• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim zaten bir sey yapma amacim yok. Ama o saygidan ve hayranliktan söyledigim sözleri flört olarak mi anladi sizce? Bana saygidan böyle konusuyor diye düsünmüs olamaz mi?
Ağzınızı gözünüzü biraz daha toparlarsanız bu soruları sormazsınız bundan sonra.

Benim zaten bir sey yapma amacim yok. Ama o saygidan ve hayranliktan söyledigim sözleri flört olarak mi anladi sizce? Bana saygidan böyle konusuyor diye düsünmüs olamaz mi?
Önce otur Türkçe çalış evladım, anadilinde yazamıyorsun.
Kelimeleri kökeninden bari anlamını çıkar. Yanılmaktan yanlış, yalın olmaktan yalnız

Neden? Söyleyin bende bileyim? Dediklerim yalnis anlasilir seyler mi? Yalnis mi anladi? Ben bunlari icimde yasamak istedigimi belirttim. Yaptigim bir sey yok
Yanlış anlamamış, gayet içinde olduğunuz durumu, ona olan ilginizi anlamış ve mesafeli duruyor aklı başında evli bir adam olarak. Olması gereken budur. Öncesinde sesi bilmem ne oluyor durumları da sizin hüsnü kuruttunuz muhtemelen. Siz başka evli adamlarla deneyin şansınızı, bu hakim beyden ekmek çıkmayacak gibi duruyor.

Evli bir adama " sizinle staj başka" gibi bir cümle kurulmaz. İkincisi de size buyulenerek bakmıyor canı çok sıkkın ve siz onun için farkliliksiniz . Mahkemeler zaten boğucu darlayici ve iç karartıcı siz de ona bir sevimlilik olmuşsunuz. Bir an önce stajinizi veya tayininizi artık her neyse başka daireye veya birime aldırın. Bir hukukcuysaniz toplumsal kaidelerin ve kanunların dışına çıkmanın maddi manevi bedelini zaten biliyorsunuz dur .

Sizce bu adam hislerini bastırdığı için mi bu kadar dikkatli? Yoksa baştan beri tamamen profesyonel bir yaklaşım mı sergiliyor ve sadece görsel olarak mi begeniyor? WhatsApp’tan yazması, o ufak bakışlar, sesi titreyerek konuşması… Bunlar bana bazı şeyleri düşündürüyor ama bir yandan da çok düzgün biri olduğu için kendisini frenlemeye çalıştığını hissediyorum.

Sizi beğendiğinden çok eminsiniz de hisleri var mı yoksa sadece görünüşünüzü mü beğeniyor diye mi kararsız kaldınız? Konu fake değilse izninizle gülüyorum shjkl

Şeyi hiç düşündünüz mü mesela, 50 yaşında kariyer sahibi adama hayranlık duyan ya da direkt kariyeri parası için kafalamaya çalışan çocuğu yaşındaki ilk stajyerin siz olmadığınızı?
O yaşa kadar sizin gibi kaç tane başını yakmaya meraklı toy stajyer görmüştür kim bilir.
Adam emekli olacak yaşa gelmiş neredeyse. Hangi birinizle uğraşsın?

Esim hâkim neyse ki 40 yaşında,50 yas görünce bir rahatlama geldi.
Aklima sey geldi bilir kişi lazim olduğunda dosyalarında bir kadin vardı esime babalar gününde mesaj atmıştı cok gıcık olmuştum. Sanki eşimin cok iyi baba olduğunu biliyorda( iyidir) en iyi baba vs yazmıştı.

Sizde yerinizde oturun saçmalamayi bırakın

Whatsappa ne kadar da anlam yüklemişsiniz. Kaç kişiyle mesajlaşmışlığım var sırf aynı gece nöbetçi olmuşuz diye. Bir kısmını yolda görsem tanımam bile. Hızlı bir iletişim şekli sadece.

Esim hâkim neyse ki 40 yaşında,50 yas görünce bir rahatlama geldi.
Aklima sey geldi bilir kişi lazim olduğunda dosyalarında bir kadin vardı esime babalar gününde mesaj atmıştı cok gıcık olmuştum. Sanki eşimin cok iyi baba olduğunu biliyorda( iyidir) en iyi baba vs yazmıştı.

Sizde yerinizde oturun saçmalamayi bırakın
Bu tiplerin yürüme tarzı fiks demek ki😂
Benim kocam düz bildiğin öğretmen, okuldaki bekar bir öğretmen arkadaşı da babalar gününü kutlamıştı mesajla 😂😂
Ne alaka demiştim ben de

Muhtemelen adamdan etkilenmişsiniz, bu insani bir şey ama gerisi için uğraşmayın lütfen.
1- adam evli (neden eşini üzsün 1 aylık stajyer için)
2- adamın bir namı var (neden adını tehlikeye atsın)

Ek olarak, adamın gayet mesafeli davrandığını düşünüyorum. Siz çok fazla anlam yüklemişsiniz.

Son düzenleme:
Bulunduğum ortamda tıpkı sizin gibi bir kız var. Evli şefine resmen kafayı takmış durumda. Adam en son tersledi bu cici kız da ağladı. 🥲
Siz şey mi sanıyorsunuz ben ilgimi belli edince bu evli erkeklerin hepsi üzerime atlayacak? Niyeti bozuk olanlar var ama hepsi de hemen karımı aldatayım derdinde değil. Hiçbir şey olmasa konumunu, saygınlığını düşünür de iş ortamında uzak durur bu tür saçmalıklardan. Bazen direkt tepki veremeyeceği için uzak durma anlamında garip davranabilir insanlar. Her şeyden kendinize malzeme çıkarmayın.

Şunları anlatırken utanır insan ya inşallah adam akli basinda dır da size uymaz niyetiniz söylediginiz hersey cok igrenc yok saf tarafı varmış da ağızindan atmis adama yurememis uçmus bunada saflık diyor yersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X