- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
Ayetel kürsi ,felak ve nas oku yaklaşamazlarcanım evde kalıyorumda kendimi güvende hissetmiyroum 3 sene önce 3 harflı olayı oldu o yüzden evd ebekliyroum esimi ama uyamam sabah kadar bekliyroum
Eşiniz beklenti içindemi acaba size laf ediyormu ki böyle üzülüyorsunız
Baba sonuçta sende özenirsin diğer evlat baba ilişkilerine.Benim kuzenimede babası böyle davranıyor,kuzenim de bize özenirdi keşke babam böyle davransa diye.Ayrıca kaçmış olabilirsin sevdin vermediler kaçtın!Bu babanı haklı çıkarmıyor baban sizden çok çevreyi düşünütor.Görün beni yaniyaaa yoksa kim sıcacık evini bıkarkide cıkarr
canım evde kalıyorumda kendimi güvende hissetmiyroum 3 sene önce 3 harflı olayı oldu o yüzden evd ebekliyroum esimi ama uyamam sabah kadar bekliyroum
allahın hikmeti iste o sayede ben felak ve nas duasını ezberledim allahıma cok sükür bi evlendım olsa evde yanlız kalırsın bı ses bı nefes olurr7
Ayetel kürsi ,felak ve nas oku yaklaşamazlar
Noldu ki?
ben demedim zaten annem dedi onu versin diyeayşe baban şunu diyo;eğer o adamı seçmesydin gelip soğuk odalarda yatmak zorunda kalmazdın, ben onu damat olarak istemedim çek çileni..
ayrıca kasap paranı bilmem ne paranı vermek gibi bi durumu yok,nasıl beklenti içindesin valla anlamıyorum.ufak jestller yapabilir de abartmaya gerek yok.
yok beee anlatırmıyım hıccc es,msa bah 7 de gelcek kendımı camdan atmak istemem yani allah kourusun allah kımseye yasatmasınsorma anlatmasın totom tavana yapışıyor benim okumadan da duramam
ayşe anlatma gııı sakın
Bende lahusayken bazı şeyler yaşadım ozaman ezberledim :)allahın hikmeti iste o sayede ben felak ve nas duasını ezberledim allahıma cok sükür bi evlendım olsa evde yanlız kalırsın bı ses bı nefes olurr
Benim kadar korkak insan yoktur herhalde:)canım evde kalıyorumda kendimi güvende hissetmiyroum 3 sene önce 3 harflı olayı oldu o yüzden evd ebekliyroum esimi ama uyamam sabah kadar bekliyroum
evinde oturmayı öğren sende.gitme babanın evine.bi evinde kocası gece çalışırken tek kalan sen olmayacaksın..Şekil A ben ohhh missssdün babamlarda kaldım esim gececi diye bi gün kalıp 1 gün kalmıyorum dedem geldi gecen köyden 15 gun kaldı o oda yandı 350 gelmis dogalgaz babam bana diye bidaha gelmek yook gelende soguk odada yatar dedim aynısını dedeme söyleyebilirmisin o benım babam diyo ee ben kımım komsu cocugumu zaten yemeyımı ya yiyıp gelıyorum yada sparıs alıyorum dır dır olmasın diye benden dogalgaz parası istiyo maasın 2000 i gecik yani dedim arkadaslarıın babası 1500 tl alıp cebıne harclık koyuyolar ya mutfak masrafını alısveris yapıp sankı emri vaki yapmıs gibi getiriyolar kızlarının evlerne yada bi sekılde 50 lira 100 lira veriyolar hani ben parada dedigim zaten istedigimi alıyorum ama esime karsı cok suclu durumdayım esim bilmiyo tabi ögrense rezil oluyorum
millete imreniyorum ya babam esimi istemiyo bu yüzden aptal sacması cünleler kuruyo hep para biriktireymisim her ay 2 tane tam lira yapaymısım ya ben zaten 1700 2000 maas geliyo 1000 tl dısarı ödüyroumz 350 kredi 350 esim yeni tv aldı o 300 de faturalar kalanda istedigimiz gibi yeyip ıcıyoruz hanı akıl vermek var ama adama derler sen kızına ne yaptın adam esimi istemiyo diye daha evimde bi cay bardagı yok kaynatam 60 binlik ev dösedi offff icin sıkıldı valla
dün babamlarda kaldım esim gececi diye bi gün kalıp 1 gün kalmıyorum dedem geldi gecen köyden 15 gun kaldı o oda yandı 350 gelmis dogalgaz babam bana diye bidaha gelmek yook gelende soguk odada yatar dedim aynısını dedeme söyleyebilirmisin o benım babam diyo ee ben kımım komsu cocugumu zaten yemeyımı ya yiyıp gelıyorum yada sparıs alıyorum dır dır olmasın diye benden dogalgaz parası istiyo maasın 2000 i gecik yani dedim arkadaslarıın babası 1500 tl alıp cebıne harclık koyuyolar ya mutfak masrafını alısveris yapıp sankı emri vaki yapmıs gibi getiriyolar kızlarının evlerne yada bi sekılde 50 lira 100 lira veriyolar hani ben parada dedigim zaten istedigimi alıyorum ama esime karsı cok suclu durumdayım esim bilmiyo tabi ögrense rezil oluyorum
millete imreniyorum ya babam esimi istemiyo bu yüzden aptal sacması cünleler kuruyo hep para biriktireymisim her ay 2 tane tam lira yapaymısım ya ben zaten 1700 2000 maas geliyo 1000 tl dısarı ödüyroumz 350 kredi 350 esim yeni tv aldı o 300 de faturalar kalanda istedigimiz gibi yeyip ıcıyoruz hanı akıl vermek var ama adama derler sen kızına ne yaptın adam esimi istemiyo diye daha evimde bi cay bardagı yok kaynatam 60 binlik ev dösedi offff icin sıkıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?