evli hanımlar babanız size sürekli baski seklinde akıl veriyomu

bu konuda bende kendime kızıyrum ama iste ev kadınlıgı ruhumda yok yani ben ev temizliycek sürekli sacını süpürge edicek tarzda degililm icimd eöyle bi kadın yok yani kızlar belki esimd kendisi sürekli dısardan yedigi icin garipsemedi beni bilemiyroum saglıksız o konudada hem fikiriz ama bu hafta inat ettim sadece 1 kere sparis verdim bu aksam esim gidince canım bi kumpir cekti dedim ahhh yeter be git o paraya baska bisey al hemen ocaga soydum patatesleri cıkarıfım tereyag ve kasarı birazda sut konserve mısırımda vardı ohh bide cay demnledim tamam ha canım isterde ne yemekler yapıyroum ama iste canım isterse oda haftada 3 gun (

Peki eşiniz ve ailesi bu durumu biliyorlar mı? Size bu konuda bir şey mi diyorlar ? Merak ettim

tabıkı hayır esim arada laf sokuyor hani baban nedne sana bilezik yapmadı diyo dedim ya ben esimin ailesinin sroucanı düsünüp resatlı kolye ve kücük altınlı küpe yapıp bunu babam yaptı dedim esimede ailesinede mahcup olmıyım diye tamam kacmıs olabilirsin bende babam süreli damada baksın bana sunu alsın demiyorum görünbenlik yap tak kızının koluna 2 yada 4 bileizk bari esimede ailesinede basım dik olsun cünkü maadi imkanı var babamın hani bu devirce cok komık geliyo yani bisey yapmaması halamın kocası bile dedi babam sana bisey yapmasın diye seni ona vermiyo ve barısmıyo diyo o zamnalar küsken esim bababmın bize ettigi bedduaları bilsee boklu degnek cünkü ayni semtte aynı köylüyz her bayram seyran tüm akrabalar birlikteyiz yani kimse benim bunları yasadıgımı bilmiyo iste bagzen cok daralıyorum kuzenum falan biliyo halam falan o bile kızıyo abi yaptıgın ayıp kızı esinin ailesie karsı bilerel mahcup duruma düsünüyrpusn diye ki ben babamın aklındaki olay ben esimi bırakıyı geliyim onu istiyo heleki 3 sene önce sürekli bi asalama beyenmeme vardı esime karsı esim com sıcak kanlıdır mesela
bizde digitürk maclar var diye esim bagzen babam demeden getirir bırakır uyduyu hanı istiyoki samımı olalım babam 2 kere ne dedi duysanız o anda yerin dibine girdim mac basladı caylar iciliyo esim bi koli cerez cukulata kuruyemiz getrdi böyle bi iste calısıyo babam demez mi sen git isterden esime bu macı izlemey zorunda dgeilsin hani bunua degisik tipte yüzü asrak söylüya ya damadın sana uydu getirmis birlkke mac izleyelim eglenelim diye sen adama git denir mi esim sırf beni hatırı icin bisey demedi

mesela bi gün teyzemin torununun sünnettindeyiz esimle geldik daymlar yengemler herkez esiyle oturuyo bi babam sürekli gezinıyo esime demez mi sen ne burda duruyosun gı kahveye ya adam benimle dügüne gelmis ne kahvesi gitsin kahved oyun ıynasın mı esim gene bisey demedi babam gitti onun yüzünden kavga ettik annem bile dedi yani manyak bu baban senin ya milley ister kızı damadı ne güzel bak dmaat kızının yanında hep babana göre kahveye gitsn mşs akıla bak

Babam bana bu lafı etse bir daha evine gitmezdim.

zaten onun bu lafı etmesine de fırsat vermezdim elimden geldiğince masraflara yardımcı olurdum sürekli ordaysam mecbur.

Babam bana bu lafı etse bir daha evine gitmezdim.

zaten onun bu lafı etmesine de fırsat vermezdim elimden geldiğince masraflara yardımcı olurdum sürekli ordaysam mecbur.
hani o oda sürekli yanmıyo zaten dogalfaz parası ne geldek o oda yaksın 50 lira 350 lira gelen adama koyarmı mesela ben oraya aksam 7 den önce gitmiyorum 9 gibi acıyolar sabah 11 de kapanıyo yani ne yancak

Canım babam bana geldiği zaman oğluma harçlık veriyor ama fazla veriyor.bem rencide olmayım diye onun eline veriyor.Banada al kızım elinden yırtmasın oyuncak alamadım sen alırsın diyor.Eşimin durumu iyi olmasına rağmen her gelişinde market alışverişiyle geliyor.Annemin kolyesini gördüm aa çok güzelmiş dedim daha dün banada almış ggetirmiş.Canım babacım :)Babanız çok hatalı davranıyor.Siz onun kızısınız!

iste ben bundan bahsediyroum ama arkadaslar beni anlamadı bunu yap yeter

hani o oda sürekli yanmıyo zaten dogalfaz parası ne geldek o oda yaksın 50 lira 350 lira gelen adama koyarmı mesela ben oraya aksam 7 den önce gitmiyorum 9 gibi acıyolar sabah 11 de kapanıyo yani ne yancak

çok yanlış bir düşünce yapısı

adam başına kakıyor işte değer mi kendini ezdirmeye gitme evinde otur.

mesela bizde alıskanlın kasap alısverisi toptan yapılır gecen anneme göz atmama hayır gitmem demem ragmden babanda gitcek kasaba git onla birlşkte ordanda eve gidersin dedi babamın aarbayla yürimiyim diye annem kendince düsündü ben vermiyim cebimden babam alsın diye ama ben malımı biliyorum babam alırmı hayır neyse gittik kasaba ben 110 babamda 100 tl lik alısveris yaptık tabi ben kendi paramı ödedim annem aradı eve geldin parasını babana verditseydin diye dedim sen beni niye onla gönderiysoun sanki malını bilmiyosun sonra annem kızmıs babama niye ödemedin cocugun etlerini diye dedim bırak 7 sene önce 50 tl aldın da bizi ac köpek ilan etti bidaha almam ondna zaten vercegide yok icindne gecerek

mesela suan evdeyım esimda sabah 7 de gelicem istersen annee git dedi dedim yok evime oturcam sabaha kadar nöbetcitim simdi :)) yanlız bırakmayın benii
Alisirsin canim , inan bana sen kendini korkutuyosun bir iki gece yalniz kalsan alistirisin kendini

Alisirsin canim , inan bana sen kendini korkutuyosun bir iki gece yalniz kalsan alistirisin kendini
canım evde kalıyorumda kendimi güvende hissetmiyroum 3 sene önce 3 harflı olayı oldu o yüzden evd ebekliyroum esimi ama uyamam sabah kadar bekliyroum

Benim babam böyle dese bırak kalmayı, ziyarete gitmem çok kırılırım. Ne demek yaa gelen soğuk odada yatsın ayıptır..gitmeyin kalın evinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…