- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Çok güzel yazmışsınız .Belki de yeni yeni alışıyoruz ama ne bileyim yine de yeni evli çiftlerin gezmelerine ozenmiyur değilim işte ne bileyimSiz hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz evliliğe. Aynı şeylerden keyif almayabilirsiniz bu çok normal..
Maddiyatı da düşünüyordur eşiniz..
Sevgililikle kıyaslamayın evliliği.. zamanla bir bi huylarınıza alışacaksınız daha 1 yıllık evlisiniz.
Israr ettin mi çıkıyor mu? Çıkıyor .. sen buna bak. Zamanla zamanla o da ısrara gerek kalmadan çıkar dışarı.
Hemen kestirip atma.
Bence çok yanlış yapıyorsun başka evliliklerle hayatlarla kendi evliliğini kıyaslama.
Bazıları sürekli gezer tozar ama başka sıkıntıları vardır.
Sürekli kıyas içinde olursan beklentilerin çoğalır evdeki huzurun kaçar.
Ama her an dışarda olmakta olmaz ki ,azcık sevmeye çalışsanBen
Yazım evi sevmiyorum .Film izlemeyi de
Kendi basina karar vermesi gicik bu durumda:) bunu konus onunla ve seninde farkli dusunebilecegini anlat. Havuzlu sitedeyseniz esinizi beklemeyin kendiniz gidin bence:) ha illa esimle diyosan soyle ne fark ederki? Zorluk cikariyosa zor ikna et filan ugras ama .. kalk gidelim dediginde zorluk cikarmiyosa fark etmezkiBen de sizin gibi düşünüyorum .Ama işte .Havuzlu sited e oturuyoruz ben gidelim dersek gider onun dışında hadi gidelim demez .Ben de yoruluyorum sürekli ben mi söyleyeceğim.Cok kısa bir örnek vereyim .Geçen gün kayınpederim bize geldi sonra arabayla evine bırakmak için ben de eşimle beraber çıktım.Kp dönüşte uğrayın bir yerlere gezin oturun bir yerde dedi.Bizim ki yok baba eve gidecez dedi.Ya ne var bir yerde çay içsek hava da nasıl sıcak .O gün çok sinirlerim bozuldu. Kacta gürültü eve geldik
Ben ısrar edince sinirlerim bozuluyor sonra dedigimi yapsa bile zevk almıyorum .Huyumuda biliyor oysaki Havuza tek göndermiyor .Gitsek bile hadi gidelim sıkıldım diyor .e Bend e bronzlasmak istiyorum .Tatile de gidemiyoruz borçlardan o kadar aidat parası veriyoruz toplasan iki üç kere gittik havuzaKendi basina karar vermesi gicik bu durumda:) bunu konus onunla ve seninde farkli dusunebilecegini anlat. Havuzlu sitedeyseniz esinizi beklemeyin kendiniz gidin bence:) ha illa esimle diyosan soyle ne fark ederki? Zorluk cikariyosa zor ikna et filan ugras ama .. kalk gidelim dediginde zorluk cikarmiyosa fark etmezki
Sknti o Aman:) ben olsam kavga ederdim. Gondermiyosa gelecek sesinide cikarmiycak. Hem bise yapmiyo hemde yaptirmiyoBen ısrar edince sinirlerim bozuluyor sonra dedigimi yapsa bile zevk almıyorum .Huyumuda biliyor oysaki Havuza tek göndermiyor .Gitsek bile hadi gidelim sıkıldım diyor .e Bend e bronzlasmak istiyorum .Tatile de gidemiyoruz borçlardan o kadar aidat parası veriyoruz toplasan iki üç kere gittik havuza
Çıkıyor işte .Sürekli aynı şeyleri söylemekten çok yoruldum .Sknti o Aman:) ben olsam kavga ederdim. Gondermiyosa gelecek sesinide cikarmiycak. Hem bise yapmiyo hemde yaptirmiyo
Tabiki olmaz Hafta içi evdeyiz zaten .O hep film izliyor .Dalıp gidiyor .Sonra sen de istediğini ac diyor istemiyorum ki daralıyorumAma her an dışarda olmakta olmaz ki ,azcık sevmeye çalışsan
Hafta sonu için hafta başından plan yap mesela..
