şöyle bir yorumlaru okudumda sizin duruşunuza kararlarınıza tavrınıza edanıza gerçekten hayran kaldım....40 yaşındayım bu sene bana ne oldu bilmiyorum yaşadığım acı tecrübelerden sonra bende arık size katılıoyrum..öncesiinde 20 yıllık evlilik hayatımın ilk günleri sizin gibi başlangıç yaptım mesafe saygı ve tavırla sonradan eltim benle bir bacı kardeş olunca ona uyum sağladım çekti beni aileye
kırdı tüm mesafelerimi düşüncelerimi ona programlandım bende verici fedakar ve sınırları olmayan bir insana dönüştüm onun gibi .....çünkü hep yanımdaydı ben sınır mesafe koydum o hep iyi kötü demedi koştu geldi yaptı evimi çocuğumu hayatımı aaldı aşırı fedakar yaklaştı ben kötü o çok iyi oldu bende rol değiştim kırdım zincirleri ona progamlandım.....Ama yanlışımdan geçte olsa döndümmmmm şimdi bugün eltim bana mesafe koymaya kalktı sözlerim başka kişilerden kulağıma geldi kimseye güvemip karekter değişmemeli insan kötü deseler bile neysen öyle kalmalıymışsın bunu anladım kötü tecrübe.......yanımda hiç olmadı sizin gibi biri akıl veren çünkü