Yoo ben de karsiyim. En son yine biriyle gorusurken evli oldugunu ogrendim ve cok uzgunum. Hemen bitirdim o an daha. Yani o kadar ahlaksiz, terbiyesiz koca var ki piyasada, kadinlarin da ruhu duymuyor ustelik. Su lafinizi sacma buldugum icin dislikeladim. "Insanlarin yillarca emek verdigi iliskilerden uzak durun". Ne munasebet?! Bekar kadin veya erkek her seyde ozgurdur. Madem yillarin emegi var ve onemli o zaman endiseye de gerek yok. Emege sahip cikacak kisi evli taraf. Buradaki mesafe koymus tamam. Ama kizin israrci yapisi insanlari rahatsiz etmis cunku aslinda tum evli kadinlar ya da cogu diyeyim aldatmanin kocalarinin aklinin bi kosesinde oldugunu biliyor. Ama nedense sucu hep bekar, kimseye karsi (bu ilgilendikleri kisilerin karilarini da kapsiyor) bir sorumlulugu olmayan kadinlarda ariyorlar. Nedir bu evlilerin bu tavri anlayamiyorum. Bi yandan da iste anliyorum. Mesela gorustugum kisinin esini bir gorseniz ne mutluluk pozlari atmis. Ama ahlaksiz kocasi beni kandirmaya calismakla mesguldu bos zamanlarinda..