• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli eski sevgili

Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Yaa neden böylesiniz cidden anlayamıyorum. Bacım zamanında olmamış evlenmiş artık EVLENMİŞ….EVLENMİŞ çocuğu var. Sonuç olarak evli bu adam neden 2. Kadın sıfatına sokuyorsunuz kendinizi? Bu kadar mı değersizsiniz ör. Benim için değerlisiniz şu an size yorum yapıyorum. Lütfen görüşmeyin bu adamla adam yalancının teki kurtarın kendinizi.

Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Aldatmayan erkek ariyorsun karisini aldatan herifle neden ücüncü cocugun var bla bla kusmalik konu

Ne diyecekti karımı seviyorum mutluyum ama sende metresim ol dese kabul eder miydin? Aldatan tüm erkekler eşlerinden ayrı yatarlar ve çocuk yüzünden boşanamazlar bu yaşa kadar öğrenemediniz mi?
Aynen.Hep evli ama mutsuzdurlar

siz hala konuşuyormuşsunuz konyalı herifle çocuğu var evliiii evliiii yeter artık salın adamııı of deliriyorum böyle insanlara numaranı değiştir gerekirse evli adamla işiniz olmamalı ya onun evindeki de bir kadın ne kadar vıcdansızsınız siz böyle ya

Eğer biraz olsun algılarınız çalışıyorsa en kısa zamanda bi randevu alıp psikiyatriste görünmenizi öneriyorum, çok ürkütücü geldi konularınız bana. 8 Kasım'da bu adamla hala sevgiliymişsiniz ve adam bekarmış gibi evlensek nasıl olur diye sorup konu açmış bu yorumları yazmışsınız. Hiç normal değil. 10 küsür sene önce aranızda geçen konuşmaları yeni yaşanmış gibi kurguluyor zihniniz. Adam da alçağın teki, çocuk çığlığından bunalınca sizle iki lak lak edip stresini atıyor siz de ergenler gibi benle evlenecek diye hayallere kapılıyorsunuz. Yazık günah hem size hem o çocuklara. Keşke kadın öğrense koca diye evde tuttuğu pisliğin ne bok olduğunu...
Ailesi diye bahsettiği de karısı ve cocukları kdjxkdkd

Bir önceki konuda ablayı 25 yaşında zannetmiştim. Şimdi konuyu görünce ne kadar saf olduğum aklıma geldi yine 😄

Her lince tek tek cevap yazamam ya . On yıldır evli adamla da görüşmüyorum bazısı öyle yazmış .Ben de zaten hiç tanımadığım sıfırdan evli adamla konuşmam .Eski zor ayrıldığım biri sürekli yazınca benim de duygularım ortaya çıktı hesapta yokken o da öyle olduğunu söyleyince eskisi gibi olunca gardımı indirdim. Ben de ay çok iyi bi şey yapıyorum diye açmadım konuyu. Psikiyatr a başlamıştım zaten bi daha da konuşmayacağım .

Her lince tek tek cevap yazamam ya . Ben de hiç tanımadığım sıfırdan evli adamla konuşmam .Eski zor ayrıldığım biri sürekli yazınca benim de duygularım ortaya çıktı hesapta yokken o da öyle olduğunu söyleyince eskisi gibi olunca gardımı indirdim. Ben de ay çok iyi bi şey yapıyorum diye açmadım konuyu. Psikiyatr a başlamıştım zaten bi daha da konuşmayacağım .
Gözlerinin önünde evlenip patır patır üremiş adam kardeşim, sıfırdan evli ile konuş daha iyi en azından senle dalga geçmez.

Kocası Konya'lı olup benzer yaşlarda olan ve 3 çocuğu olan tüm kadınları işkillendirdiniz yalnız. Herkes kocasını kontrol etsin herkes kendi kocasına sahip çıksın hanımlar😁

Kocası Konya'lı olup benzer yaşlarda olan ve 3 çocuğu olan tüm kadınları işkillendirdiniz yalnız. Herkes kocasını kontrol etsin herkes kendi kocasına sahip çıksın hanımlar😁

Bence 3 çocuklular değil 4 olanlar da işkillenmeli. Adam bu safoza taksit taksit söylüyor çünkü 🤣🤣🤣

Back
X