- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
sevgili kaynatan dediğin kişi eşini babası olsa gerek pek bir tatlanmış Allah nazardan saklasın da; baban sana karşı haşin ama senin de ona karşı sevgi dolu olmadığın kesin.dün babamlarda kaldım esim gececi diye bi gün kalıp 1 gün kalmıyorum dedem geldi gecen köyden 15 gun kaldı o oda yandı 350 gelmis dogalgaz babam bana diye bidaha gelmek yook gelende soguk odada yatar dedim aynısını dedeme söyleyebilirmisin o benım babam diyo ee ben kımım komsu cocugumu zaten yemeyımı ya yiyıp gelıyorum yada sparıs alıyorum dır dır olmasın diye benden dogalgaz parası istiyo maasın 2000 i gecik yani dedim arkadaslarıın babası 1500 tl alıp cebıne harclık koyuyolar ya mutfak masrafını alısveris yapıp sankı emri vaki yapmıs gibi getiriyolar kızlarının evlerne yada bi sekılde 50 lira 100 lira veriyolar hani ben parada dedigim zaten istedigimi alıyorum ama esime karsı cok suclu durumdayım esim bilmiyo tabi ögrense rezil oluyorum
millete imreniyorum ya babam esimi istemiyo bu yüzden aptal sacması cünleler kuruyo hep para biriktireymisim her ay 2 tane tam lira yapaymısım ya ben zaten 1700 2000 maas geliyo 1000 tl dısarı ödüyroumz 350 kredi 350 esim yeni tv aldı o 300 de faturalar kalanda istedigimiz gibi yeyip ıcıyoruz hanı akıl vermek var ama adama derler sen kızına ne yaptın adam esimi istemiyo diye daha evimde bi cay bardagı yok kaynatam 60 binlik ev dösedi offff icin sıkıldı valla
kızlar allah askına hani babamın durumu olmasa tamam maası yüklü bankada yüklü bi hesap evi arabasu vs herseyı var 2 kızı sadece zaten yemek ne masrafım olcak ta ben ona yardım etcem cevremde bizden daha düsük maas alıp kızını neler yapan aikeler var yeterki aman ii gecinsinler deyıp bi yardım ettiklier yok
Ailemin durumu çok iyi olduğu ünide çalışmaya başladım. Maaşımın 1kuruşunu harcamadım hep babam verdi harçlığımı kredi Kartımı annem ödedi.
1,5 yıllık evliyim maaşımda iyi ama bütün mutfak alışverişimi annem karşılar, kredi Kartımı hala öderler cebimede para koyarlar.
Sizin duruma çok şaşırdım ve üzüldüm üvey evlat mısınız?
yanlış anlamayın ancak bende sizin durumunuza çok şaşırdım.evlisiniz maaşınız var ama mutfağı kartlarınızı aileniz öder cebizine para koyar,peki siz bu durumdan hiç mi rahatsız olmazsınız? gerçekten ben olsam istemem koskaoca insanım kendi harcamalarımın sorumluluğunu anneme bile yüklemek istemem çok rahatsız olurum.
ben de öz evladım ama babam bazen çocuklarımın sevdiği şeyleri alır o zaman bile ne gerek var baba derim.kendilerine harcasınlar isterim.
Ben artık evliyim dediğimde "evli olman senin kızımız olmanı değiştirmiyo " cevabını aldım defalarca.
Kendilerine zaten harcıyolar. Bana harcarken kendilerinden kısmıyolar yani.
Bi Abi'm var bekar o bile sürekli tembihler ne beğeniyosan ne istiyosan alıcaksın diye.
sizinki de fazla abartı evinin mutfak masrafını da aileye ödetmekAilemin durumu çok iyi olduğu ünide çalışmaya başladım. Maaşımın 1kuruşunu harcamadım hep babam verdi harçlığımı kredi Kartımı annem ödedi.
1,5 yıllık evliyim maaşımda iyi ama bütün mutfak alışverişimi annem karşılar, kredi Kartımı hala öderler cebimede para koyarlar.
Sizin duruma çok şaşırdım ve üzüldüm üvey evlat mısınız?
kızları olmanızla harcamalarını üstlenmeleri konusunu bağdaştıramadığım için yorum yapamıyorum.
bana gerçekten bu kadarı doğru gelmiyor.nasıl ki konu sahibinin babasının tavrı doğru değilse bu da ipin diğer ucu gibi.ikisi de aşırı davranış biçimleri.
ne sans var sende biz bırak bisey istemiyo baska seyden bile konusulda bizede sen evlisin artık diyo evliysem senin cocugun degikmiyim ben 2 kızı yani öyle 10 kardeste degilizBen artık evliyim dediğimde "evli olman senin kızımız olmanı değiştirmiyo " cevabını aldım defalarca.
Kendilerine zaten harcıyolar. Bana harcarken kendilerinden kısmıyolar yani.
Bi Abi'm var bekar o bile sürekli tembihler ne beğeniyosan ne istiyosan alıcaksın diye.
kalmıyo canım ya oda bi uyuz evim 7 kat diye yüksekmis gelemezmis ki ben mesela o geldimi ne severse o demeden alırım yeterki rahat dursun diyeKız kardeşiniz sizde kalamaz mı
Hem kız kıza sohbet edersiniz, hem de birlikte kalırsınız
Ailene masraf olmamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?