Evli hanımlar sorum size

Ben

Bende sizin gibiyim esim bu halime aşık oldu ama şimdi işler değişti 😀
Evliliğin ilk dönemlerinde benim eşimde de bir değişik tripler olmuştu. Ben evin erkeğiyim tripkerine girdi. Tabi dik başlıyım demiştim, o tribe girdikçe ben daha da asi oldum, baktı baş edemiyor, kendi köşeye çekildi. 🤭

Matah birşey gibi yazmışsınız bunu birde.

Annenin evladını, kardeşlerin abisini araması neden rahatsızlık yada sorun olsun evlilikte?

Evliliği ne olarak algılıyorsunuz acaba 🙄
Aynı seyi hissettim okurken. Bu nedir ya hu kadin cekiniyormus çocuğunu aramaya. Üzücü cidden bir anne icin. Her seyin bir sınırı var.
Kayinvalidem arar kendiliginden hatta beni de arar, kararında olduktan sonra rahatsız olmak hic aklıma gelmez.

Evliliğin ilk dönemlerinde benim eşimde de bir değişik tripler olmuştu. Ben evin erkeğiyim tripkerine girdi. Tabi dik başlıyım demiştim, o tribe girdikçe ben daha da asi oldum, baktı baş edemiyor, kendi köşeye çekildi. 🤭
Aynı durumlar, inşallah benimde düzelir

Beni
Aynı seyi hissettim okurken. Bu nedir ya hu kadin cekiniyormus çocuğunu aramaya. Üzücü cidden bir anne icin. Her seyin bir sınırı var.
Kayinvalidem arar kendiliginden hatta beni de arar, kararında olduktan sonra rahatsız olmak hic aklıma gelmez
Tabiki arayabilir ama çok abartılı ne kadar doğru ve her aradığında bişey yapmanızı istese..

:işsiz: :işsiz::işsiz: şu erkekleri evcil hayvan gibi gormekten ne zaman vazgeçilecek acaba

Eklentiler

• images.jpeg.webp
    images.jpeg.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 29
Beni

Tabiki arayabilir ama çok abartılı ne kadar doğru ve her aradığında bişey yapmanızı istese..
Yok ben size demedim. Konu icinde yorum yapan bir uyeye sasirdim. Siz haklisiniz sonuna kadar. Bu sekilde ben kabul etmem bicak gibi keserdim herhalde iliskimi ondan size yazmak istemedim:) cunku isve cilve bana gore degil ben dümdüz söylerim.

Yok ben size demedim. Konu icinde yorum yapan bir uyeye sasirdim. Siz haklisiniz sonuna kadar. Bu sekilde ben kabul etmem bicak gibi keserdim herhalde iliskimi ondan size yazmak istemedim:) cunku isve cilve bana gore degil ben dümdüz söylerim.
Aynen bende sizin gibi düşünüyorm, mesafe her zaman iyidir

Sorun aslında esim değil ailesi 😔
Eşi sorunlu olanlarında bahanesi hep bu maalesef ;) benim kvdem de eşime sunu yapsın bunu yapsın diye zamaninda dediği olmuştur ama eşim yapmaz diye cevap verdi çunku yapmam bilir kimsenin anasina hizmet etmek için gelmedim hayata

:işsiz: :işsiz::işsiz: şu erkekleri evcil hayvan gibi gormekten ne zaman vazgeçilecek acaba
Ne kadar haklı bir kadın Allahım Ya Rabbim. Her dediğimi yapan, gak desem su guk desem et veren, ağzımın içine düşen, ne bileyim ağzımdan çıkan herşeye göklerden gelen karar muamelesi yapan adamı çekici bulmam yahu. Erkek olarak göremem onu. 🤦🏻‍♀️ Bi de yorar. Herşeyi ben düşünemem ya. Herkesin zevki farklı tabi.

Back
X