Evli hanımlar buraya bakın lütfen tavsiyelere ihtiyacım var ..

Bir de tabii doğum faktörünü unutmayım😅
Ben iki sene emzirdim memeler sarktı, göbeğim çatladı. Sezeryan göbeğim hala aynı. Emzirdiğim süreçte boyatamamış beyaz gezmiştim. Kocam da beğenmiyorum dese derdi yani.
Ama evlilik böyle işte iyi gün kötü gün

10 sene sonra aradaki fark kapanır merak etmeyin,hatta durum tam tersine döner diyebilirim..siz çoluk çocuk peşinde koşmaktan,hastalığıydı üzüntüsüydü derken çökersiniz,o ise dimdik çakı gibi görünür,bu sefer de eşim benden çok daha iyi görünüyo diye hayıflanırsınız.malum,erkekler yaş aldıkça karizma oluyolar,kadınlar da aksine çöküyolar malesef :KK45:

Herkes yok adamdan ayrıl senden kurtulsun vs demiş ama ben hiç öyle düşünmüyorum evlendikten sonra nasıl olur olacak bunu şimdiden bilemeyiz o yüzden şuanki hislerimizle karar alıcaz nasılsa evlendikten sonra önemli değil diyerek beğenmediği biriyle neden evlensin??

Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmam😟 O çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Yakışıklı olması senin karnını doyurmaz aksine peşine bir sürü kızı takar ve hayatın zindana döner.

Erkekte yakışıklılık aranmaz, adam gibi adam mı sorumluluk sahibi mi o aranır.

Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmam😟 O çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Keşke yakışıklı olsaydı demiyorum ama keşke birseyi on defa söyletmese diyorum.. duvara soylesem bu kadar dile gelir ya

Sizin mantaginizda olan kuzenim güzelim guzelim yanimdakiler cirkin diye diye 40 ina geldi ve bence guzelligi bes para etmezz sanirim anlatabildimm yani insanlar sizi nasil goruyorsa oylesiniz goreceliii kavramm..

Güzellikte yakışıklılıkta o kişiye duyduğuunuz ilgiyle sevgiyle alakalıdır. Burda hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz dış görünüş ilk başta önemli gelmez ama bu kime göre? Benim beğendiğim kişi bir başkasına çirkin gelir ama benim gözümde güzeldir benle güzelleşir, hepimiz için böyle. Şuan bu kafanıza takıldıysa o kişiyee ilginiz ve sevginizle alakalı geldi bana. Bu yüzden iyi düşünmek gerekir.

Dış görünüş belki ilk bakışta önemlidir ama zamanla insanın gözünde dış görünüşten daha da fazlası önem kazanır; karakteri, huyu suyu, size davranışları vs. Ancak belli bir zaman geçtikten sonra hala dış görünüş size çok önemli geliyorsa bu ilişki çok da doğru olmayabilir. Dış güzellik bir sivilceye bakar yoksa... Gönlünüzce olur umarım.

Back
X