- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Evliliğin ilk dönemlerinde benim eşimde de bir değişik tripler olmuştu. Ben evin erkeğiyim tripkerine girdi. Tabi dik başlıyım demiştim, o tribe girdikçe ben daha da asi oldum, baktı baş edemiyor, kendi köşeye çekildi.Ben
Bende sizin gibiyim esim bu halime aşık oldu ama şimdi işler değişti
Aynı seyi hissettim okurken. Bu nedir ya hu kadin cekiniyormus çocuğunu aramaya. Üzücü cidden bir anne icin. Her seyin bir sınırı var.Matah birşey gibi yazmışsınız bunu birde.
Annenin evladını, kardeşlerin abisini araması neden rahatsızlık yada sorun olsun evlilikte?
Evliliği ne olarak algılıyorsunuz acaba
Sivri dilli ol ben buyum de senden sogusunlar
Aynı durumlar, inşallah benimde düzelirEvliliğin ilk dönemlerinde benim eşimde de bir değişik tripler olmuştu. Ben evin erkeğiyim tripkerine girdi. Tabi dik başlıyım demiştim, o tribe girdikçe ben daha da asi oldum, baktı baş edemiyor, kendi köşeye çekildi.
Tabiki arayabilir ama çok abartılı ne kadar doğru ve her aradığında bişey yapmanızı istese..Aynı seyi hissettim okurken. Bu nedir ya hu kadin cekiniyormus çocuğunu aramaya. Üzücü cidden bir anne icin. Her seyin bir sınırı var.
Kayinvalidem arar kendiliginden hatta beni de arar, kararında olduktan sonra rahatsız olmak hic aklıma gelmez
Evliliğiniz yeniyse normal. İlk bir-iki yıl böyle geçer. Sonra düzene oturur. Önemli olan birbirinize olan saygınızı kaybetmemeniz.Aynı durumlar, inşallah benimde düzelir
İyi yönünüzü kullanıyor lar nede olsa saftır bize bakar içinde kötülük yok düşünüyorlarBen çok tatlı dilli hanım hanımcık oldum hep o yüzden yapıyorlar bence
Peki bebek düşünmeli miyim 1 yılı geçiyor ama korkuyorum bu durumlardan dolayıEvliliğiniz yeniyse normal. İlk bir-iki yıl böyle geçer. Sonra düzene oturur. Önemli olan birbirinize olan saygınızı kaybetmemeniz.
İyi yönünüzü kullanıyor lar nede olsa saftır bize bakar içinde kötülük yok düşünüyorlar
Yaradı sayılır, eşimle barıştık bir ablanın tavsiyelerini dinledim , yaşı büyük biriydi çok mantıklı yazmıştı resmen çerceveliktiSürekli bu konuyu açıp soruyorsunuz, tüyo almaya çalışıyorsunuz. İnşallah işe yarıyordur.
Yok ben size demedim. Konu icinde yorum yapan bir uyeye sasirdim. Siz haklisiniz sonuna kadar. Bu sekilde ben kabul etmem bicak gibi keserdim herhalde iliskimi ondan size yazmak istemedim:) cunku isve cilve bana gore degil ben dümdüz söylerim.Beni
Tabiki arayabilir ama çok abartılı ne kadar doğru ve her aradığında bişey yapmanızı istese..
Aynen bende sizin gibi düşünüyorm, mesafe her zaman iyidirYok ben size demedim. Konu icinde yorum yapan bir uyeye sasirdim. Siz haklisiniz sonuna kadar. Bu sekilde ben kabul etmem bicak gibi keserdim herhalde iliskimi ondan size yazmak istemedim:) cunku isve cilve bana gore degil ben dümdüz söylerim.
Ya ama aileleri de bizi bunaltmasın , haksız mıyımşu erkekleri evcil hayvan gibi gormekten ne zaman vazgeçilecek acaba
Eşi sorunlu olanlarında bahanesi hep bu maalesefSorun aslında esim değil ailesi
Sorun ailesi değil kocanızYa ama aileleri de bizi bunaltmasın , haksız mıyım
Yanı eşimin de zaafı varSorun ailesi değil kocanız
Ne kadar haklı bir kadın Allahım Ya Rabbim. Her dediğimi yapan, gak desem su guk desem et veren, ağzımın içine düşen, ne bileyim ağzımdan çıkan herşeye göklerden gelen karar muamelesi yapan adamı çekici bulmam yahu. Erkek olarak göremem onu.şu erkekleri evcil hayvan gibi gormekten ne zaman vazgeçilecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?