evli hanımlar babanız size sürekli baski seklinde akıl veriyomu

bi insan nasıl doğalgaz faturasını yenilenin içilenin hesabını yapabilir ki? hele bunu yaptığın kişi senin evladın. kusura bakmayın ama durumunuz üzücü gerçekten.
işte düsünün icin dolu ama aman etraf duymasın aman esim anlamasın hep icime atıyorum

Canım sende evde kalmaya çalış bende eşim gelmeyince korkuyorum ama bende var iki çocuk yarın seninde olur çocuk ozaman hiç istemmezsin sen mesafeni iyi tut.Birikiminde size yeterse duymazdan gel hani derler ya nede olsa babadır kötülüğünü istemez.

Sizi büyüten, bu yaşlara getiren bir aileniz babanız anneniz var. 6 yıllık evli olmanıza rağmen annenize gittiğinizde akşamdan kahvaltı menüsünü vermeniz, annenize yardım etmemenizi ayrıca kınadım. O emek veren babanıza karşı da yüzüne tüküreyim lafını nasıl ediveriyorsunuz. Şaşmamak elde değil. Babanızın söylemesine gerek olmadan sen bence o yüz lirayı babana vermeliydi , teklif etmeliydin. Kayınpederinle babanı kıyaslamanda çok saçma. Baban evlendikten sonra maddi destek vermemiş olabilir ama sizi bu yaşa kadar getirmiş etmiş. Bir de kaçarak zaten siz ailenizi arkanıza almamışsınız ki. Şimdi ailemin arkamda gözükmesi önemli diyip duruyorsunuz. Geç kalmışsınız

7 sene önceden bahdesiyoruz evi 0 dösedi ama 2 mizde toyuz esimle ben zaten ne fatura ödemisim ne hesap kıtap biliyrum esim zaten 10 sene bekar hayatı yasamız evi otel gibi kullanmıs dısarda yemis icmis oda bilmiyo ilk sene baya bocaladık o zamanlar yardım etti bu arada yaza kredi ve tv borcu bitiyo o bittigi zaman alıcak arabayı

allah bi evlat verse kimseye muhtac kalmıcam onunla evde yanlız kalablcem bari evde bi ses sonucta

konu sahibi annen babanı çekmeye razıysa sana karışmak düşmez.

ve eski konundan da biliyorum ailen yine çok iyi bence.

Birikim mi o zaman babanız size altın al kenara koy demiş de benim bu kadar giderim var hala bana altın yap koy diyor diyen de siz değil miydiniz? vay be ne 1.500 maaşmış maşallah kredi 350, tv 350, 1.000 tl dışarı veriyoruz dediniz konunuzda ediyor zaten 1.700. Madem para koyuyorsunuz kenarınıza faturaya yardım et dediğinde neden harcamalarımızı saydınız konunuzda. Bir de herşeyi dışarıdan söylerken yani. Eh o kadar birikiminiz varsa babanızdan da bir zahmet beklentiniz olmasın harçlık vermiyor diye. Konu açarken harcamaları sayan sizsiniz.

eee babam vermiyo canım ona göre damat statüsünde degilmis memur maaslı degilms vs hani kacmasam zaten evlenemezdim ki ben kacma düsüncesi bile bana sacma gelirdi annem babama kacmıs babam 2 kere kacırmıs hatta )) ona kızardım niıye kactın diye abım vardı onumde onu evlendırmeden benı vermezlerdı dıye kactı bendesyse esım babamın sitedıgı turden üni mezunu bi damat degil diye cıkarken cok aracı yolladık babama hanı bunlar bırırını cok ıstıyo dıye 3 sene ebkeledım ben hanı oyle ay suna kızdım kactım buna kızdım yaptım degıl babam esımın ıs yerını bastı telefn ettı hatta soylemıyo ama cıkarken bı ıste calısıyodu esım ordan bıle babam cıkarttı onu kesın yanı hanı banam benı vermezdı sımdı dedımya aynı durum kardesım ıcın gecerlı ogretmen dıye o ögretmenle evlenmek zorundaymıs kardesımında cıktıgı müzede calısıyo ama yok annem cıtlatmıs evden cıkarım bu evı terkederım söyle ona ayrılsın ben oyle damat ıstemıyroum demıss

hep para biriktireymisim her ay 2 tane tam lira yapaymısım ya ben zaten 1700 2000 maas geliyo 1000 tl dısarı ödüyroumz 350 kredi 350 esim yeni tv aldı o 300 de faturalar kalanda istedigimiz gibi yeyip ıcıyoruz

