3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.
Yer yön değiştirme sizin ki. Mesajı almak isteyen alır.Rahatsız ettiyse bilemem.Ben sadece olayın sıcaklığı eksik klavyemle değişen harflerle yardımcı olmak istedim.
Tamam ama siz evli degilsiniz ? Oyleyse sorun yok. Birakin biz düşünelim zaten salak degiliz ya goruyoruz eslerini aldatan erkekleri. Siz ogretmen degil misiniz neden boyle bosbeles seylerle mesgul oluyorsunuz kutsal bir isiniz var.
Arayışın yoksa sosyal medyada şansımı denemek istiyorum nasibin nereden geleceği belli olmaz diye düşüncen neden?Olabilir kuzenim abim bu şekilde evlendi.Kimi eve görücü gelir .Kimi yeşil ışıkta bulur .Kimi evlilik programında bulur.Mesele benim arayışım değil mesele yanlış olan evli adamların arayış içinde olması . Erkekleri arayışa girmek zorunda kalmasın .
Amin işallah. Jenerasyon sabırsız ve doyumsuz olmaya başladı. Kimse birbirine acımıyor .Vicdanlar ölmüş. Allah tÜm yuvalara sıcaklık versin.Ben hep doğrusunu istedim bekliyorum. Hiç kimseye prim vermedim. Ailem arkadaşlarım bile seni eşimle yanyana kalsanız arkam çekmez kadar sağlam düşünüyor .Burada fahişe ilan edildim.Ben kadın dayanışması yapmaktı .Biz kadınlar fırsat vermezsek kimse bu yola başvurmazdı mesajını vermek. Ama değmezmiş.Güzel bi konuya değinmişsiniz. Ama işte meyilli olan kadın illa ki çıkıyor evli erkeğe yada yapmak isteyen göze batırara batıra yine yapıyor. Allah hayırlı eşler nasip eylesin. Yüreği kötü olan aklı dısarda olan beyleride bir an önce islah eylesin yuvasından dışarıyı göremesin.
Aaa niye öyle diyorsunuz gerisinin ne önemi var yazar eserinde tekrir sanati kullanmış 3 kere evlenmekten soğudum diyeSaçma harf hataları,anlatım bozuklukları,bağlaç ile başlayan cümleler... Bizim kocalarımızı dert edeceğine 3. sınıf Türkçe dil bilgisi dersi nerden alırsın onu dert edin.
Bence siz feci şekilde koca ariyorsunuz ve bulamiyorsunuzBiriniz de anlasanız ben koca aramıyorum Kocalar bekar kız avında .Oldu mu şimdi .
Herkesin fikri düşünce tarzı farklı sizin niyetinizi anladım ben sagolun uyarı için.Amin işallah. Jenerasyon sabırsız ve doyumsuz olmaya başladı. Kimse birbirine acımıyor .Vicdanlar ölmüş. Allah tÜm yuvalara sıcaklık versin.Ben hep doğrusunu istedim bekliyorum. Hiç kimseye prim vermedim. Ailem arkadaşlarım bile seni eşimle yanyana kalsanız arkam çekmez kadar sağlam düşünüyor .Burada fahişe ilan edildim.Ben kadın dayanışması yapmaktı .Biz kadınlar fırsat vermezsek kimse bu yola başvurmazdı mesajını vermek. Ama değmezmiş.
Herkes sen gibi olmayabiliyor helal olsun valla. Simdi sende kusur bulamadilar ya nerden ne cikarrsakta şunu trollesek dye uğrasito cani skilanlar :)))))Merhabalan bu durum tekrarlayınca sizinle artık paylaşmak istedim. Konu şu sosyal medyanın aile kurumuna ne kadar zarar verdiğine dair. Kimi zaman mesajlar geliyor .Bekar olduğum için tipi düzgün denli toplu biri varsa şans vermek istiyorum.Sonuçtan nasibin nereden çıkacağı belli olmaz.Ama hem bu durumdan hem de evlilikten soğudum. Bir çoğu evli çıkıyor. Tavırları durumlar bir şekilde ele veriyor .Allaha bin şükür. Bunların içinde cami den foto atan bile vardı. Bizin bu konuda çok hassas olmanız lazım diyorum Napalım her evlilik mutlu mu? Mutlu olmaya hakkım değil mi? BaşKa biri resmiyete evli ama kafa da bitti diyor Bende eşleriniz için çok üzüldüm. Allah aranıza sıcaklık versin diyorum Engelleyip bırakıyorum. Belki eşi yanına Evlilikten soğudum.Bilmiyorum ne oluyor ama ne yapmak gerekir sosyal medya kısıtlasan bir yerden yine yapar.Ama günümüzda sosyal medya hesapları tehlikeyi arttırıyor. Belki o adamların karşısına meyilli başka kadınlarda çıkabilirdi. Bir de ben böyle konuşunca sen her ilişkiye evlilik gözüyle bakıyorsun kaybediyorsun diyor .Vallahi evli adamla oynaş yapacağıma yalnız kalayım daha iyidir. Evlilikten soğudum.Güvenmek zor.Ben evli hem cinslerimi sadece uyarmak istedim.İyi geceler hanımlar
yine linç etme ve ettirmeyi sevenler dernegi iş başinda...Konu sahibine saldiranlar tam olarak neyi savunuyorsunuz? Allah allah ben de uyeyim bana hiç evli erkek yazmadı sana niye yazıyorlar acaba gibi imalı cevaplar yazanlar? Evli erkekler öyle şeyler yapmaz mı diyorsunuz yani?
Konu sahibinin sosyal medya üzerinden eş bulmaya çalışması doğru olmayabilir ancak evli erkek kaynıyor oralar yazıyorlar kızlara haberiniz olsun dikkatli olun içerikli bir konuya da böyle tepkiler vermek beni şaşırttı. Yav bize niye denk gelmiyor sen çok mu güzelsin ehi ehi artık nasıl bir profilin varsa gibi yorumlar yine erkek masum kadın kuyruk sallamisa dönüyor haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?