Evli hâkime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dizi anlatıyor sanki. Romantik romantik yazmış bir de tatlı hanım. Verdiği cevaplar da ayrı romantik. Nasıl tatlı tatlı yazıyor ama normalmiş gibi davranalım diye hahahajajajaja Ayyyynısını yaşaman dileğiyle.

Son düzenleme:
cok igrencsin ahlaksizsin!
Adamin evli oldugunu bile bile basta cikarmaya ugrasiyosun.
Umarim bu ucuz hallerinin farkindadir gerci statü bakimindan biyle cahilce kadinlarin tavirlarina eminim asinadir

Burda ayriliyoruz sanirim. Kizin sorumlulugu ancak bilmedigi surece yoktur. Bildigi noktadan itibaren sorumlulugu bal gibi var. Hangi acidan masum oluyor bu kiz? Adamin gozunun icine bakiyor en ufak bi ilgi kirintisi var mi yok sesi titremis de bilmemneymis de. O zaman ne guzel dunya. toplum icinde sorumlulugumuz her konuda sadece kendimize olsun karsimizdakinin bulundugu durum bizim sorumlulugumuzu etkilemeyecekse yazili olmayan etik kurallar ne icin var? Kadin ya da erkek fark etmez. Karsindaki evliyse bile bile yuruyosa yiyecegi laflari ya da yaftalari da kabullenecek insan.

Neden? Söyleyin bende bileyim? Dediklerim yalnis anlasilir seyler mi? Yalnis mi anladi? Ben bunlari icimde yasamak istedigimi belirttim. Yaptigim bir sey yok
diğer yorumları okumadım ama gerçekten imla hatalarından gözlerim kanadı. evli erkeklerle beraber olmayı düşünmek yerine biraz kitap okumayı deneyebilirsiniz. ha bence troll başlık gerçi ama belirtmeden geçemedim.

Bekar kadın veya erkek her şeyde özgürdüre kadar okudum.

Adamın hareketlerinden zorla kendinize birşeyler cikarmaya çalışıyorsunuz. Adam gayet mesafeli davranmis. Sizin yaklasimlarinizi anlayıp nasıl uzak tutabilirim diye endişe ediyordur. Aşk, ilgi değil hayranlık bu. Ve adam evvvvvvvli evvvvvvvvliii, eşi var yani onun. Eş seçmiş kendine yani, elenmiş. Gitmiş bitmiş. Bekar degiiiilll.

27 yaşında baban yaşında adamla ne işin var yahu adam 50 yaşında yanine bu evli adam meraki bazi kadinlarda da anlamıyorum.Bence sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun adamın birşey yapacağı olsa çoktan yapardi geri çekmiş hep kendini.

Pişman olacaksanız niye konu açıyorsunuz ya hemende koşa koşa üyelik iptali yapıyorsunuz.Evli hakime aşık olacak kadar lafta 'cesaretli' diyelim hadi.. ama açtiginiz konun arkasında duramayacak kadarda korkaksınız.

Aklıma başka bir üyenin açtığı konu geldi. Çocuğunun kresindeki sürekli yürüyen (gerçek manada yürüyen ) ve bakışlarıyla ilişki yaşadıklarına inanan üye
Kurup kurup inanıyorsunuz ya

Aska hep saygi duydum. Ama sizinki ask degil sizin ki ne biliyor musunuz , koca bir YALNIZLIK.. siz hakim olacaksiniz belki ama cok acinasi bir haldesiniz. Oysaki degerlendirebilec3giniz oyle imkanlara sahpsiniz ki..Ben sizi anlamaya çalışıyorum. Sanırım siz kişisel gelişimini tamamlayamamis baskıcı bir ailede büyüdünüz. Babaniz da hakimse, sizi çok kontrol etmiştir davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekir eğer babaniz hakimse, rütbeli bir subaysa. Bu işler böyledir.
Siz de yaşlı, nazik bir adamı yanlış anlamışsınız. Duygusal bir boşluk yaşıyorsunuz. Bunu ask sanıyorsunuz ,ama degil. Allah aşkına adam size aşık olsa mesela, bir düşünün geleceğiniz var mi? Kendi kariyerinizi yaktığınız gibi adamı da yakarsınız.
Adliyede boule şeyler çok dönüyor. Gercekyen üzücü. Adaleti ,hukuk güvenliğimizi emanet ettiğimiz insanların böyle şeyler pesinde olmasi ne kötü.
Konu en sonunda LİYAKAT e varıyor. Gercekten liyakat olsaydı, bir hakim adayı bu konuyu açmazdi, cunku başka şeylerle meşgul olur,bqska dertleri olurdu. Olgun bulmadım sizi.
Sizin icin bunca emek veren ailenizi düşünün. Yerinizi değiştirme şansınız varsa değiştirin. Dua edin. Inanin unutacaksınız.

Karısını boşayıp seni almaz ayrıca öyle olsa bile 37 yaşında olduğunda 60 yaşında adamla ne yapıçan be taş gibi adamlar varken hayali bile ööö biraz aklını başına al mantıklı ol bence seninkiside aşk değil dürtü

(Bkz.Platoniğin umut veren sıradan davranışları)

Adam gayet resmi işini yapıyor, sen kendi kendine moda girmişsin.

Evli adam , evliyken size aşık oluyorsa, sizinle birlikteyken de emin olun başkasına aşık olur. Aldatmak ,aldatmaktir tek seferlik bir şey değildir, karakterdir. Bir kez aldatan bir daha aldatır. Tabi ki doğru yapmışsınız, adamı tersleyerek ve bırakarak. Ben de bu tarz durumlarda sadece diğer kadına suc yüklenmesini doğru bulmuyorum . Sadakat sözü veren eslerdir . Ama evli bir insanla olmayı düşünebilen biri, bir gün yarıyolda bırakılacağını kendisinin de aldatılacagini aklının bir köşesine yazsin.evli bri erkege aşık olmak kendi basina ahlaksızlık değil, aşk başka birsey yargılanacak bir duygu değil,ama aşık olup sevgili olmak ahlaksızlık. Herkes evli birine birssyler hissedebilir. Kimse büyük konuşmamalı.
Ama önemli olan o andan sonrası. Adım atmamak, kafadan silip atmak, karsi taraftan ilgi görürse reddetmek... doğru olan budur. Bu ftum dünyada böyle.. Yani evli birinin hatta birbirine evlilik sözü veren iki insanın arasına girmek ahlaksızlık.. üçüncü kişi, norvecte bile hoş karşılanmaz..

Kınayarak yazmıyorum bu eleştiriyi ama siz henüz ergenlik hislerindesiniz. Bu anlattıklarınz çok yanlış. Lütfen Lütfen evli insanlardan uzak durun bakmayın bile kontrol etmeyin. Sizin yüzünüzden bir yuva yıkılsın ister misiniz. Sizden oldukça büyük birisi. Yasitlariniz içinden sizi seven çok iyi insan olacaktır elbet yeter ki kalbinizi niyetinizi iyi tutun.. tez zamanda hatanizdan dönün. Kesinlikle kimseye anlatmayın. Kendi kendinizeyken dahi aklınıza geldikçe başka işlerle uğraşın. Ve eminim ki her şeyi çok ama çok yanlış yorumluyorsunuz. Asla öyle düşüncesi hissi yoktur o insanın. Kendinizi küçültmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…