Bunu yazan sizsiniz hanımefendi laf deyince ce birikim yapıyorum ben güne giriyorum da bilezik yapıyorum da filan hesap ortada zaten. Kalanıyla istediğimiz gibi yiyip içiyoruz diyen sizsiniz, ya yarın ölürsen tabii ki yiyeceğim diyen sizsiniz. Yarınını düşünmeyen ama babana laf edip evinde şusu busu var bana harçlık bile vermiyor diyen, kendin yiyip içerken faturamı kp ödüyor ödemeli diyen sizsiniz. Ne ara birikim yapıyorsunuz acaba. 2000 maaş geliyor giderler belli daha bir de araba alıcaz diyorsunuz o zaman kimseden beklentiniz olmasın.

evlat isterse kanun kadar zengin olsun hep babasının himayesinde kolları arasında olmak ister canım mesela bi baba bunu dermi gecen bilezik yaptım bana dedigi insanllah tez zamanda bozarsın nedne kızıının kalbini kırıyosun ohh ne güzelkızım böyle yap deseneye bi babaya yakısırmı tez zamanda bozarsın demek

kızlar 3 ayda bi esim ikramiye gibi bi parası var ordan biriktiyorum siz su maasa cok takılmayın yani tam dekontu yazcak halim yok size 1000tl dısarı 1000tl de bize ben ordan bırıktırıyorm bide ikramıyeyide koyuyorm yapıyorum bilezik

sizede iyiki dedik yani 7 sene önce kayınpeder 3 fatura ödedi o kızlar 7 senedir ben ödiyorum faturalrımı

Ben konu sahibinin de konularının da gerçekliğine inanmıyorum artık,inanasım gelmiyor.
Yahu kahvaltıyı dışarıdan söylemeye ses etmeyen Türk erkeği var mıdır ? Bence yok.
Yok birikim yaptım,yok bilezik yaptım,gün yaptım vs.vs...
Babandan da beklediğin parayı alamadığın için öfkelisin,maddi yönden destek olmadığı için öfkelisin.Yoksa baba sevgisi,saygısı hikaye...

eski konum derken ben zaten yeni üyeykim ya baskasıyla karıstırmayasın

yok eski konun karıştırmıyorum.ilk konun yani.hani şu yeme içmeyle ilgili olan.anneni arayıp kahvaltı siparişleri veren üye sensin,mutlaka kahvaltıda şu olmalı bu olmalı diyen.

yani senin o hallerine ailen çok anlayışlı bence.

Canım olur inş bebeğin yanına arkadaş yoldaş bende kızıma oğluma sarılıp uyuyorum Allah yardımcın olsun

kızlar sabah kahvaltısı diye aklınıza neden klasık kahvaltı geliyo zaten haftada 2 yada3 gun alıyorum sabah 12 de kalktıgım ıcın canım ne isterse yanı köfte iskender hamburgr vs o konuda kendıme kızıyorum hanı bagzen haftada 2 gune düsürüyroum yani bide sabah sparis verdiysem aksam veremem o kadarda degil yani zaten esim 1 hafta sabatcı bi hafta gececi oldugu icin gececiyken zaten yemek yok aksam 6 gibi esim cıkıyo eger o gece evdeysen birlkte 3 gibi uyanıyrouz kahvaltı falan 1 hafta öyle geciyo sabahtcıykende pazartesi güzel bi yemek salı mutlaka balık carsambadan sonra bakıyrouz cünkü esim lle haftada 2 gun mesai kalır o iste yiyo bende ya evde biseyler yada sparis vs

ü
bu cümlen aynen dogru
Babandan da beklediğin parayı alamadığın için öfkelisin,maddi yönden destek olmadığı için öfkelisin
cünkü esimin ailesine ve esime karsı alcak konumda kalıyorum kı paramız oldugu halde durumumuz olmasa derim babamın parası yoka arkadasım sizene

e bi zahmet sabah sipariş verdiysen akşam verme..

sorun en biliyo musun kocan milyarlar kazansa maddi durumun süper olsa tamam gerçi sağlık açıısndan yine de saçma ama sonuçta bize ne.ancak kocanın kazandığ para belli babandan maddi beklentilerin belli hala dışarıdan yemeye devam ediyosun.işte bu garibimize gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…