Engellerim tabi hatta eşine o yuvasına dua ederim dirlik düzeni içinBi de ekran resmi atayım diyip duruyon
Demek onu atcak kadar konusman var.
Hadi onlar yazıyo sen niye cvpliyon bassana engeli.
Gece gece bu kadar kadının ashabini bozmaya geldin bence..
+ kanında bozukluk olan yapar bunun evli bekari yok
haklısınız da benim bu gece en ayar olduğum şey de konu başlığı. böyle saçma bir genelleme ve saçma devam eden açıklamalar olamaz
Tamam ama siz evli degilsiniz ? Oyleyse sorun yok. Birakin biz düşünelim zaten salak degiliz ya goruyoruz eslerini aldatan erkekleri. Siz ogretmen degil misiniz neden boyle bosbeles seylerle mesgul oluyorsunuz kutsal bir isiniz var.Evli olsa görüşmem .Mesele benim nereden arayışa girdiğim değil. Sorun evli adamların arayışa girmesi
.İyi bir şeyer yaptığımı düşündüm ama ortalık ne hale geldi.Hiç tahminetmezdim. Gerçek hayatta tanisalaryanıldıklarını anlayacaklar. Konuyusosyolojik bir açıdan bakmıştım.Tabiki böyle bir durumu kabulenmek zorhaklilar ne deyim .Kötü bir niyetim yoktu.Ben sadece duruma üzüldüm.Kadını kadın olarak desteklemekistedim .Kadının düşmanı yine kadınmış meğersem.
O düzen Dirlik için konusmaman kâfi (en azından ekran resmi alamayacak kadar az konusman )Engellerim tabi hatta eşine o yuvasına dua ederim dirlik düzeni için
İstediğim yerden denk gelir .Demek istediğim adamlanın arayışıarayışı varmış sosyal medyadan
Sizin kocaniz size interneti kisitlayip gerecekce olarak bir platformda buna benzer okudugu uyariyi gösterseydi. Ve deseydi ki evli kadinlar erkeklere sarkiyor sana da dikkat edeyim. Ya da böyle düsündügünü bilseydiniz ne yapardiniz. Uyarilmasi gerekenler anneler. Cocuk yetistirenler.
Muzfaribim desin. Niye böyle desin. Cocuk yetistirirken hangi hata yapiliyor da böyle yetiskinlerle karsilasiyoruz biz desin. Biz kocamizin bekcisimiyiz. Güveniriz severiz. Yanlisini görürsek kiriliriz ve bitiririz. Ama uyariyi okuyup tetikte beklemeyiz
Girmek zorunda kalmasin derken ne yapalim mesela oneriniz ? Face girip soyunalim mi web cam mi acalim valla sacma bi noktaya gidiyor konu ? Ne yapalim erkeklerimiz zorunsa kalmasinmis ahlaklarini korusunlar. Pipilerine kilit mi vurucazOlabilir kuzenim abim bu şekilde evlendi.Kimi eve görücü gelir .Kimi yeşil ışıkta bulur .Kimi evlilik programında bulur.Mesele benim arayışım değil mesele yanlış olan evli adamların arayış içinde olması . Erkekleri arayışa girmek zorunda kalmasın .
aynen öyle . kocalarınıza dikkat edin yerine, "neden ben , yardımcı olur musunuz nerde eksiğim" diyebilirdi. o zaman bu kadar delirmezdik biz de saçmalıklaraBu konudaki mantiksizlik uyuri kismi ve evli kadinlara sesleniş. Bu konuyu dert edip konu açarsin. Sorunun kaynagini bulmaya çalişirsin. Konuyu cocuklarin egitimine kadar getirsen de olur. biz evli kadinlar napalim yani bu konuda. Mantiksizlik var bu konuda. O tuhaf geliyor bize.
haklısınız da benim bu gece en ayar olduğum şey de konu başlığı. böyle saçma bir genelleme ve saçma devam eden açıklamalar olamaz
yanlış olan evli adamların arayış içinde olması
Erkekleri arayışa girmek zorunda kalmasın .
3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.O düzen Dirlik için konusmaman kâfi (en azından ekran resmi alamayacak kadar az konusman )
Tamam ama siz evli degilsiniz ? Oyleyse sorun yok. Birakin biz düşünelim zaten salak degiliz ya goruyoruz eslerini aldatan erkekleri. Siz ogretmen degil misiniz neden boyle bosbeles seylerle mesgul oluyorsunuz kutsal bir isiniz var.
aynen öyle . kocalarınıza dikkat edin yerine, "neden ben , yardımcı olur musunuz nerde eksiğim" diyebilirdi. o zaman bu kadar delirmezdik biz de saçmalıklara
ayy inanamiyorummm . adamlar zorunda kalmasın arayışa da ne demek. bosverelim bence kesinlikle evli birinin tekme attığı bir kadın bu.Girmek zorunda kalmasin derken ne yapalim mesela oneriniz ? Face girip soyunalim mi web cam mi acalim valla sacma bi noktaya gidiyor konu ? Ne yapalim erkeklerimiz zorunsa kalmasinmis ahlaklarini korusunlar. Pipilerine kilit mi vurucaz
3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.
Onlari vezir eden yok. Siz benim mesajlarimi okuyun. Konunun mantiksiz kismini anlayacaksiniz3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.
"Erkekler arayisa girmesin" diyen sen mi bu cümleyi kuruyosun ?3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?