- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi cnsukrkkalp
-
He ya sanki yaptığı çok matah bir şey gibi konu sahibi de daha destek oluyor. Sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi davranıyor. La kız bile isteye birinin ocağına incir ağacı dikiyor. NET yani, bunun desteklenecek, yanında olacak, acınacak hiçbir yanı yok.Ah boyle kadinlar karsimiza cikmiyorki..... O arkadasin benim yanimda olsaydi ben onu hem o adamdan hem bu dunyadan kurtarirdim :) mikrop
Kk kadını napacağını bilir tabiyumurta atarız kafasına
büyüyle ilgili bdvde yazışmak yasaktır. lütfen buna dikkat edelimkızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..
tatlım girdiyse afedersin şeylerini tutmayı öğrensinler onlarda ölmüş kibi evli adama sarmanın alemi yok......yine sinirim zıpladı....Belki girmistir ne biliyon
Sevgilisi aldatsa, dünyaları yıkar. Ama herif evli olunca, iş değişiyor tabi.Hahahahaaaa dis kapinin dis mandali saclari joleliymiste iliskimi yasamismis sen basit bir kadinciksin ve pis bir pacavrasin adam tabiki cocuklarinin anasi ewinin kadinyla birlikte olacak.ne saniyor acaba onu tanidiktan sonra adam rahip falanmi oldu.ya ne salak kadinlar var yaaa guluyorum valla.bence ona aglayacagina kendi durumuna aglasin varos
oldu canım hıhıvalla haklısınız kızlar bende dedim gel oraya gidelim buraya gidelim gezelim kafanı dağıt ama günde 12 saat beraberler aynı ortamda artık alışkanlıkmı olmuş saplantımı bilmiyorumki yanıma gelse elinden telefon düşmüyo banda cinnet geliyo ozaman sonrada ağlıyo çok zor gece başkasıyla yattığını bilmek sabah saçları ıslAK JÖLELİ GELSE DUŞ almış gece birlikte olmuş demekki filan diye ağlayınca ne bilim ya tuhaf oluyorum bide herkes yapar o yapmaz derdim nasıl girdi bu duruma aklım almıyo
valla haklısınız kızlar bende dedim gel oraya gidelim buraya gidelim gezelim kafanı dağıt ama günde 12 saat beraberler aynı ortamda artık alışkanlıkmı olmuş saplantımı bilmiyorumki yanıma gelse elinden telefon düşmüyo banda cinnet geliyo ozaman sonrada ağlıyo çok zor gece başkasıyla yattığını bilmek sabah saçları ıslAK JÖLELİ GELSE DUŞ almış gece birlikte olmuş demekki filan diye ağlayınca ne bilim ya tuhaf oluyorum bide herkes yapar o yapmaz derdim nasıl girdi bu duruma aklım almıyo
benim ev okul karşısı ya ortaokul son sınıf kıızın biri eşime sarkmış iyi mi gülüyormuş felanBelki girmistir ne biliyon
Inanki sinirden elim ayagim titrio bu tarz konularda.ya nasil kendini hakli cikaracak sebepler ararlar bide.hicmi aklina gelmio bigun ewlenirsem banada aynisi yapilirsa nasil hissederim.bizde kadiniz.bizde bekar olduk.ama ewli adam nedir ya. Bak arkadasim kesinlikle dertleri para bunlarin.paranin cazibesi.o adam issiz olsa yinede severmiydi acAbaSevgilisi aldatsa, dünyaları yıkar. Ama herif evli olunca, iş değişiyor tabi.
Karınla mı yattın, beni aldattın mı demek sıkıyor tabi.
Ancak böyle köşelerde kız arkadaşının omzunda ağlayabilir. Başka da bir halt yiyemez.
Neden mi? Çünkü hakkı yok, çünkü aldatılan o değil, adamın karısı!
Bir kadın bütün haklarını nasıl yok eder, ayak altına düşer, işte böyle!
bu insanları anlamak zor.istemiyorsunuz derken burda herkes bi kullanıcı adıyla..adı sanı herşeyi gizli bu sebeple arkadaşım adı altında konu açmaınında hiçbi mantığı yokAyyyy yazikkkk, kimbilir ne acilar cekiyordur, canimmm sevgilisi o yelloz karisiyla ayni yataga girmek zorunda birakiliyor, karisi kesin silah zoruyla cinsellige zorluyordur, kadin aklini kullanip bide cocuk yapmis adami tamamen baglamis, vah vahhhh... Allah askina bu yazdiklarinizi okuyormusunuz? Yani mantiklimi? Bide hemen kinamayin basiniza gelir, yok yaaaa.... Bikere bile bile evli adamla birlikte olan arkadasiniz, adam acik acik bosanmiycani söyleyip iliskiyi devam ettiren arkadasiniz ama biz kinayinca hemen suclu olalim... Vallah sizde bosa ugrasmayin, kurtulmak isteyen insan kurtulur, en basitinden isten ayrilip telefonunu degistirse, ondan uzak dursa halolur zaten, ama arkadasiniz sacma sapan büyü islerinden bahsediyor, ayrilmak bu iliskiyi bitirmek istemiyor ki, ya da istemiyorsunuz ki mi demeliyiz?!...
belli. alışverişte ,yemekte ,gezmede.bunu bende kabullnemeiyorum kız adamdan daha çok vicdan azabı çekyo orası kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?