• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi üye vardı sanırım adliye fantezisi vardı. Hakim ve savcı eski sevgilimle aynı adliyede denk geldik ne olacak şimdi vs diyordu. Bence siz osunuz.

Değilseniz de bence adam gayet rahatsız hislerinizden. Aklınızı başınıza toplayın 50 yaşında evli adama mı kaldınız? Gençliğinizi yakmayın. Şurda bi tarafının kalkacağı bile 5 sene daha.

arkadaşlar konu gerçek değil, hakim mentorum olarak dedikten sonrasını okumadım zaten. kurgu baştan yanlış olmuş
Ay vallahi konu kurgu olmasa bile bu kız kafasında baya kurmuş, adamın gram ilgisi yok bakıştan milyon tane anlam çıkarmış ,🤣🤣🤣 adam belki de o an akşama ne yemek var veya cocugn okul taksidini falan düşünüyor akshfjgkgk 🤣🤣

Yani aylarca birinin tavırlarını böyle izleyen, kafasında smut romanlar yazan hafif kırık biri olduğunuzu düşünüyorum. Eki Görüntüle 3588714
Aynı şeyi hissettim, ucuz aşk romanı dili tam, Janet gözlerini kaçırdı Robert’ın sesi mesafeli ama bakışları yumuşaktı, jfjdb genç kadın istemsizce ürperdi.

Hayır ses titremesi ne ya 🤣🤣🤣 orda çok güldüm zaten, hep dizilrden böyle oluyor
Ay öyle demeyin. İşin içinde evli bir erkek varsa duygular şelale oluyor. Karşılıklı ağlanıyor, buraya açılan konuların klasiklerindendir o da. Ses de titrer yani, biz bilemeyiz onu. 🙃

Son düzenleme:
Ay öyle demeyin. İşin içinde evli bir erkek varsa duygular şelale oluyor. Karşılıklı ağlanıyor, buraya açılan konuların klasiklerindendir o da. Seste titrer yani, biz bilemeyiz onu. 🙃
Ay tövbe bilmeyelim de ama heralde kendilerini aklama çabası, ses titremeleri imkansız aşk naraları falan filan 🤣🤣🤣

Hayır ses titremesi ne ya 🤣🤣🤣 orda çok güldüm zaten, hep dizilrden böyle oluyor
ay ben ergenken facebook yükselişteydi orada hikaye sayfaları vardı çok fazla insan hikaye yazardı tanzimat dönemi gibi bölüm bölüm yayınlarlardı heyecanla beklenirdi. ben de photoshop öğreniyordum onlara afiş yapardım ahahaa yurt dışında ve türkiye'de arkadaşın dediği gibi smut yazılırdı, fanfic yazılırdı dizi karakterleriyle falan tumblr'da 😂 sonra wattpad çıktı mertlik bozuldu biz de büyüdük zaten 😂😂😂😂

Bastan cikarak ne yaptim söyler misin? Söylediklerim mi yalnis? Bunu bilmek istiyorum! Ben neden kendimi yakmak isteyim.
Birde ne yaptım diye utanmadan soruyorsun! Adama yürüyorsun diyecem ama koşuyorsunuz. 50 yaşındaki adam bile sizi normal görmemiş olacak ki araya mesafe koymaya çalışıyor.

Kafanda kuruyorsun belki de adamın hiç öyle düşüncesi yoktur sen anlamasını istorsun sanki ona olan ilginin

Bence kafanızda kuruyorsunuz. Adamın statüsü hoşunuza gitmiş. Ama azıcık aklı varsa çocuğu yaşındaki kızdan uzak durur.

Bi üye vardı sanırım adliye fantezisi vardı. Hakim ve savcı eski sevgilimle aynı adliyede denk geldik ne olacak şimdi vs diyordu. Bence siz osunuz.

Değilseniz de bence adam gayet rahatsız hislerinizden. Aklınızı başınıza toplayın 50 yaşında evli adama mı kaldınız? Gençliğinizi yakmayın. Şurda bi tarafının kalkacağı bile 5 sene daha.
O hakim savcı sevgilim var diyen üye aynı kişiden bahsediyorsak bir konusunda katip olmuştu hukuk okuyordu savcı sevgilisi vardı bir konusunda diş hekimi öğrencisiydi millet neyin kafasını yaşıyorsa bence dediğiniz gibi aynı üye olabilir

Uzun evliliği olan çiflerde bi yorgunluk oluyor,böyle ufak elektrik,heyecan hoşlarına bile gidebilir ama iş ciddiye binince evliliklerinden pek vazgeçmezler..Bence daha fazla birbirinizin kafasını karıştırmayın.çünkü bir karısı var... adam bekar bile olsa yaş farkı çok fazla ,şimdilik, güzel giyinme ,bakımla falan idare eder ama bi 10 yıl sonra fark çok belli eder,yanınızda çok yaşlı hissedersiniz..konumu falan etkilemiş sizi ama siz de aynı kariyere odaklanıp hakimliğe yükselirsin belki. Kendinize genç hakimlerden bulursunuz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X