• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli eski sevgili

Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi

Ara düzeltmek için sözlü iletişim kurulur.

Seksle ara düzelseydi hiç kimse boşanmaz, seks yapıp her şeyi çözerdi.

Eşinden hiçbir zaman ayrılmayacak, sadece adrenalin için sizinle birlikte. Kendinize çok yazık ediyorsunuz gerçekten.

Her lince tek tek cevap yazamam ya . On yıldır evli adamla da görüşmüyorum bazısı öyle yazmış .Ben de zaten hiç tanımadığım sıfırdan evli adamla konuşmam .Eski zor ayrıldığım biri sürekli yazınca benim de duygularım ortaya çıktı hesapta yokken o da öyle olduğunu söyleyince eskisi gibi olunca gardımı indirdim. Ben de ay çok iyi bi şey yapıyorum diye açmadım konuyu. Psikiyatr a başlamıştım zaten bi daha da konuşmayacağım .
Eskisi gibi?
Adam gece karısıyla sevişip gündüz size yazıyor. Neyi eskisi gibi?
Nasıl mideniz alıyor da 12 yıl önceki duygularınız ortaya çıkıyor?
Allah akıl fikir versin. 4.çocuk haberini de alırsınız yakında.

Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Erkekler böyle yalancı.

Eskisi gibi?
Adam gece karısıyla sevişip gündüz size yazıyor. Neyi eskisi gibi?
Nasıl mideniz alıyor da 12 yıl önceki duygularınız ortaya çıkıyor?
Allah akıl fikir versin. 4.çocuk haberini de alırsınız yakında.
Ben Söylediklerini buraya genel olarak yazdım tek tek yazmadım beni sevdiğini söyledi unutamadım pişmanım evlendiğime dedi böyle nereye kadar konuşulacak dediğimde tamam uygun zaman bulucam zaman ver vs dedi . Hata ettim.

Ara düzeltmek için sözlü iletişim kurulur.

Seksle ara düzelseydi hiç kimse boşanmaz, seks yapıp her şeyi çözerdi.

Eşinden hiçbir zaman ayrılmayacak, sadece adrenalin için sizinle birlikte. Kendinize çok yazık ediyorsunuz gerçekten.
Adam hayattaki bütün sorunlarını pipisiyle çözüyor

Ben Söylediklerini buraya genel olarak yazdım tek tek yazmadım beni sevdiğini söyledi unutamadım pişmanım evlendiğime dedi böyle nereye kadar konuşulacak dediğimde tamam uygun zaman bulucam zaman ver vs dedi . Hata ettim.
Kaç yaşında kadınsınız.
Zorla evlendim, pismanım, çocuklar için ayrılamıyorum, ayrı yatıyoruz lafları o kadar alışılmış yalanlar ki.
Adamlar kadınlar iki çift lafa inanmaya dünden meraklı olduğu için aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar.
Bakın 2 çocuğum var kaç yıllık evliyim. Bir erkek karısından ayrılmak isterse ayrılır. Kadının çocuk da varsa düşüneceği çok şey oluyor ama erkeğin bir ceketini alıp çıkmasına bakar. Bir kadını gerçekten severse maddi, manevi her şeyi göze alır. Çocuğunu düşünen başka kadın derdine zaten düşmez.
Bunlar yüksek zeka gerektiren gerçekler değil.
İnanasınız var ki inanıp, eskisi gibi olduğunu sanıyorsunuz.
İnsallah bundan sonra iletişim kuramazsınız gerçekten.

Yuva dağıtmaktan çekinmediniz yani.
Koca bulayım da ben ayırmışım boşatmışım umrumda olmaz dedin yani.
Evli adamla konuşmuş, boşanmasını talep etmişsiniz. Bu yaptığınızın çirkinliğini, ahlaksızlığını göremiyor musunuz? Adam boşanıp gelse çocukların ahından da mı korkmayacaktınız? Karma döner mutlaka

İçin soğusun diye adamın masum karısını da mı harcıyorsun? Valla safi kötüsünüz ya!

Hayır bir de millet de korku da yok. Adam boşansa tekrar evlense herkes ikinci kadın boşattı evlendi diyecek. Ömür boyunca metres kalacaksınız evlenseniz bile.
Hepsini geçtim bu adam zengin değilse üç çocuğa vereceği nafakayla eline üç kuruş kalacak.
Evlenmek bu kadar mı önemli? Gururdan onurdan ahlaktan önemli mi?
Üç çocukluyken karısını aldatan bir ahlaksızla evlenmek ömür boyu herkesin boşatan kadın diye kınayacağı biri olarak yaşamaya değer mi mesela evli olmak?