O zaman ya resti cekcen ya da bole devam : (Çıkıyor işte .Sürekli aynı şeyleri söylemekten çok yoruldum .
Bak burda o kadar doğru yazmışsın ki .Eşimin konuştukları daha çok genel şeyler ya örnek veriyorum bi alet çıkmış baksana direk çatıya bununla tırmanabiliyorsun merdivene gerek yok .ya iyide banane .ben çatıya mı çıkacak.Gercejteh o zaman çok daralıyorumKonustuklarimiz herzaman genel seyler degiller bizimle ilgili, bizim ilgilendigimiz seyler olur.
Çektim işte .Mesela bazı yönleri var ince davransın istiyorum .Ornek vereyim gözlüğümu gözlükçü çarşamba al dedi ama bunu cuma söyledi .Ben istiyorum ki çarşamba bunu hatırlasin.Aldin mı diye sorsun .Tabiki hatırlamıyor .Şu an mesafeliyim çok doldum çünkü .En son Eylül e yıllık izini beraber almıştık Eylül e hem ucuz olur hem de gideriz belki bir yerlere diye .Yok o da yalan oldu kavga arasında sen gitmişsin bakmışsın sitelerden ben baktımmi diyor .yani kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi .kan beynime sıçradı artık .şimdi mesafeleyim .O zaman ya resti cekcen ya da bole devam : (
Egede oldugumuzdan sanırım her haftasonumuz cok önceden planlanmistir, oyle ki ramazanda bakıyorduk bos bir haftasonumuz bile yoktuher haftasonu bir yerlere gidiyoruz ya cadır kampı ya bir pansiyon ya bir otel bir gecelik bazen iki gecelik degisiyor. evde oturamam hic evde durdugumu dusunemiyorum...[/QUOTEne
Ne güzel .
Bak burda o kadar doğru yazmışsın ki .Eşimin konuştukları daha çok genel şeyler ya örnek veriyorum bi alet çıkmış baksana direk çatıya bununla tırmanabiliyorsun merdivene gerek yok .ya iyide banane .ben çatıya mı çıkacak.Gercejteh o zaman çok daralıyorum
Benim esim isteyen taraf.kendisi yogun calistigi icin bizim evde skldigimiz dusuyor.duruma bagli bazen cocukla esimi gonderirim.kafa dinlerim.bazen bende cikarim.ama ilk yilimizda calistigim icin cocuk yoktu.her bos vakitte gezerdik.Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Denedim bir ksc cümle söylüyor sonra susuyor.Arkadaslaru da bi alem .Bize gelin dedim bi gün ortamda sesleri çıkmadı.Karnimda bebeğim öldü eşleri baş sağlığı için aramadı .Bende görüşmüyorum onlarla .Ne bileyim her yönü denedim gibi .Siz baslayin ozaman sizinle ilgili veya kendinizle, dusuncelerinizle ilgili baslatin konuyu belki devam ettirir. :)
Canim o zaman sorun disari cikma olayi degilki.. esinin bu yonunu sevmiyosun sen..onemsemiyor herseyde ariza cikariyo gibi : (Çektim işte .Mesela bazı yönleri var ince davransın istiyorum .Ornek vereyim gözlüğümu gözlükçü çarşamba al dedi ama bunu cuma söyledi .Ben istiyorum ki çarşamba bunu hatırlasin.Aldin mı diye sorsun .Tabiki hatırlamıyor .Şu an mesafeliyim çok doldum çünkü .En son Eylül e yıllık izini beraber almıştık Eylül e hem ucuz olur hem de gideriz belki bir yerlere diye .Yok o da yalan oldu kavga arasında sen gitmişsin bakmışsın sitelerden ben baktımmi diyor .yani kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi .kan beynime sıçradı artık .şimdi mesafeleyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?