- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi cnsukrkkalp
-
benim ev okul karşısı ya ortaokul son sınıf kıızın biri eşime sarkmış iyi mi gülüyormuş felan....komşumun kızıyla aynı sınıfta ağlıyormuş neden evli neden ben önce tanışmadım diye....hey allahım ya daha dünkü bebe......
bende tartaklamıştım altına yapacaktı korkusundan
hücummmmmmmmmmmmmmmmm
Patron cazibesi diye bir şey duymadın mı senInanki sinirden elim ayagim titrio bu tarz konularda.ya nasil kendini hakli cikaracak sebepler ararlar bide.hicmi aklina gelmio bigun ewlenirsem banada aynisi yapilirsa nasil hissederim.bizde kadiniz.bizde bekar olduk.ama ewli adam nedir ya. Bak arkadasim kesinlikle dertleri para bunlarin.paranin cazibesi.o adam issiz olsa yinede severmiydi acAba
Okycim, ahlaki değerleri bir yana bırak.belli. alışverişte ,yemekte ,gezmede.
kısacası keyfinde...
çekmese nolurmuş merak ettim. çeken insan bitirir
. net
[/QUOTE]Goruyomusun ortaokulda basliyorlar demekki bacaksizlar yaa.zilliye bak sen.
İnsanların derdine yorum yaparken, kendimizi yaşayanın yerine koyarak yorum yazıyoruz. Adam evliyken ve burda çoğumuzunda bir ailesi varken, bir çoğumuzda evlenecek kendi kocasını düşünüyor okurken, nasıl ne kadar objektif olabiliriz ki. Kız baştan yanlış yapmış. Kocalalarımız yakasından bi düşsün arkadaşın gibiler. Erkek yalan söylüyodur ben doğuluyum gayet boşanma var, gayette çocuklarını görüyorlar. Onların ki karşılıklı menfaat biri para yiyor diğeri parasıyla eğleniyor. Arkadaşın bir zahmet adamın eşinin yerine koysun kendini o zaman adamdan kurtulmanın yolunun 1 dk da bulurkızlar merhaba öncelikle konu size tuhaf gelebilir bana geldiği gibi arafta kaldım ve ilk defa bu şekilde yazma gereği duydum.liseden bi arkadasım var arkadastan öte kardeş uzatmadan konuya gireyim.3 yıldır aynı işyerinde çalışıyo patronu ondan 4 -5 yas büyük evli ve çocukları var.aralarında gönül ilişkisi var boyutu öyle böyle değil ama.yatak hayatı değil bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyolar .sinema alışveriş gezmek tozmak vs vs.. ben gibi diceksinizki nedne adam boşanmıyo ailesi doğulu ve karısını farklı şehirden almış adam böyle bi durumda adamın kıza söylediği ban çocuklarımı göstermezler aileler arası büyük olaylar çıkar gibi aynı zamandada adamın karısı dayıısnın kızı oluyo yani akraba evliliği..arkadasım bitap isteyerek yaşamıyo hiçbişeyi kurtulmak istiyo ama olmuyo ben yaşamadığım için anlıyamıyorum aranızda yaşayan varsa bilir belki.iş değiştr dedim diğer hertürlü öneride bulundum olmadı.gecen gün beni aradığında bi hocaya gidip kendisine soğutma duası büyüsü artık nasıl oluyosa bişeyler yaptırmak istediğini söyledi bunu bilen kişi sayısı az bende bilenlerden bitanesiyim tanıdık hoca olup olmadığını sordu ve asıl olay benide yanında götürmek istiyo büyü olayları çok günah allah katında affı yok ama yaşadığıda günah ben çok arada kaldım sizce onu nasıl yönlendirmeliyim nasıl fikir vermeliyim böyle bişey kendisine yaptırmalımı?şunuda demeden geçemicem kızlar ben yargılamayı seçmedim çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş sırt çevirmek en kolayı çabam yanlıştan dönmesi..
Kopmak isteyenin büyüye şuna buna ihtiyacı yok.Gerçekten vicdanı varsa yanlışından döner.Kaldı ki,adam zaten evlenseydi onunla adamdan soğumak istemeyecekti.Yatak ilşkisi yok,sadece gezmek tozmak alışveriş için mi bu kadar tantana.cnm konu şu zaten adamın boşayıp boşanmıcağı değilki kızda bu adamdan kurtulmak istiyo neticede çocukları var ki bence yuva yıkanın yuvası olmaz.dua muska büyü vs bu tarz şeylere böyle bi durumda başvurmalımı yani yaşadığı zaten günah
kız olgun adam mı seviyon senCanim kizlar artik fena ya esim 40 yasinda 7. Sinif ogrencisi telini istemis cok yakisiklisiniz diye utandim ne dicegimi bilemedim diyo esim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?