- 11 Haziran 2024
- 54
- 0
- 8
- 37
- Konu Sahibi guvercin34
Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
ordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .