Evli gibisin

Hepinizin yorumunu okudum yalnız ben guleryuzluyum gayet aslında. Espri de yapar yapılana da gülerim. Annemin yorumu dengesizsin ne zaman yumuşak ne zaman sert olacağın belli değil ondan demistir senden çekiniyorum diye demistir diyor. Annem hep elestiririr beni. Arkadaşta o lafın üstüne benden korkmuyor musunuz dedi senin neyinden korkcam dedi.
Evli görünmek konusu gerçekten değişik. Ki bunu diyen kişi Cook gözlemci bir insan.sacini kestir hemen farkeder sık görmesende. Teşekkürler yorumlarınız icin

Olabilir bazen oluyor böyle şeyler
Bana da mesela bir dükkana nikahta giyilecek bir elbise istiyorum, demiştim.
Kadın beni evlenecek sandı
Halbuki ben 6 senelik evliyim.

Ben hayatımda böyle bir gibi lik duymadım. Gözlemcidir demişsiniz ama evli gibi nasıl durulur ki? Ben abuk buldum açıkçası betimlemeyi. Ben gözlemcinin önde gidip bayrak sallayanıyımdır çevremdeki herkes aynı zamanda açık sözlü de olduğumdan sürekli benden yorum bekler. Bugüne dek kimse için ne evli gibi diye düşündüm ne de evli gibisin diye yorum yaptım. Bence manasız bir yorum olmuş. Üzetimde düşünmeye değmez. Ama mesajlarınızdan nasıl göründüğünüzü çok merak ettiğinizi hissettim. Yakın arkadaşlarınızla bunları konuşun bence.

Merhaba. Bugun isyerinde konu konuyu açtı ev alma falan. Evli bir erkek arkadaş siz ev aldınız mı dedi ailemle yaşıyorum dedim. Ben sizi es tayini hatirliyordum. Evli gibisin dedi. Ben ne demek o falan dedim agirbaslisin ben evli zannediyordum dedi. Birlikte çalıştığım bir üstüm yine evli bir erkek arkadaşta iki gün önce senden korkuyorum çekiniyorum dedi neden deyince bir açıklama yapmadı. Bana hanim der oda arkadaslarima ismiyle hitap eder.Bu arkadaslar art niyetli asla degiller onun icin soylemedim sadece cevreden nasil gorundugumle ilgili fikir olsun.Oda arkadaşlarımla yasitiz onlarda bekar kızlar ve beni sessiz ağır buluyorlar. Ben 33 yaşındayım ama hiç erkek arkadaşım olmadı,teklif edende yok. Tüm bunları birlestirince ne kadar sert duruyor olabilirimki diyorum.
Yaştan dolayı evli saniyor olabilirler.

Evli olunca noluyor ki? Ben de evliyim kahkahalarim işyerini çinlatir, her türlü muhabbet de döndürürüm evliyiz diye karakterimiz degismiyor. kişilere göre tavrımız da değişiyor
Degil mi ben de evlendikten sonra daha rahatım nedense. Eskinmesafelibyapim gitti daha cok gulerim muhabbete karisirim falan. Yaştan dolayı oyle ongormuslerdir sonra lafı cevirmişlerdir bence.

Merhaba. Bugun isyerinde konu konuyu açtı ev alma falan. Evli bir erkek arkadaş siz ev aldınız mı dedi ailemle yaşıyorum dedim. Ben sizi es tayini hatirliyordum. Evli gibisin dedi. Ben ne demek o falan dedim agirbaslisin ben evli zannediyordum dedi. Birlikte çalıştığım bir üstüm yine evli bir erkek arkadaşta iki gün önce senden korkuyorum çekiniyorum dedi neden deyince bir açıklama yapmadı. Bana hanim der oda arkadaslarima ismiyle hitap eder.Bu arkadaslar art niyetli asla degiller onun icin soylemedim sadece cevreden nasil gorundugumle ilgili fikir olsun.Oda arkadaşlarımla yasitiz onlarda bekar kızlar ve beni sessiz ağır buluyorlar. Ben 33 yaşındayım ama hiç erkek arkadaşım olmadı,teklif edende yok. Tüm bunları birlestirince ne kadar sert duruyor olabilirimki diyorum.
Cana yakın samimi davransanızda bu sefer cilveli derler :D Ben neşeli güler yüzlü biriyimdir gerçekten ama tabi ki yeni tanıştığım erkeklerle mesafeli oluyorum doğal olarak bana bile soğuk diyorlarsa artık şaşırmıyorum ön yargılara :) Elbette dışa görünen bir yapınız vardır ama insanlarda muhabbete tam girmeden aradan zaman geçmeden böyle yorumları nasıl yapabiliyor anlamıyorum. Birde kimiyle yıldızın uyuşmaz konuşmak istemezsin ya onlar artık seri katil ilan ediyorlar seni sırf mesafelisin diye :D

Hayırlısı kanka

İnsanlar evlenince giyim tarzlarından davranışlarına,sohbetlerinden saç modellerine kadar değişiyorlar,kendilerince daha “oturaklı” olunması gerektiğini düşünüyorlar bence. Siz de öyle görünüyor olabilirsiniz,kafaya takılacak bir şey değil
Ay ben evlenince açıldım sacildim 😅😅😅

Olabilir bazen oluyor böyle şeyler
Bana da mesela bir dükkana nikahta giyilecek bir elbise istiyorum, demiştim.
Kadın beni evlenecek sandı
Halbuki ben 6 senelik evliyim.
Cümleyi öyle anlaşılır şekilde kurduğundan o
Hanimefendinin durumuyla senin ki farkli

Benim işyerimin ne kadar dedikoducu olduğunu anladım haha🤣🤣 daha işe başlamadan medeni durumumuzu öğreniyorlar. Evliydim artık bekarım biliyorlar valla. Neyse duruştan evli bekar nasıl anlaşılır ki ben hiç anlamam. Yüzüğü varsa evli derim yoksa da ne evli ne bekar derim yani değişikmiş

Aynen öyle. Olmadığım biri gibi davranacak halim yok. Biri de mesela benden hoşlanıyormuş. “Neden baştan söylemedin” dediğimde “cesaret vermedin ki, ben kendi kendime ancak şimdi açılabildim işte” demişti.
üniversite bittikten 10 sene sonra "o kadar sert olmasaydın şimdi başka bir hatatımız olurdu" temalı mektup almaktan iyidir.

ki ben aslında konuşkan filanım ama okul zamanı artık ne kadar soğukmuşsam

üniversite bittikten 10 sene sonra "o kadar sert olmasaydın şimdi başka bir hatatımız olurdu" temalı mektup almaktan iyidir.

ki ben aslında konuşkan filanım ama okul zamanı artık ne kadar soğukmuşsam
Peki lise bitip üniversiteye başladığım yıl elemanın içip ben hep seni sevdim ama söyleyemedim diye araması… 10 yılı bulmaz ama bir üç yılı var 😂 on yıl da çokmuş yaa

Peki lise bitip üniversiteye başladığım yıl elemanın içip ben hep seni sevdim ama söyleyemedim diye araması… 10 yılı bulmaz ama bir üç yılı var 😂 on yıl da çokmuş yaa
kız lisesinde okuduğum için içip içip ben seni sevdim diye arayacak lise arkadaşı...abooov.

yalnız, ne arabesk hayatlar :KK70:

bir de benim bildiğim devlet dairelerinde bekar kadınları iyi bilirler @ konu sahibi...
yaşadığınız şeye şaşırdım açıkçası

Yaslilara gore hanim edepli oturmasini kalkmasini bilen agir basli kimselere evli gibisin denilir.
Genclere gore sessiz kendi halinde pek arkadas canlisi durmuyor bisey desek tersleyebilir anlamlinda anlasiliyor evli gibisin tabiri.

kız lisesinde okuduğum için içip içip ben seni sevdim diye arayacak lise arkadaşı...abooov.

yalnız, ne arabesk hayatlar :KK70:

bir de benim bildiğim devlet dairelerinde bekar kadınları iyi bilirler @ konu sahibi...
yaşadığınız şeye şaşırdım açıkçası
Karma lisede okusaydın sana da yapan olurdu büyük ihtimalle 😂

Yaslilara gore hanim edepli oturmasini kalkmasini bilen agir basli kimselere evli gibisin denilir.
Genclere gore sessiz kendi halinde pek arkadas canlisi durmuyor bisey desek tersleyebilir anlamlinda anlasiliyor evli gibisin tabiri.
Bunu bana diyen de 35 yaşında 2-3 yıllık evli😊

Mesafe candır ne güzel ya insanlar desdurla gelsinler yanınıza Bi çekinsinler çünkü samimiyetin sınırını bilmeyenler bazen can sıkıyor benim çizgilerin vardır çok da rahat ederim iş yerinde de isim ile konuşulmasına karşıyım

Back
X