• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli eski sevgili

Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Daha önceki konularınızı biliyorum. Allah aşkına nolur bi psikiyatriye gidin. Yaşınız 37 evli barklı adama boşan gel diyorsunuz. Adam zaten karaktersizin teki. Adam olsa omurgası olsa sizinle konuşmaz. Bu ne evlilik merakı ya küflenmiş yıllar önce yaşanmış bir ilişkiye bu derece saplantılı olmanız hiç normal değil. Ve ayrıca sizinle evlenmeyecek emin olun.

Bişey yazdım geri sildim.
Kızım sen niye tedaviye cevap vermiyosun bak kaç sene geçti yakında menepoza gircen halaaa bu adam. :işsiz:

Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Allah aşkına siz düşünmeyin mümkünse çünkü düşünemiyorsunuz

Kazara oldu dediği çocuk karısı koridorda halıya takılıp adamın üstüne düşüp de oldu sanki 🤦🏻‍♀️ ayrı yatıyorduk seni unutamadım ama kazara üçüncü cocuk oldu :d

Şey de der bu o çocuklari yaparken seni hayal etmiştim. Tövbe estağfurullah ya. Yazık karısına yazık. Sen de boşan gel falan diyorsun kaç çocuk var ortada. Üç çocuklu adam karısına bunu yapıyorsa sana neler yapar. Evlilikten canı sıkılmış macera arıyor işte daha fazlası değil

Bugün ben bir şekilde öğrendim üçüncü çocuğu olacağını demek ne demek, nereden ve nasıl öğrendiniz ki , fazla takıntılı ve tehlike geldiniz bana.

4. çocuk müjdesi gelmeden kesin tüm iletişimi diyeceğim ama kime diyeceğim işte.

Ah keşke şimdi adamın karısı bu konuşmaları olayları bilseydi
Adam nasıl kul köle oluyordu sizin onu Nasılda baştan çıkardığınızı peşinden koştuğunuzu yalvardığınızı terslediği halde sizden kurtulamadığını Nasıl da anlatıyordu
Böyle adamlara inanmakta bir potansiyel gerektirir hani

Yorum likelamaktan heder oldum bu konuda 😅

Allah akıl fikir versin cidden, neresinden baksak yazık bir hikaye;
1) 10 yıl önce yediğiniz hurmaların bir yerlerinizi tırmalayacağı mı geldi? Koca 10 yılda başka adam bulamadınız mı? Evli olmasını geçiyorum, kendiniz için bulamadınız mı yani?
2) hangi akıl tutulmasıyla evli adamla yazışıp aldatmayan erko arıyorsunuz? Linç sever misiniz?
3) adamın karısıyla kaç çocuk yaptığını hangis sıfatla sorguluyorsunuz?
4) “Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım” bunu hep beraber gülelim diye mi yazdınız?

Ben bazı başlıkların özellikle tepki çekip eğlenmek için açıldığını düşünüyorum bu forumda.

çok kafa yordunuz bu adama daha önce de konularınız vardı. bence yalnızlıktan ve geçmişte hissettiğiniz suçluluk duygusundan dolayı.
hayatınızda yeni biri olmadığı için ayrılmakla hata mı ettim benim suçum muydu diye diye 12 yılı devirmişsiniz. adam da ilk gençlik nostaljisi için konuşup kendini iyi hissediyor sonra da karısıyla sevişiyor. boşverin artık

Ya öfff sıktın he.Biraz gurur.Evde kaldım diye kendini yırttın.Seni çok sevse bir şekilde senle evlenir senden yapardı 3 çocuğu.Çok garip ara bozuk kazara çocuk oluyor nasıl oldu acaba??? Karısını kesin sen sanmıştır ondan yapmıştır.Sonuçta herkes yapıyor senin sütten çıkma ak kaşığın mı yapmayacak.Saçmaladın iyice.Basitsiniz,ucuzsunuz.Karısı öğrense senin hiç bir anlamın kalmayacak köpek olacak karısına sende ne olacaksın az çok tahmin edilir senin için ban yemeyeyim şimdi.Akıl,fikir,gurur ve haysiyet diliyorum.

şimdi metre hanım çocuk öyle barışayım yanına kıvralayım tek seferde atış yapayımla olmuyor çok denemek lazım sabah akşam hatta sendeki psikoloji evde kalmış kız zamanında birini bulmuşsun başkada bulamamışsın yoksa 10 yıl önceki adama niye saracaksın, ki ben senin ona yürüdügüne eminim yoksa erkekler 10 yıl önceki kadını geç karısının koynunda dünkünü hatırlamaz şimdi sarılmışlardır fingirdeye fingirdeye uyuyorlardır sende soguk yatağında maziye dalarsın anca mazide degil sizinki milattan önceye dayanan ilişki🤣

20-25 yaşından bir adım ileri gidememişsin sevgili metres
Azcık karakterin olsa evli adamla konuşmazsın.
Kaldı ki evli ikinci cocuklu adamla asla konuşmazsın
Üstelik seninki senle konuşurken üçüncüyü yapmış ama üzülme
Sana hala aşık.

Biz bu konuyu işledik ama yaaa. Aldatan hangi erkek biz karımla yatıyoruz bizim düzenli ilişkimiz var yada karımı seviyorum diyor yaa geçelim ablacım bunları 3 cocugu leylekler getirmedi. Siz iyi ki kurtulmusum demek yerine içim sogusun istiyorum diyorsunuz pes

Back
X