Evli hanımlar bu sizin için

Facebook profil fotomda oğlumla ben, kapak fotomda da eşim, ben ve oğlumun olduğu fotoğrafımız var.. Ve bazı dangalak tipler slm tanışalım mı? Vay efendim bir slm yok mu? Bilmem ne gibi böyle mesajlar atıyolar.. Direk engellemek tek çözüm.. Afeti devran olmadığıma göre niye bana yazsın? Aranıyor işte.. Konu sahibini anladım ben.. Kendisi ona saçma sapan mesaj atanların genelde evli olmasından dolayı iyi niyetli bir uyarıda bulunmuş.. Tüm yorumları okumadım ama kötü niyet de sezemedim.. Allah ıslah etsin o tip erkek ve kadınları..

Engellerim tabi hatta eşine o yuvasına dua ederim dirlik düzeni için

haklısınız da benim bu gece en ayar olduğum şey de konu başlığı. böyle saçma bir genelleme ve saçma devam eden açıklamalar olamaz

Bu konudaki mantiksizlik uyuri kismi ve evli kadinlara sesleniş. Bu konuyu dert edip konu açarsin. Sorunun kaynagini bulmaya çalişirsin. Konuyu cocuklarin egitimine kadar getirsen de olur. biz evli kadinlar napalim yani bu konuda. Mantiksizlik var bu konuda. O tuhaf geliyor bize.

Evli olsa görüşmem .Mesele benim nereden arayışa girdiğim değil. Sorun evli adamların arayışa girmesi
Tamam ama siz evli degilsiniz ? Oyleyse sorun yok. Birakin biz düşünelim zaten salak degiliz ya goruyoruz eslerini aldatan erkekleri. Siz ogretmen degil misiniz neden boyle bosbeles seylerle mesgul oluyorsunuz kutsal bir isiniz var.

evladım belki iyi niyetle yazdın ama sosyal medyada kocalarınız bekar kızlara yazıyor dikkat edin demek sana mı düştü?
sence biz aptalmıyız ? bir dünya konu var bdv de.. herneyse sorun o da değil sen yanlış yerde kısmet arıyorsun sorun o..
her mesaj atana cevap verirsen olacağı bu..

dream24 bakiş açisi ...

Girmek zorunda kalmasin derken ne yapalim mesela oneriniz ? Face girip soyunalim mi web cam mi acalim valla sacma bi noktaya gidiyor konu ? Ne yapalim erkeklerimiz zorunsa kalmasinmis ahlaklarini korusunlar. Pipilerine kilit mi vurucaz

aynen öyle . kocalarınıza dikkat edin yerine, "neden ben , yardımcı olur musunuz nerde eksiğim" diyebilirdi. o zaman bu kadar delirmezdik biz de saçmalıklara

haklısınız da benim bu gece en ayar olduğum şey de konu başlığı. böyle saçma bir genelleme ve saçma devam eden açıklamalar olamaz

Akli sira cok bilmis mahalle teyzeleri gibi millete akil verecek. Ilk kendisi kesfetmis sanki.

yanlış olan evli adamların arayış içinde olması

Peki soyleriz olmazlar bi daha.

Erkekleri arayışa girmek zorunda kalmasın .

Zorunda kalmak derken? Simdi konuyu kocalarinizi elinizde tutmayi beceremiyorsunuza mi getiriyorsun?

O düzen Dirlik için konusmaman kâfi (en azından ekran resmi alamayacak kadar az konusman )
3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.

Tamam ama siz evli degilsiniz ? Oyleyse sorun yok. Birakin biz düşünelim zaten salak degiliz ya goruyoruz eslerini aldatan erkekleri. Siz ogretmen degil misiniz neden boyle bosbeles seylerle mesgul oluyorsunuz kutsal bir isiniz var.

Ögretmen mi ?Konu sahibi lütfen bakiş açinizi düşünce tarzinizi bir gözden geçirin. Siz çocuk egiteceksiniz

Bekar hanımlar bu da sizin için;

Bir sürü bekar adam varken size çoğunlukla evliler meylediyorsa sorunu kendinizde arayın. Evli adam bunu yapıyorsa bu onun şeref ve terbiye meselesidir o ayrı konu. Ama sizi çoğunlukla bu şeref yoksunları tercih ediyorsa bence siz farklı bir imaj yaratıyorsunuzdur. Sonradan "ama ben yüz vermedim" diyip kahraman olmaya çalışmak yerine bence bu konuya kökten çözüm bulun.

Niyeti olan herkese hayırlı eşler diliyorum.

Girmek zorunda kalmasin derken ne yapalim mesela oneriniz ? Face girip soyunalim mi web cam mi acalim valla sacma bi noktaya gidiyor konu ? Ne yapalim erkeklerimiz zorunsa kalmasinmis ahlaklarini korusunlar. Pipilerine kilit mi vurucaz
ayy inanamiyorummm . adamlar zorunda kalmasın arayışa da ne demek. bosverelim bence kesinlikle evli birinin tekme attığı bir kadın bu.
konu sahibi evlenmemişsin ama şunu söyleyebilirim ki ne seks tanrıçası olan kadınlar var ama kocalarının aldatacagi varsa aldatır yani. sen de evlen de 7/24 kocisine geyşa kültüründe ol ki başkalarina gitmesin senin tabirinle

3 kelime ili de alınır adam sakliyor anlayınca siz evlisiniz diyince de ne var ki bunda evlilik hastalık mı cevabını aldış. Allah aşkına şunu yapan adamları vezir beni rezil ettiniz.

Bi laf var, haci haciyi mekkede hoca hocayi tekkede bulurmus diye. Bu kadar cok sik bu tur seylerle karsilasiyorsunuz ve neden ben diye sormuyorsunuz.

Onlari vezir eden yok. Siz benim mesajlarimi okuyun. Konunun mantiksiz kismini anlayacaksiniz

Aman uykum geldi konu sahibi haplanmis gibi ayni seyleri tekrar edil duruyor. Erkekler aldatmak zorunda kalmasaymis bu lafin ustune kim ne konussun ne yapalim ne istiyorsunuz. Sacmasapan bir konu ya. Yazdiklarims acidim gittikce dibe batiyor.

"Erkekler arayisa girmesin" diyen sen mi bu cümleyi kuruyosun ?
Erkeklerin birçoğu arayista ama nedense bize denk gelmedi bigün, evli olup olmadığını anlayacak kadar muhabbete girmedik çünkü .....
3 kelimelik ekran görüntüsünü atar misin gerçekten çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…