evli erkekten kurtulma yolları..

Ah boyle kadinlar karsimiza cikmiyorki..... O arkadasin benim yanimda olsaydi ben onu hem o adamdan hem bu dunyadan kurtarirdim :) mikrop
He ya sanki yaptığı çok matah bir şey gibi konu sahibi de daha destek oluyor. Sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi davranıyor. La kız bile isteye birinin ocağına incir ağacı dikiyor. NET yani, bunun desteklenecek, yanında olacak, acınacak hiçbir yanı yok.
yumurta atarız kafasına
Kk kadını napacağını bilir tabi

Hahahahaaaa dis kapinin dis mandali saclari joleliymiste iliskimi yasamismis sen basit bir kadinciksin ve pis bir pacavrasin adam tabiki cocuklarinin anasi ewinin kadinyla birlikte olacak.ne saniyor acaba onu tanidiktan sonra adam rahip falanmi oldu.ya ne salak kadinlar var yaaa guluyorum valla.bence ona aglayacagina kendi durumuna aglasin varos

Büyü lafina gelince okumayi biraktim zaten bahsettiginiz mevzu yanlislarla dolu bir de arkadasiniz buyucuyle vs ugrasiyor ne diyecegimi bilemedim...
Sizin de "aranizda böyle bisey yasayan varsa" diye akil sormaniz ayrica sasirtti yani.
Buradan oyle biri cikmaz varsa da lincten korkar da cikmaz zaten.

büyüyle ilgili bdvde yazışmak yasaktır. lütfen buna dikkat edelim

Bilmem kaç zamandır para tatlı gelsin ayy aşkım canım cicim diye devam etsin sonrada büyü yapcam diye gezsin ortalıkta aman ne hoş gerçekten. İçini rahatlatmaya çalışıyo arkadaşınız, adam hem evli hem patron ben burda aşk değil başka şeylerin kokusunu alıyorum. Baştan hiç başlamayacaktı böyle bir ilişkiye. Yapması gereken büyü değil, kendine çeki düzen vermek.

Sevgilisi aldatsa, dünyaları yıkar. Ama herif evli olunca, iş değişiyor tabi.
Karınla mı yattın, beni aldattın mı demek sıkıyor tabi.
Ancak böyle köşelerde kız arkadaşının omzunda ağlayabilir. Başka da bir halt yiyemez.
Neden mi? Çünkü hakkı yok, çünkü aldatılan o değil, adamın karısı!
Bir kadın bütün haklarını nasıl yok eder, ayak altına düşer, işte böyle!

oldu canım hıhı

adam sevişti diye karalar baglasın

ya ne olacaaaağıdı ?

dayısının kızı olan karısıyla kardeş misali mi uyuyacaktı

zilliye bak sen hem kadının kocasıyla gez ye iç dolan hem de niye sevişti diye atarlan aahaha

E karısıyla yatıyosa nasıl oluyor da kadını sevmiyormuş da boşanmak istiyormuş da boşanamıyormuş? Kızı ayrı adamı ayrı parçalayasım geldi adi pislikler

Zaten kk kadinlarida cok tecrubeli herkeste yedek var sankide hemen cikip ortayaaa aaaaa ben yasadim boyle birsey diyecekti bide akil verecekti.konu sahibi istersen sen bi foruma acilan konu basliklarina bak %90 ni ne iceriyor ondan sonra boyle bi konu ac.insanlarin yarasini kasiyipta tahrik etmeyin burda.

Ayyyy yazikkkk, kimbilir ne acilar cekiyordur, canimmm sevgilisi o yelloz karisiyla ayni yataga girmek zorunda birakiliyor, karisi kesin silah zoruyla cinsellige zorluyordur, kadin aklini kullanip bide cocuk yapmis adami tamamen baglamis, vah vahhhh... Allah askina bu yazdiklarinizi okuyormusunuz? Yani mantiklimi? Bide hemen kinamayin basiniza gelir, yok yaaaa.... Bikere bile bile evli adamla birlikte olan arkadasiniz, adam acik acik bosanmiycani söyleyip iliskiyi devam ettiren arkadasiniz ama biz kinayinca hemen suclu olalim... Vallah sizde bosa ugrasmayin, kurtulmak isteyen insan kurtulur, en basitinden isten ayrilip telefonunu degistirse, ondan uzak dursa halolur zaten, ama arkadasiniz sacma sapan büyü islerinden bahsediyor, ayrilmak bu iliskiyi bitirmek istemiyor ki, ya da istemiyorsunuz ki mi demeliyiz?!...

Belki girmistir ne biliyon
benim ev okul karşısı ya ortaokul son sınıf kıızın biri eşime sarkmış iyi mi gülüyormuş felan....komşumun kızıyla aynı sınıfta ağlıyormuş neden evli neden ben önce tanışmadım diye....hey allahım ya daha dünkü bebe......
bende tartaklamıştım altına yapacaktı korkusundan

Inanki sinirden elim ayagim titrio bu tarz konularda.ya nasil kendini hakli cikaracak sebepler ararlar bide.hicmi aklina gelmio bigun ewlenirsem banada aynisi yapilirsa nasil hissederim.bizde kadiniz.bizde bekar olduk.ama ewli adam nedir ya. Bak arkadasim kesinlikle dertleri para bunlarin.paranin cazibesi.o adam issiz olsa yinede severmiydi acAba

bu insanları anlamak zor.istemiyorsunuz derken burda herkes bi kullanıcı adıyla..adı sanı herşeyi gizli bu sebeple arkadaşım adı altında konu açmaınında hiçbi mantığı yok

Goruyomusun ortaokulda basliyorlar demekki bacaksizlar yaa.zilliye bak sen.[/QUOTE]

sogutma büyüsümü yapacakmış kendi ne birde yok ya bende yedim ne malum karısına yaptırmıycagın adamı evden sogutma buyusu yaptırmayacagı, öyle birşeyyaparsa affı yok allah katında zaten zina yapıyorlar en büyük günahlardan biri , evli adamlar da bunu gibi basit kızlar yuzunden ne keyifteler ya valla evde bulaşıgını çamasırını yıkayan namusu karısı var bir yandan diğer yanda gönül eglendirdiği ş?ll?k var oh ne ala memleket gel keyfim gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…