Evli hanımlar bu sizin için

3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.

kendinizi ifade ediş biçiminiz yanlış..
kimseyi vezir etmedik.

Yer yön değiştirme sizin ki. Mesajı almak isteyen alır.Rahatsız ettiyse bilemem.Ben sadece olayın sıcaklığı eksik klavyemle değişen harflerle yardımcı olmak istedim.

Ben sadece olayın sıcaklığı eksik klavyem ne demek bebiş :)) yer yön değiştirme dediğin öyle olmaz ayrıca, patrona kızarsın bişi diyemezsin çocuğuna bağırırsın gibi eğitim bilimlerinden kaldın tatlım

Tamam ama siz evli degilsiniz ? Oyleyse sorun yok. Birakin biz düşünelim zaten salak degiliz ya goruyoruz eslerini aldatan erkekleri. Siz ogretmen degil misiniz neden boyle bosbeles seylerle mesgul oluyorsunuz kutsal bir isiniz var.

Ogretmen mi aman yarabbi
Sabah da "herkes biliyor bana acimasinlar ayrilamam guvenmiyorum asik da degilim her zaman annesini tutuyor ama iste elalem" diye diye evlenecek bir ogretmenin konusu vardi burada.

Ogluma evde egitim vericem. Cocuklarimiz kimlerin elinde yarabbim.

Burda onlarca aldatılma hikayesi var.Kaldıki hayatımızdada komşumuzdan,akrabamızdan görüp duyuyoruz evli adamların neler yaptığını.Buraya yazıp dikkatli olun demeniz komik.Siz dikkatli olun ve her yazana cevap vermeyin bence.

Şuan TLC kanalını açarsanız aynı benim dediklerimden bahsediyor. Günümüz ve sosyal medya

Güzel bi konuya değinmişsiniz. Ama işte meyilli olan kadın illa ki çıkıyor evli erkeğe yada yapmak isteyen göze batırara batıra yine yapıyor. Allah hayırlı eşler nasip eylesin. Yüreği kötü olan aklı dısarda olan beyleride bir an önce islah eylesin yuvasından dışarıyı göremesin.

Arayışın yoksa sosyal medyada şansımı denemek istiyorum nasibin nereden geleceği belli olmaz diye düşüncen neden?

Amin işallah. Jenerasyon sabırsız ve doyumsuz olmaya başladı. Kimse birbirine acımıyor .Vicdanlar ölmüş. Allah tÜm yuvalara sıcaklık versin.Ben hep doğrusunu istedim bekliyorum. Hiç kimseye prim vermedim. Ailem arkadaşlarım bile seni eşimle yanyana kalsanız arkam çekmez kadar sağlam düşünüyor .Burada fahişe ilan edildim.Ben kadın dayanışması yapmaktı .Biz kadınlar fırsat vermezsek kimse bu yola başvurmazdı mesajını vermek. Ama değmezmiş.

Saçma harf hataları,anlatım bozuklukları,bağlaç ile başlayan cümleler... Bizim kocalarımızı dert edeceğine 3. sınıf Türkçe dil bilgisi dersi nerden alırsın onu dert edin.
Aaa niye öyle diyorsunuz gerisinin ne önemi var yazar eserinde tekrir sanati kullanmış 3 kere evlenmekten soğudum diye

Biriniz de anlasanız ben koca aramıyorum Kocalar bekar kız avında .Oldu mu şimdi .
Bence siz feci şekilde koca ariyorsunuz ve bulamiyorsunuz
Size 3 tavsiyem;
1-koca bulma programlarindan birisine katilin
2-konu komsuya haber salin gorucu usulu evlenin
3- Allah aşkina evlenin

Herkesin fikri düşünce tarzı farklı sizin niyetinizi anladım ben sagolun uyarı için.

Sosyal medya ciddi anlamda arayışta kadın ve erkeklerle dolu, onlar sana mesaj atar, atsınlar bir önemi yok. Hesap fotoğrafının ne olduğunun da bir önemi yok, kadın adına sahipsen olay bitmiştir. Vakit geçirmek için online katıldığın okey programının chat penceresinden bile millete asılacak kadar düştü bu insanlar. 65 yaşındaki anama asılıyorlar, fotoğrafından belli yaşı, ötesi yok. Bir arkadaşının iletisine yorum yazarsın, hop bakmışsın mesaj gelmiş hırbonun birinden amaç? Amaç ister evli ister bekar olsun belli. Bu yüzden işin gerçek yüzünü anladığına göre özel mesajlara cevap verme tenezzülünde bulunma canım.

Nerden biliyosun burdakilerin eşlerinin yazdığını simdi bana genelleme yaptim anlamadin mi falan deme gayet iyi anladim eee napalim yani sana teşekkür mü edelim eşlerimizi reddettin diye ne bu şimdi sen de evleneceksin ilerde ne yapacaksin eski telefon mu kullandiracaksin eşine valla aklindan geçip de ben yakalicam diye yapmiyosa eşim yapmistan beterdir beyinde aldatmak diye de bisey var valla umrumda değil ben çok değerliyim beni kaybeder....

Konu sahibine saldiranlar tam olarak neyi savunuyorsunuz? Allah allah ben de uyeyim bana hiç evli erkek yazmadı sana niye yazıyorlar acaba gibi imalı cevaplar yazanlar? Evli erkekler öyle şeyler yapmaz mı diyorsunuz yani?
Konu sahibinin sosyal medya üzerinden eş bulmaya çalışması doğru olmayabilir ancak evli erkek kaynıyor oralar yazıyorlar kızlara haberiniz olsun dikkatli olun içerikli bir konuya da böyle tepkiler vermek beni şaşırttı. Yav bize niye denk gelmiyor sen çok mu güzelsin ehi ehi artık nasıl bir profilin varsa gibi yorumlar yine erkek masum kadın kuyruk sallamisa dönüyor haberiniz olsun.

Herkes sen gibi olmayabiliyor helal olsun valla. Simdi sende kusur bulamadilar ya nerden ne cikarrsakta şunu trollesek dye uğrasito cani skilanlar :)))))

Şimdi sen burda evli adamla birlikteyim seviyorum aşiğim ilişkiye girdim yazaydin bu kadar tepki almazdin emin ol !

yine linç etme ve ettirmeyi sevenler dernegi iş başinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…