Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi ve turevleri size sesleniyorum evli erkeklerle fingirdemek onlardan umut beklemek iğrenç bir kevaseliktir.butun yedigim yemegi parmagimi bogazima sokup suratınıza kusuyorum inan bunu yapardim.pislik kevaşeler
Bunlar bir de vayyyy beni tercih etti sanıyorlar yaulan metressin metres. Ötesi var mı?

Konu sahibi ve turevleri size sesleniyorum evli erkeklerle fingirdemek onlardan umut beklemek iğrenç bir kevaseliktir.butun yedigim yemegi parmagimi bogazima sokup suratınıza kusuyorum inan bunu yapardim.pislik kevaşeler
Metres olan kadınlara bunu yapın amenna.

Ama erkeklere de yapın. Masum kocişlere de kusup boşayın bi zahmet

Burda saf olan siz değilsiniz resmen adama sarkıntılık etmişsiniz. Mazoşist gibi bütün detaylara girmişsiniz.

Psikolog desteği almalısınız.

Bana niye beğenmedim atıldı ki?
Uzuldum size ondan. Yazdiklariniz komik degil ama o emojileri falan atmaniz her seyi anlatiyor maalesef. Guvenmediginiz veya sizi somut sekilde aldatan birinden bosanin bence karsi taraflara ic dunyanizda pasif agresif yukleneceginize.

Uzuldum size ondan. Yazdiklariniz komik degil ama o emojileri falan atmaniz her seyi anlatiyor maalesef. Guvenmediginiz veya sizi somut sekilde aldatan birinden bosanin bence karsi taraflara ic dunyanizda pasif agresif yukleneceginize.
Bana mı üzüldünüz? Yorumlarımdan bunu nasıl çıkardınız onu da anlamadım ya neyse. Ben gerekeni yaparım bu durumda . Bu konuda hiççççç merak etmeyin. Bakın gene emoji koyuyorum. Seviyorum emojileri

Ayyy eski yazdıklarınıza bakınca durumu anladım bennnnnartık size tek kelime cevap vermeyeceğim

Siz bu üye için neden millete beğenmedim atıyorsunuz?

Yoksa siz de mi üyeyle aynı şeyleri yapıyorsunuz?

Siz bu üye için neden millete beğenmedim atıyorsunuz?

Yoksa siz de mi üyeyle aynı şeyleri yapıyorsunuz?
Dediğine göre kendisinin de bir ilişkisi varmis adam evli çıkmış. Kendine yakıştırmadigi için bitirmiş. Bekar insan suçlu olmazmış. Ona neymis karısından çocuğundan. Pesinde koşabilirmis.
Kendine yakıştırmadigi metreslik mevkiine, buna heves etmeye saygı duymamizi, hoşgörü gostermemizi falan bekliyor heralde.
Ya da bu kadar içselleştirdigine göre konuyu, bekar kadın istediğini yapar diye savunduğuna göre kendinden verdiği örnek %100 doğru değil gibi.

Tahmin etmiştim de bu kadarını beklemiyordum.

Millete tepki vereceğine yorumları okuyup ders alsın.

Tamam evli taraf suçludur, sorumluluğu olan odur. Peki bekar olan için ahlaki değerler yok mu?

Bir gün aynı şeyler başına gelse ne düşünür bu kadar rahat olabilir mi acaba?

İki taraf da suçludur aldatılan eş hariç. Aldatılmayı da metresliği de normalleştirmeyelim. Böyle böyle toplumun yapısı bozuluyor.

bu yorumu içimde tutmuştum madem konu ona gelmiş banlanan üye gelince okusun diye yazıyorum
aldatan eş/sevgili kadar, birinin aldatılmasına bile bile sebep olan bekar kadın/erkek de suçludur.
onların ilişkisi zaten banane dersen de kendini kandırırsın. bu sadece ruhsal dünyadan ne kadar kopuk olduğunu gösterir.
sen başka bir kadına zarar veriyorsun - o bilse de, bilmese de.
o bilmeyince bir şey değişmiyor, sen başka bir kadına (insana) zarar veriyorsun. bu senin ruhuna hiç zarar vermez mi sanıyorsun?
yalan söyleyen, aldatan insanlar karşıya zarar verdiğini sanırlar ama kendilerine zarar verirler aslında.
her şey seninle ilgilidir, karşı tarafla hiç ilgisi yok - o bir aracı sadece. istersen uzun uzun konuşuruz ruhsal eğitimi. istediğini düşünmekte özgürsün ama gerçek bu aslında. savunma mekanizmanı bıraksan sen de görürsün eminim.

Ay ne bayik bi hikaye. Sizin normal olmadiginizi anlamis uzak duruyor. Ilgisi falan yok size, sapik gibi her hareketini mikroskop altinda incelemeyin.

Neredeyse ben nefes alıyorum hakim de nefes aldı kesin beni seviyora bağlacaksınız sandım.
Adamın size karşı ilgisi varmı bilemem ama siz ilgi duyduğunuz için bazı şeyleri aşırı abartıyorsunuz kafanızda.

Adam beğenmiş olabilir sizi bu normal. 50 yaşında kılları ağarmış bir adamın gencecik bir kızı beğenmesi neden anormal olsun. Bu illa size bir duygu beslediği anlamına gelmiyor. Birazda sizin ilginizi farkettiğinden gergin davranıyor bence. En azından flört etmiyor işyerlerinde böyle şeyler hoş karşılanmaz. Sizin bir aksiyon almanızdan korktuğu içinde mesafesini korumaya çalışıyor. Haydi böyle olmasa bile napcaksınız adam karısından boşancak 50 yaşındaki adamla mı evlenceksiniz sanki. Sizinki de basit bir k sadece. Geçer yakında merak etmeyin

C ceycey0406 ulasimiz M minuit absurdizm merhaba hanimlar, absurdizm hic mi utanmiyorsunuz su cumlelerinizden. Nasil bir hadsizliktir bu?! Burasi sanal ortam diye istedigimiz iftiravari cirkinligi yapabiliyor muyuz yani?! Okudugunu anlamayan, anlayip da carpitan, hic okumayip yorumlara bakip mesaj yazan sizler benim hakkimda bu sekilde konusma hakkini nereden aliyorsunuz? Siz benim adeta namusuma laf soylemissiniz. Nasil bir ciglik bu ya?! Diyelim ki dusuncelerinizde haklisiniz yine konusamazsiniz insanlar hakkinda ileri geri. Bana yazdiginiz bu cirkin laflar insallah ayaginiza dolanir sizden cikar bir sekilde! Benim bu konudan alacagim bir ders yok!! Ornegim yuzde 100 dogru degilmis!!! Iftiraci! Son olarak hanimlar, tebrikler.. hic tanimadiginiz birinden kul hakki yuklendiniz! Mune isttersen yine banlayabilirsin mune ama kimse benim hakkimda cirkin imalarda bulunamaz, kimseye ahlakimi sorgulatmam ben ne gercek dunyada ne sanalda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…