evli erkekten kurtulma yolları..

benim lise arkadaşım büyük bir şirkette yöneticisi olan adamla gönül ilişkisi yaşadı
karısı da bankacıydı
kadını her türlü kandırdılar
kendisi ayrılsın diye etmedik eziyet bırakmadılar
en son ya siz söylersiniz ya ben kadını ararım diyerek isyan ettim
onların rezilliklerine şahit oldukça midem bulanıyordu
Allahı mevlatlarımızı böyle çarpık ilişkilerden korusun
siz de o kişiyle arkadaşlaık etmeyin bence bu düzene son vermediği sürece

Canim kizlar artik fena ya esim 40 yasinda 7. Sinif ogrencisi telini istemis cok yakisiklisiniz diye utandim ne dicegimi bilemedim diyo esim de

Kınımıyılım litfin arkadaslar, kinadigimiz an birileri düğmeye basar. O ana kadarki hayat görüşümüz tepe taklak olur, prensiplerimizi alaşağı ederiz, doğruyu yanlışı ayırt edemez hale geliriz. Birden bire iradesiz ve kendimizin suçunu başkasının üstüne atmaya meyilli hale geliriz. Yediğimiz haltları başkasına anlatırken abuk subuk laflarla kendimizi haklı çıkarma yoluna gideriz.

Bu kadar bilgiyi nerden mi biliyorum, çünkü kınamanın gücünü bildiğimden zenginleri, güzelleri, ahlaklıları, mutlu olanları kınadım hayatım boyunca wuhahha

bence arkadaşınız ondan hamile kalsın.
böylelikle adamı evliliğe zorlar. karısınıda boşar

Patron cazibesi diye bir şey duymadın mı sen
Ben de isterdim şöyle holding sahibi patronumla, işi pişirmeyi, bekarsa tabi
Ama malesef öyle bir şansım yok, öğretmen olacağız, patron falan hayal tabi bu durumda

Yanlışı yanlışla kapatmak, pisliği pislikle örtmek....Rabbim bu evli erkeklerle düşüp kalkan kadın diyemeyeceğim şahsiyetleride bunu yapan erkekleride bu dünyada rezil rüsva eylesin öbür dünyada da gazabıyla muamaele eylesin...yazıklar olsun.,,bide büyü yaptırıp soğutacakmış.....

belli. alışverişte ,yemekte ,gezmede.
kısacası keyfinde...
çekmese nolurmuş merak ettim. çeken insan bitirir
. net
Okycim, ahlaki değerleri bir yana bırak.
Adamın donlarını yıkamıyor, yemek yapmıyor, çocuğunu doğurmuyor, vücudunu bozmuyor, memişleri sarkmıyor, ciyak ciyak veledi ile uğraşmıyor, evi çekip çevirmiyor.
Herifle günde 12 saat geziyor, tozuyor, alışveriş, dışarıda yemekler yeniyor. Ehh vazgeçememekte haklı yani.

Dur ben bi tarif buldum arkadasin icin

Once benekli tayt ve uzerine pembis bikini giyecek sonra iki takla ileri bi takla geri yapa yapa bulgaristan sinirina kadar hoppidi zippidi gitsin

Kesin cozum herkes faydalansin doye yazmadan edemedim

yaaa ben
Goruyomusun ortaokulda basliyorlar demekki bacaksizlar yaa.zilliye bak sen.
[/QUOTE]
de şok oldum aileleri neye gönderiyo onlar ne yapıyo.......yani eşimin niyeti bozuk olsa inan o kız hayatını karartmayı almış göze.......
hoş aynı kız tam 1 sene sonra 6 aylık hamileyken evlenmişti başka biriyle.....su testisi hesabı

İnsanların derdine yorum yaparken, kendimizi yaşayanın yerine koyarak yorum yazıyoruz. Adam evliyken ve burda çoğumuzunda bir ailesi varken, bir çoğumuzda evlenecek kendi kocasını düşünüyor okurken, nasıl ne kadar objektif olabiliriz ki. Kız baştan yanlış yapmış. Kocalalarımız yakasından bi düşsün arkadaşın gibiler. Erkek yalan söylüyodur ben doğuluyum gayet boşanma var, gayette çocuklarını görüyorlar. Onların ki karşılıklı menfaat biri para yiyor diğeri parasıyla eğleniyor. Arkadaşın bir zahmet adamın eşinin yerine koysun kendini o zaman adamdan kurtulmanın yolunun 1 dk da bulur

Kopmak isteyenin büyüye şuna buna ihtiyacı yok.Gerçekten vicdanı varsa yanlışından döner.Kaldı ki,adam zaten evlenseydi onunla adamdan soğumak istemeyecekti.Yatak ilşkisi yok,sadece gezmek tozmak alışveriş için mi bu kadar tantana.
Adamın,yok doğuluyuz yok dayı kızı yok çocukları göstermezler lafı da hikayeden ibaret.Bu kadar biliyordu boşanamayacağını,doğu kanunlarını da,ne diye girdi bu yollara.Ben senin yerinde olsam hiç karışmam.Söyleyeceğini söylemişsin zaten.

eşin 40 yaşında mı
Canim kizlar artik fena ya esim 40 yasinda 7. Sinif ogrencisi telini istemis cok yakisiklisiniz diye utandim ne dicegimi bilemedim diyo esim de
kız olgun adam mı seviyon sen
valla yeni yetmeler pek yırtık yaaa biz iki çift lafı getiremezdik bi araya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…