Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bir şeymiş gibi bunu savunmanız yok mu bir de. Üstelik bu yazım yanlışlarıyla. Akşam bu adamın başkasının koynuna gireceğini bile bile nasıl mideniz alıyor da hisleniyorsunuz akıl alır gibi değil. İğrenç bir zamandayız gerçekten. Evli olmasının siz ve sizin gibiler için hiçbir önemi yok.
Konu gerçek ya da değil ama günümüzde birçok örneği var.

Bir hâkim eşi olarak şöyle soyleyim ki . Benim eşim ve heyeti de çok samimi ve Güleryüzluler meslektaslarimdan heyet ile ilgili bazen ilgi duyduklarini isitiyorum. Fazla anlam yuklemissiniz diye düşünüyorum. 50 yaşındaki bir insan yaşını gösterir canım. İnan ki yanlış yoldasin. Sadece hayranlık duyduğunu düşünüyorum. Başka insanlarla görüştüğünde senin dengnle ne demek istediğimi anlayacaksın. Bu adam size ilgi duysa ne olacak mesela. Aileniz bunu kabul edecek mi ? Siz 35 yaşındayken o 60 yaşında olacak ve bu gerçekten çok ciddi yaş farkı. Size tavsiyem sadece bir hukukçu olarak size arkadaş gozuyle tavsiyem yanında biriyle mesajlasir gibi yapıp gülümseyin çokça telefona bakın. Biriyle florlestiginizi düşündüğünde sorular sorun . Eşinizle nasıl tanistiniz bana tavsiyeleriniz olur mu gibi. Biriyle görüştüğunuzu ima edin. Tavrından anlarsınız babacan bir tavır mi yoksa ilgi mi . İlgili olduğunu anlarsınız kaçın çünkü gerçekten bu iş çok çirkin bir iş.

Zaten yeterince yorum gelmiş o yüzden ben çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Hem gunahinizi almak istemem.. ama 27 yaşında hakim adayısınız ve bu yüzden de zeki bir insan olduğunuzu varsayiyorum ve buna rağmen hoşlanma ile aşık olma arasındaki farkı bilmiyorsunuz. Nasıl hala ısrarla aşık oldum aşık oldum diyorsunuz ben bunu anlamıyorum. Oyle bile olsaydi asla ve asla duygularınızı belli etmemeniz gerekir.

Siz bize acaba adam ona karşı olan hislerimi anlamış mıdır diye soruyorsanız eğer neden neredeyse en ince detayına kadar adamın nasıl heyecanlandığını, ne zaman nasıl davrandığınıda anlattiniz, burdaki amacı sorguluyoruz yani hiçbirimiz salak değiliz değil mi, az çok bir şeyden şüpheleniyoruz. Evet oda hoslaniyor falanmi demeliydik. Helal olsun adama hiçbir şekilde adım atmamış. Belkide zaten hepsi sizin varsayimlariniz.
Ben bir tek şunu söylüyorum yarın sizde evlenirsiniz ve esiniz boyle bir sey yasar, sizinde başınıza gelebilir, bence tehlikeli sularda yüzmeyin. Ki adamcagizin belki hic sizi begendigi bile yok.

Güzelsindir beğenmistir bakmıştır sonucta oda bi insan oda bi erkek. Ama senden etkilendiğini yada sana his beslediğini düşünmüyorum. Hatta senin hislerini hissetmiş olacak ki set koymus direk. Bence sende profesyonel ol isine bak evli adama bu gözle bakmayı bırak erkek mi kalmadı

İlk paragrafa istinaden yazıyorum
Bir şeyi kınayarak" nasıl ama ya" diye sorarsanız Allah "işte böyle" deyip yaşatarak öğretiyor yapmayın

bence adamın normal tavırlarına bir anlam yüklemek için çok zorlamışsınız. ve yüne bence adam sizin ilginizden haberdar ve rahatsız.

ve yine bence bu bir hikayeeğğğ

Bu ne w
Bu ne wattpad hikayesi mi?

Asıl olay sanki onda olan karısında yok. Bunlarınki altından adam sevmiş evlenmiş yıllarını vermiş senin o kadından ne artın varda seni seçecek ya ? Basit kalitesiz insanlar

Evli adam sizden rahatsız olup, e-mail vurgusu yapıyor ama sizin öyle bir hayal dünyanız var ki yazıp çizip oynuyorsunuz. Bu kadar bencil olmayın, ortada eylem olmasa bile niyetiniz kötü. Size bir adım geldi diyelim sizin 2 adım geri gitmeniz gerekli. Bu aşk veya sevgi değil. Çünkü bu duygular karşılıklı yaşanmadıktan sonra bir anlamı yok. Kendinize gelin ve uzaklaşın.

İyi yedin empati kur ya senin eşine aynısını yapsalar böyle rahat anlatırmıydın acaba

Asıl olay sanki onda olan karısında yok. Bunlarınki altından adam sevmiş evlenmiş yıllarını vermiş senin o kadından ne artın varda seni seçecek ya ? Basit kalitesiz insanlar
Kadın adamın gençliğini yaşamış , yakışıklılığını yaşamış eşi olarak. Bu üyeye de ağarmış kılları , eskimiş organları , andrapoza girmişlikleri kalacak haberi yok

Adı üstünde adam evli? Karısını aldatabilirdi evet aldatmamayı tercih etmiş bu da kendi karakteri adamın dibi adam diyorum . Ama Siz neyin peşindesiniz? Karakteriniz leş git duş al desem fayda etmez.
Adamı rahat bırakın tercihi yapmış zaten sizinle mesafe koyarak anlamadığını mı sandın gerçekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…