- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Evet sorun sadece dışarı çıkmamak değil .Ben söylediğim de düşüncesiz davrandım haksızım diyor sonra yine aynı .Ikimuzde birbirimizi çok seviyoruz sevgisinden şüphem yok ama ben çok detayciyim ce dolayısıyla beklentim yüksek oluyor beklentim olmayınca üzülüyorum.O da ince düşünemiyor .Boşan desen kalamam ki ayrı ama böylede olmuyor napsam şaşırdım .Canim o zaman sorun disari cikma olayi degilki.. esinin bu yonunu sevmiyosun sen..onemsemiyor herseyde ariza cikariyo gibi : (
Çok şanslısınBenim esim isteyen taraf.kendisi yogun calistigi icin bizim evde skldigimiz dusuyor.duruma bagli bazen cocukla esimi gonderirim.kafa dinlerim.bazen bende cikarim.ama ilk yilimizda calistigim icin cocuk yoktu.her bos vakitte gezerdik.
Ya restini cek derken bosan demiyorum:) kendi isteklerini yapabilecegini goster. Git havuza gelmiyosan geldigindede dk basi gidelim diyeceksen gelme kendim giderim diyebilmen lazimEvet sorun sadece dışarı çıkmamak değil .Ben söylediğim de düşüncesiz davrandım haksızım diyor sonra yine aynı .Ikimuzde birbirimizi çok seviyoruz sevgisinden şüphem yok ama ben çok detayciyim ce dolayısıyla beklentim yüksek oluyor beklentim olmayınca üzülüyorum.O da ince düşünemiyor .Boşan desen kalamam ki ayrı ama böylede olmuyor napsam şaşırdım .
Çok güzel yazmışsınız .Belki de yeni yeni alışıyoruz ama ne bileyim yine de yeni evli çiftlerin gezmelerine ozenmiyur değilim işte ne bileyim
Eşinizle anlaşma yapacaksanız, bir hafta sonu onun istediği gibi olacak diğer haftasonu sizin istediğiniz gibi. En makulu o. Eşimle aramda böyle bi anlaşma olmasa da biz genelde öyle yapıyoruz. Cumartesi onun istediği olduysa pazar benim istediğim oluyor, yapmazsa bıdbıdı başının etini yiyorum illallah edip yapıyorEşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Haklısın.Simdi konuştuk ne istersen onu yapicam dedi bakalım nasıl olacakEşinizle anlaşma yapacaksanız, bir hafta sonu onun istediği gibi olacak diğer haftasonu sizin istediğiniz gibi. En makulu o. Eşimle aramda böyle bi anlaşma olmasa da biz genelde öyle yapıyoruz. Cumartesi onun istediği olduysa pazar benim istediğim oluyor, yapmazsa bıdbıdı başının etini yiyorum illallah edip yapıyor
Sizd e de sürekli film modu var mı?Valla bacim o gun ne olduysa ben ne yaptiysam o ne yaptiysa anlatir kim aradiysa oyle gecer zaman zaten yemek cay meyve derken yatma zamani geliyor hafta sonuda kimi zaman onun dedigi oluyor kimi zaman benim dedigim o gun ki ruh halimize bagli oluyor
Soru : Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ?
Cevap : Yaz geldi geleli havuza veya denize gidiyoruz. Bazende yatıp akşama kadar evde film izliyoruz. Bazen temızlık yapıyoruz. Bazen pikniğe gidiyoruz. Kafaı eserse hafta sonuysa gece 12 de dneız kenarına çay içmeye gidiyoruz.
Soru : Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız?
Cevap : İşten gelince ikimizde çok yorgun oldugumuz için sofrada o gun neler yaptık onu anlatırız. İlginç bişey olduysa rutın şeylerse başka şeylerden bahsederiz.
Çoğunlukla susarız . Çünkü ikimizde çok konusmayı sevmeyız. Yemekten sonra oyun oynarız . Jenga , Tabu , Okey , Scrabble , isim şehir hayvan .. Rekabetli oynarız çok eglenırız. Aramızda soğukluk sezdıgım an oyun oynarız çunku aşkımız alevlenıyor resme hemde vakıt geçiriyoruz.
Film izleriz ama ben yarıda hep uyuyakalırım
Saat 11 gibi uyuruz zaten
Tabuu tehlıkelı ne yalan söylıım . Bazen anlatamıyorsun dıye krize gidiğimiz oluyorOyunlar tehlikeli, biz kavga ediyoz. Sevgiliyken ayrilmayi bilr dusunmustuk bir kavganin ardindan
Öncelikle şunu yazmadan edemicem, gezmeyi sosyallik olarak düşünmekten çıktık, sosyal medyayı abuk subuk kullandığımızdan dolayı neden mi? Bazı kesim, ki sık sık olmasada bende 'kocişimle gezelim dedik' 'kocişle kahve keyfisi' 'kocişle film keyfisi' zannediyoruzki onların mükemmel giden bir evliliği var, kahveyi bile ağız tatlığıyla içiyorlar, bizim evliliğinize çok sıkıcı! Zannımca kahveyi bile sosyal medyada paylaşmak için yapıyorlardır. Bi bakıyoruzki Allah ! İnsan lar çocuklarıyla ne kadar keyifli vakit geçiriyorlar. Birde çocukların gözüne sokuyoruz bak bak elin çocuğu ne kadar akıllıysa artık hergün sosyal sosyal geziyorlar. Yok öyle bişey o resmin arka planında yaşananlar nelerdir acaba. :))) zorla boncuk gibi dizilen çocuklar, kocalar ve çekilir fotolar. Sonra onlar mutlu, biz mutsuz. Kimse öyle sık sık gezip, hergün kocasıyla şakır şakır muhabbet etmiyor valla. Arada olur ama her zaman imkansız. Geçim derdi, elektrik, su, doğalgax, gıda adamların canına okuyor, bide mutsuz çalışıyorsa tamam.
Mutsuz olduğum kanısına nerden vardınız acaba, pusudamı bekliyordunuz biri benim yaşantımı deşecek bişey yazsada bende saydırsam diye. Belli ki sizde o kesimdensizsiniz. Kusura bakmayın ama çok yapmacık duruyor, evet bazen bende yapıyorum, sonra gülüyorum kendime. Bazı insanların sürekli her yaptığını sosyal medyada paylaşması bama görgüsüzlük gibi geliyor. Siz taktir edersiniz o ayrı. Üstelik çalışıyorum, eşimde çok yoğun çalışıyor kardiyoloji uzmanı. Sıkılmaya vakit bulamıyoruz sanırım.belki gercekten mutlu mesut evlilikleri vardır belki gercekten sık sık gezip gecim dertleri yoktur herkes aynı değil malesef keşke sartlar imkanlar hatta kocalar aynı olsa ama değil
herkesi cevrenizdeki gibi bilmeyin emin olun gercekten cok cok mutlu ve sosyal insanlarda var umarım birgün sizde o kadar mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?