- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Ben ısrar ettikten sonra çıkmasının bir anlamı kalmıyor benim acımdan.Sadece benim gönlümü yapmak için oluyor bu.Evet yeni evli olduğumuz borcumuz var ha deyince her Yer e gidemeyiz de sorun şu ki konuşmalarımız da azaldı .Bilmiyorum nasıl yapsam ne konuşsam.O çabalıyor ama ben sesimi çıkarınca çabalıyor onun dışında yokBenim eşimde çok evcimen bense eve girmek istemeyen tarafım.
ilk sene hep gezelim diyordum zorla çıkartıyordum.
Şimdi ben onunla film izliyorum, maç izliyorum evde sevdiği şeyleri yapıyorum.. o da vicdan yapıp ben demeden hadi çıkalım diyor :)
Bu sene sürekli geziyoruz artık o da keyif almaya başladı ben ağzımı açmadan haftaya şuraya gidelim diyor :)
Uzun süre evde olunca insanında bişe yapası gelmiyor onu bi kırsa eşinde sever aslında.
Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Ben ısrar ettikten sonra çıkmasının bir anlamı kalmıyor benim acımdan.Sadece benim gönlümü yapmak için oluyor bu.Evet yeni evli olduğumuz borcumuz var ha deyince her Yer e gidemeyiz de sorun şu ki konuşmalarımız da azaldı .Bilmiyorum nasıl yapsam ne konuşsam.O çabalıyor ama ben sesimi çıkarınca çabalıyor onun dışında yok
Ne güzel Allah daim etsin ...İkimizde evcimeniz, haftasonu evde yemek olmaz bizde evlendigimden beri böyle tercih ediyorum eşimle bi yerlerde yiyip evimize geliyoruz tabii bu her zaman şık restorantlar olmuyo bazen lahmacun oluyo bazen tantuni:))
evde oturup yabancı dizi izleriz genelde. Havuza giriyoruz simdi yaz malum, ben hep en cok konusan tarafım susmuyorum hiç :)
Her konuda konusabiliyorum sanırım en cok bu nedenden cok sever sayarım eşimi,benle hem dedikodu yapar, hem makara yapar cok sükür..
Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Ben de sizin gibi düşünüyorum .Ama işte .Havuzlu sited e oturuyoruz ben gidelim dersek gider onun dışında hadi gidelim demez .Ben de yoruluyorum sürekli ben mi söyleyeceğim.Cok kısa bir örnek vereyim .Geçen gün kayınpederim bize geldi sonra arabayla evine bırakmak için ben de eşimle beraber çıktım.Kp dönüşte uğrayın bir yerlere gezin oturun bir yerde dedi.Bizim ki yok baba eve gidecez dedi.Ya ne var bir yerde çay içsek hava da nasıl sıcak .O gün çok sinirlerim bozuldu. Kacta gürültü eve geldikIlk evlendigimiz zaman hep film izlerdik kis mevsimiydi onumuz ve 10 kilo almistim film karsisinda abur cubur yemekten:))
Ikimiz karar veriyoduk alisveris yemekvs nereye istersek. Simdi cocuklara gore hareket ediyoruz. Gecen 2 gunluk bi yere gittik cocuklar eglensin diye mesela. Lunapark havuz vs gideriz cocuklar icin tabii ama bizde egleniyoruz. Yemege gideriz bazen gene cocuklarla. Gidip bi kafede otururuz dondurma yeriz cocuklarla. Piknige gotururuz onlari.
Bu gunleri ararsiniz ben kahvemi bile icemiyorum uzerine konuyolar:) firsat varken gezin tozun:)
Yazım evi sevmiyorum .Film izlemeyi deValla ikimizde işten yorgun geldiğimiz için köşelerimiz çok cazip geliyor film izleriz .
Canımız isterse birimizden biri sıkılırsa çıkalım dediğimiz vakit çıkarız ama her zaman değil yani.
Ben çok evcil olduğumdan evimde kalmayı çok sevyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?