Evli hanımlar bu sizin için

Oncelikle

"BI BITEMEDINIZ"

bu burada dursun. Sonra sirayla

Kimi zaman mesajlar geliyor .Bekar olduğum için tipi düzgün denli toplu biri varsa şans vermek istiyorum.

Kriteriniz sirf "tipi duzgun" ise karsiniza tuhaf tiplerin cikmasi normal. Hem o kadar hassas birisiniz internette ne isiniz var?

Bir çoğu evli çıkıyor.

Senelerdir internetteyim az cok tanidiklarim oldu. Evet evli kisilerle de rastlastim ama "bir cogu" sizi buluyorsa sorunu baska yerde arayin bence.

Ama günümüzda sosyal medya hesapları tehlikeyi arttırıyor.

Aldatmalar internetin icadiyla basladi haklisin. Az mantik... Ay bir de tehlike demez mi

Ben evli hem cinslerimi sadece uyarmak istedim.İyi geceler hanımlar

Sagol cnm simdi kocama potansiyel sapik muamelesi yapmaya gidiyorum. Ayagini denk alsin. Sayende aldatilmaktan kurtuldum cok skr...

Mesela haber okuyorum.altinda bir bayanin yorumu. Haber dileyim yavru kedi haberi. Yorumu yapan bir hanim. Yavru kedi ne tatlisin seni alip koynumda uyutsam. Hoooop altinda yuzlerce yorum. Simdi bu kiza ozelden yazanlar ortadan yazanlar ekleyenler bekar evli escinsel her turlusu.anlatabiliyor muyum basit numaralar var zarf atmak icin. Atarsin mesaj kutun patlar. Konu vatan millet dahi olsa oyle yerlere yorum yazmam asla mesela kisisel prensibim. Ornek.

Nedir bu aşağılık kompleksi
Azcık psikolojik terim bilen de teşhisi yapıştırıyor maşallah. Sizde de ergen benmerkezciliği olsa gerek zira herkes sizi beğeniyor sosyal medya da evli erkekler bile size karşı koyamıyor. Kıyamam.

Analizler süper gece gece güldüm nokta atışlarına Allah da seni güldürsün

Bazılarınız demiş ya , kimbilir nasıl bir profiliniz var ki evli erkekler yazıyor size diyen, yuh diyorum bu cümlelere.
Yani evli erkeği baştan çıkaran profil mi ?
Nasıl aklaniyor erkekler böyle anlayamadım.

Konu sahibinin amacı ne bilemem ama doğru söylüyor evli kadın erkek muhabbetleri dört dönüyor sözüm ona sosyal medyada.
Fırsatını bulan takılıyor.

Yapan da her yerde yapıyor, önüne geçmek cok zor.

sonra da evli kadınları kıskanıp " herkes mi evli arkadaş, beni niye kimse almadı ki telaşı, halbuki kocalarınız bana yazıyor diye ego okşamaca "

Konusacagi insanlari sirf tipine gore secerse oyle olur. Yamuk yumuk tipleri duzelten ustune basina bakan yine esleri. Bu hazir duzeltilmis istiyor.

Hayir yani bu kadar kotu bir ortam var hala israrla oralarda koca aramak neden. O kadar mi dustun...

Konusacagi insanlari sirf tipine gore secerse oyle olur. Yamuk yumuk tipleri duzelten ustune basina bakan yine esleri. Bu hazir duzeltilmis istiyor.

Hayir yani bu kadar kotu bir ortam var hala israrla oralarda koca aramak neden. O kadar mi dustun...
haklısınız da benim bu gece en ayar olduğum şey de konu başlığı. böyle saçma bir genelleme ve saçma devam eden açıklamalar olamaz

Yanlış yoldasın.
Evet .İyi bir şeyer yaptığımı düşündüm ama ortalık ne hale geldi.Hiç tahmin etmezdim. Gerçek hayatta tanisalar yanıldıklarını anlayacaklar. Konuyu sosyolojik bir açıdan bakmıştım.Tabiki böyle bir durumu kabulenmek zor haklilar ne deyim .Kötü bir niyetim yoktu.Ben sadece duruma üzüldüm .Kadını kadın olarak desteklemek istedim .Kadının düşmanı yine kadınmış meğersem.

.İyi bir şeyer yaptığımı düşündüm ama ortalık ne hale geldi.Hiç tahminetmezdim. Gerçek hayatta tanisalaryanıldıklarını anlayacaklar. Konuyusosyolojik bir açıdan bakmıştım.Tabiki böyle bir durumu kabulenmek zorhaklilar ne deyim .Kötü bir niyetim yoktu.Ben sadece duruma üzüldüm.Kadını kadın olarak desteklemekistedim .Kadının düşmanı yine kadınmış meğersem.

Actigi konularin buyuk cogunlugu ilişkiler uzerine. Ve yine buyuk cogunlugu nette yaşanmis flortler uzerine. Ben bu konudaki donanimina istatistiklerine saygi duyuyorum onunde egiliyorum. Lakin niyetini iyi gormuyorum. Kadinlar erkeklerin ihanet ettigini su an mi ogrendi yani ? Yeni dunyanin kesfi mi bu bisey anlatmak istiyor ozunde. Koca sizde ama bana yaziyorlar naberrrrr diyor. Isin e kotu kismi gurur duyulmamasi gereken kisim. Bunu nasil kabul edip sindiriyor bilmiyorum.

Ya saka mi yapiyorsunuz? Sizi gectim kk da binlerce ihanet konusu var. Evli kadinlar evli erkeklerin ihanet potansiyeli oldugunu sizden mi ogrenecek ? Dalga mi geciyorsunuz.? Netten son buluştuğunuz adam da evli bence bu arada. Tlf vermeyisi falan.. kesin karisina bi el atarsan belki yuva dagilmadan.

arayışı varmış sosyal medyadan
Olabilir kuzenim abim bu şekilde evlendi.Kimi eve görücü gelir .Kimi yeşil ışıkta bulur .Kimi evlilik programında bulur.Mesele benim arayışım değil mesele yanlış olan evli adamların arayış içinde olması . Erkekleri arayışa girmek zorunda kalmasın .

Bi de ekran resmi atayım diyip duruyon
Demek onu atcak kadar konusman var.
Hadi onlar yazıyo sen niye cvpliyon bassana engeli.
Gece gece bu kadar kadının ashabini bozmaya geldin bence..
+ kanında bozukluk olan yapar bunun evli bekari yok

Evli olsa görüşmem .Mesele benim nereden arayışa girdiğim değil. Sorun evli adamların arayışa girmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…