Hayır bir de millet de korku da yok. Adam boşansa tekrar evlense herkes ikinci kadın boşattı evlendi diyecek. Ömür boyunca metres kalacaksınız evlenseniz bile.
Hepsini geçtim bu adam zengin değilse üç çocuğa vereceği nafakayla eline üç kuruş kalacak.
Evlenmek bu kadar mı önemli? Gururdan onurdan ahlaktan önemli mi?
Üç çocukluyken karısını aldatan bir ahlaksızla evlenmek ömür boyu herkesin boşatan kadın diye kınayacağı biri olarak yaşamaya değer mi mesela evli olmak?
Eski sevgili ya bu adam, kendisini sevdiğini, farklı olduğunu falan sanıyor. Hatta kendine hak bile görüyor olabilir biz birbirimizi seviyorduk, istemeden ayrıldık, ailesi zorla evlendirmiş falan. Sıfırdan evli bir adam değil demiş. Eski sevgili olunca değişik bir kafaya giriyorlar. Var böyle bi eski sevgiliyle eşini aldatma, evli eski sevgiliyle birlikte olma meraklıları.

Eski sevgili ya bu adam, kendisini sevdiğini, farklı olduğunu falan sanıyor. Hatta kendine hak bile görüyor olabilir biz birbirimizi seviyorduk, istemeden ayrıldık, ailesi zorla evlendirmiş falan. Sıfırdan evli bir adam değil demiş. Eski sevgili olunca değişik bir kafaya giriyorlar. Var böyle bi eski sevgiliyle eşini aldatma, evli eski sevgiliyle birlikte olma meraklıları.
O daha aşağılayıcı haberleri yok.
Senin için çaba göstermemiş ki gitmiş tekrar evlenmiş, binlerce kere sevişmiş. Sonra çocuk evlilik bunalınca bu enayi kimseyi bulamadı nasılsa diye gönül eğliyor.
Ne kadar küçük düşürücü bir konuma sokmak bu haberi de yok.
Ki yani şimdi boşansa gelse bile arada çocuk bağı var. Görüşecekler, konuşacaklar, adam nafaka ödeyecek. Saçma sapan işler.
Bazı kadınlar yaş 35i gidince evlenmek için kör topal evli ayırmıyorlar. Evlensinler de yeter

Mutlu olan kim yuvasını bozar ya erkeklerin aklı yok mu . Ben hangi erkeği zorla eşinden boşatabilirim bu mümkün mü Madem bana ağlıyorsun böyle evliliğinden boşan o zaman ben böyle konuşmucam dedim. İlle de boşanacaksın beni alacaksın diye peşinde pervane olmadım . Halihazırda anlaşamayan bitirmek isteyen kadın ya da erkek evliliğini bitirir memnun olan insan devam eder bitirmez o da öyle yaptı bi de ekstra çocuk çıktı konu kapandı .

Mutlu olan kim yuvasını bozar ya erkeklerin aklı yok mu . Ben hangi erkeği zorla eşinden boşatabilirim bu mümkün mü Madem bana ağlıyorsun böyle evliliğinden boşan o zaman ben böyle konuşmucam dedim. İlle de boşanacaksın beni alacaksın diye peşinde pervane olmadım . Halihazırda anlaşamayan bitirmek isteyen kadın ya da erkek evliliğini bitirir memnun olan insan devam eder bitirmez o da öyle yaptı bi de ekstra çocuk çıktı konu kapandı .
Boşatamıyosun aşk böceğim zaten. Pervane olmana da gerek yok, ne zaman istese elinin altındasın, seni bulamadığı tek sefer yok.

Yoo bazı erkekler evinde mutlu oluyor ama aldatmak istiyor. Ahlaksız adamlar da var. Karısıyla mutlu asla ayrılmayı da düşünmüyor ama başkalarıyla da görüşmekten zevk alıyor.
Sizinki de mutsuz olduğu için değil macera aradığı için geliyor.
Hatta açık söyleyeyim siz kolay lokma geldiğiniz için size dönmüş. Yeni birini bulmak Konya’da daha zor adam da eskideki bekar defteri kurcalıyor.
Mutsuz olsa boşanır. Yeni çocuk yapmaz. Mutlu ki kadını arzulamış sevişmişler. Kendinizi kandırmayın.
Adam mutsuz değil ahlaksız. Oynayacak saf arıyor sizi bulmuş.

Boşatamıyosun aşk böceğim zaten. Pervane olmana da gerek yok, ne zaman istese elinin altındasın, seni bulamadığı tek sefer yok.
Adam kolay diye geliyor aslında. Konya’da yeni birini bulması zor. Ben de yaşadım Konya’da net biliyorum ortamını
Adam evde kapalı karım otursun namusuyla, çocuk yapsın evi düzenlesin yemek yapsın. Akşamları onla da sevişiriz.
Biraz da macera heyecan olsun hayatımda ama Konya’da nerde bulayım. Şu benim eskileri bi yoklayayım demiş. Evlenemediği için evlenme vaadine de kanar safım demiş.
Aslında düştüğü durum bu. Kolay lokma olduğu için iki güzel söze düşürürüm bir umut gelir demiş.

Back
X