle olmuyo işte yarına çıkçağımızın garantisi yoksa ne yaşıcağımızında yok ne yazıkki allah kimseyi yolundan saptırmasınAh boyle kadinlar karsimiza cikmiyorki..... O arkadasin benim yanimda olsaydi ben onu hem o adamdan hem bu dunyadan kurtarirdim :) mikrop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?