- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
işte bu yoruma alkiş :) bulduk cevabı:) beğendiği mesaj attığı tipler evli çıkıyor. çok üzülüyor:)))Oyle bir ariyor ki hemde.. oyle boyle degil. Asil kiskandigi evli kadinlar. Bakkkk kocalariniz beni begeniyor salaklar diyor. Ama bu kendi gercegini degistirmiyor maalesef.
Kimi zaman mesajlar geliyor .Bekar olduğum için tipi düzgün denli toplu biri varsa şans vermek istiyorum.
Bir çoğu evli çıkıyor.
Ama günümüzda sosyal medya hesapları tehlikeyi arttırıyor.
Ben evli hem cinslerimi sadece uyarmak istedim.İyi geceler hanımlar
işte bu yoruma alkiş :) bulduk cevabı:) beğendiği mesaj attığı tipler evli çıkıyor. çok üzülüyor:)))
sonra da evli kadınları kıskanıp " herkes mi evli arkadaş, beni niye kimse almadı ki telaşı, halbuki kocalarınız bana yazıyor diye ego okşamaca "Eli yuzu duzgun tipleri erkenden kapiyorlar cunku. Geriye de konu sahibinin icini acmayan tipler kaliyor.
Azcık psikolojik terim bilen de teşhisi yapıştırıyor maşallah. Sizde de ergen benmerkezciliği olsa gerek zira herkes sizi beğeniyor sosyal medya da evli erkekler bile size karşı koyamıyor. Kıyamam.
Oncelikle
"BI BITEMEDINIZ"
bu burada dursun. Sonra sirayla
Kriteriniz sirf "tipi duzgun" ise karsiniza tuhaf tiplerin cikmasi normal. Hem o kadar hassas birisiniz internette ne isiniz var?
Senelerdir internetteyim az cok tanidiklarim oldu. Evet evli kisilerle de rastlastim ama "bir cogu" sizi buluyorsa sorunu baska yerde arayin bence.
Aldatmalar internetin icadiyla basladi haklisin. Az mantik... Ay bir de tehlike demez mi
Sagol cnm simdi kocama potansiyel sapik muamelesi yapmaya gidiyorum. Ayagini denk alsin. Sayende aldatilmaktan kurtuldum cok skr...
sonra da evli kadınları kıskanıp " herkes mi evli arkadaş, beni niye kimse almadı ki telaşı, halbuki kocalarınız bana yazıyor diye ego okşamaca "
haklısınız da benim bu gece en ayar olduğum şey de konu başlığı. böyle saçma bir genelleme ve saçma devam eden açıklamalar olamazKonusacagi insanlari sirf tipine gore secerse oyle olur. Yamuk yumuk tipleri duzelten ustune basina bakan yine esleri. Bu hazir duzeltilmis istiyor.
Hayir yani bu kadar kotu bir ortam var hala israrla oralarda koca aramak neden. O kadar mi dustun...
Evet .İyi bir şeyer yaptığımı düşündüm ama ortalık ne hale geldi.Hiç tahmin etmezdim. Gerçek hayatta tanisalar yanıldıklarını anlayacaklar. Konuyu sosyolojik bir açıdan bakmıştım.Tabiki böyle bir durumu kabulenmek zor haklilar ne deyim .Kötü bir niyetim yoktu.Ben sadece duruma üzüldüm .Kadını kadın olarak desteklemek istedim .Kadının düşmanı yine kadınmış meğersem.Yanlış yoldasın.
Bekar olduğum için tipi düzgün denli toplu biri varsa şans vermek istiyorum.Sonuçtan nasibin nereden çıkacağı belli olmaz
Biriniz de anlasanız ben koca aramıyorum Kocalar bekar kız avında .Oldu mu şimdi .
Konu sahibinde ki mi? İnternette koca arayan o. Ben unumu eledim eleğimi astım. Nerden böyle bi kanıya vardınız anlamadım. Konu sahibiyle ilgilenin çok dertli.Nedir bu aşağılık kompleksi
Ya saka mi yapiyorsunuz? Sizi gectim kk da binlerce ihanet konusu var. Evli kadinlar evli erkeklerin ihanet potansiyeli oldugunu sizden mi ogrenecek ? Dalga mi geciyorsunuz.? Netten son buluştuğunuz adam da evli bence bu arada. Tlf vermeyisi falan.. kesin karisina bi el atarsan belki yuva dagilmadan..İyi bir şeyer yaptığımı düşündüm ama ortalık ne hale geldi.Hiç tahminetmezdim. Gerçek hayatta tanisalaryanıldıklarını anlayacaklar. Konuyusosyolojik bir açıdan bakmıştım.Tabiki böyle bir durumu kabulenmek zorhaklilar ne deyim .Kötü bir niyetim yoktu.Ben sadece duruma üzüldüm.Kadını kadın olarak desteklemekistedim .Kadının düşmanı yine kadınmış meğersem.
Olabilir kuzenim abim bu şekilde evlendi.Kimi eve görücü gelir .Kimi yeşil ışıkta bulur .Kimi evlilik programında bulur.Mesele benim arayışım değil mesele yanlış olan evli adamların arayış içinde olması . Erkekleri arayışa girmek zorunda kalmasın .arayışı varmış sosyal medyadan
Evli olsa görüşmem .Mesele benim nereden arayışa girdiğim değil. Sorun evli adamların arayışa girmesiYa saka mi yapiyorsunuz? Sizi gectim kk da binlerce ihanet konusu var. Evli kadinlar evli erkeklerin ihanet potansiyeli oldugunu sizden mi ogrenecek ? Dalga mi geciyorsunuz.? Netten son buluştuğunuz adam da evli bence bu arada. Tlf vermeyisi falan.. kesin karisina bi el atarsan belki yuva dagilmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?