Evli hanmlar, bir sorum olacak?

tabi ki bekarken evlilik çok büyük sorumluluk isteyen en önemli iş herşeyde kadına düşüyor arada ki saygıyı çok iyi koruman lazım canım

evlilik inanılmaz sorumluluk istiyor..
bekarken çok çok rahattım.
ama şimdi dnyalar tatlısı bir kızım var..:asigim:
hepsinin zamanı ayrı güzel..:a.s.:

herşeyin zamanı ayyrı bir güzel... 20 li yaşlarda yada 30 lu yaşlarda bekarlık sultanlıktır... ama yaşlanmaya yanlız kalmaya başladıkça bir eş bir nefes ister insan...

evliyim.. mutluyum... kocama sarılıp uyumak kadar güzel bişiy yok... bekarken yaptığım birçok şeyi hala yapabiliyoruz..:)

bence birbirinizi seviyorsanız aynı evde olmak, birlikte uyumak, uyanmak, sofraya birlikte oturmak, sorumlulukları paylaşmak, saçmasapan programlara gülmek, izleyeceğiniz filmi seçmek, beraber oturup puzzle gibi oyunlarla zaman geçirmek, kabus gördüğünüzde eşinize sarılmak, işten eve gelirken eşinize kavuşmak için adım saymak çok ama çok güzel bir şey...

Bekarlık hayatım da çok güzeldi. Her şeyi zamanında ve dozunda yaşadım, gezdim, eğlendim, coştum, duruldum, sevindim, hüzünlendim. Sonra sevdim evlendim. Ama şimdi diyorum ki evlilik hayatım daha güzel! Sevdiğiniz insanla hayatı paylaşmak, acısıyla tatlısıyla; bazen mutluluktan uçarak, bazen tartışarak, hayatı herşeyiyle eşinizle yaşamak çoook güzel bence.

ikisinide başlı başına getirdiği avantajlar ve dezavantajlar var elbet.
bekarken bu kadar özgür değildim mesela.kontrol eden hep birileri vardı.anne babanın sorumluluğu daha bi başkaydı sanki.gezmek tozmak hep kısıtlı.kendi odan dışında hiçbiryere dekorasyon yapamazsın mesela :)))

evliyken ise kocanla şeker gibiysen bide oohhh gez toz ye iç.istediğin yerde istediğin saatte,istediğin kişilerle.evini ister topla iste temizle,ister koltukları balkona çıkar 1 ay içeri alma mesela :))))))))))))))

amaaaa bu yaz annemlerin yazlıkta eski arkadaşla bir denk geldik.herkes kalıo,banada nasıl ısrar ettiler kal die ama kocam evde yalnız gel hadi die çağırdı beni.işte o an ahhhhh dedim bekar olmak vardı.

olaya neresinden bakmanla ilgili bence.

bekarken çok rahattım yani öyle sıkı bi ailem yoktu... ama şimdi evliyim daha da rahatım hiç bi zaman yaa keşke bekar olsam demedim :)

evliyken daha güzel.eğer eşini bulursan,hayat arkadaşını o zaman dünyalara bedel.iyi seçim yapmak lazım.rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın.ben çok şanslıyım eşimden yana.bebeğimiz de olacak,daha büyük mutluluk nedir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…